Reeckatee Elküldve Január13, 2010 Elküldve Január13, 2010 Én nyugodt vagyok mint nyúl a hurokba! :P A második mondatodat meg nem értem. Volt egy szép zöld F Astrám, de szeptemberben vettünk egy H-t. Majd linkelek képet ha hazahúztam melóból. majd költesz erre is :lol: csak drágább lesz az alkatrész Irigy vagy miii? :lol: Nem baj ha költeni kell, de most legalább van időm pénzt gyűjteni :lol: :lol: :lol:
spzoli Elküldve Január13, 2010 Elküldve Január13, 2010 Irigy vagy miii? :lol: Nem baj ha költeni kell, de most legalább van időm pénzt gyűjteni :lol: :lol: :lol: irigy? nemhinném :lol: inkább félek az olasz motortól ami ott ketyeg neked :P
Reeckatee Elküldve Január13, 2010 Elküldve Január13, 2010 irigy? nemhinném :lol: inkább félek az olasz motortól ami ott ketyeg neked :lol: Majd közben éneklek neki Toto Cutugno-t, hogy elnyerjem a tetszését. :P
Mazsi26 Elküldve Január13, 2010 Elküldve Január13, 2010 Na akkor megbíztatlak :P használt autótól ne várj csodákat, mindőnk így kezdte azt van aki pár 10 van aki pár 100 ezret vert bele.. :lol: Jó példa az enyémé... :lol: Már régóta nem hiszek a mesékbe és főleg nem a csodákba. Volt már dolgom használt autókkal sőt,csak azok voltak. Tudom hogy zsákbamacska, de azért kérdezgetek meg érdeklődök mert ennyi keret van rá, ennyiből tudok gazdálkodni.
dita Elküldve Január13, 2010 Elküldve Január13, 2010 Szívesen. Itt már mindenki a szívedbe férkőzött csak én vagyok hátrányos helyzetű...hozom a lemaradásom lassacskán. :lol: Azért a szívembe még nem mindenki, pedig kedvelem a társulatot. :lol: De aki nyitott rám és beszélget velem, annak elébb-utóbb sikerül. :lol: Szólj hozzám sokat! :lol: (és ezt annak a kedvéért akit nem veszünk a szánkra... :P ) Ha sokat akkor msn-enen! :lol:
spzoli Elküldve Január13, 2010 Elküldve Január13, 2010 Azért a szívembe még nem mindenki, pedig kedvelem a társulatot. :lol: De aki nyitott rám és beszélget velem, annak elébb-utóbb sikerül. :P Szólj hozzám sokat! :P (és ezt annak a kedvéért akit nem veszünk a szánkra... :lol: ) Ha sokat akkor msn-enen! :lol: ittvan voldemort? baccameeeg :lol: :lol:
Mazsi26 Elküldve Január13, 2010 Elküldve Január13, 2010 Volt egy szép zöld F Astrám, de szeptemberben vettünk egy H-t. Majd linkelek képet ha hazahúztam melóból. Nekem is volt egy szép kék F astrám, csak meg kellett válnom tőle. Viszont most lesz rá lehetőségem hogy vegyek valami gépjárművet, igaz nem sok a keret de apró öröm is öröm. :lol:
Reeckatee Elküldve Január13, 2010 Elküldve Január13, 2010 Azért a szívembe még nem mindenki, pedig kedvelem a társulatot. :lol: De aki nyitott rám és beszélget velem, annak elébb-utóbb sikerül. :lol: Szólj hozzám sokat! :P (és ezt annak a kedvéért akit nem veszünk a szánkra... :lol: ) Ha sokat akkor msn-enen! :lol: Valószínű, hogy kreálok egy MSN prófájlt is...csak yahoom van :P . Arra is alig kerül idő. :lol:
Reeckatee Elküldve Január13, 2010 Elküldve Január13, 2010 ittvan voldemort? baccameeeg :lol: :P vagy Chuck Norris :lol:
dita Elküldve Január13, 2010 Elküldve Január13, 2010 ittvan voldemort? baccameeeg :lol: :lol: Nem, nem rá gondoltam! :P Te nagy gyerek! :lol: :lol:
Guest Sanci Elküldve Január13, 2010 Elküldve Január13, 2010 Majd közben éneklek neki Toto Cutugno-t, hogy elnyerjem a tetszését. :lol: Átveszed Novy zenei stílusát? :lol: :lol: :P Valószínű, hogy kreálok egy MSN prófájlt is...csak yahoom van :lol: Ideje lenne már.. :P :lol:
Opeles90 Elküldve Január13, 2010 Elküldve Január13, 2010 Sziasztok kartársak! Virul a fejem, megvan a fizkém félévi is :lol: meg jogból is sikerült! ááá.. hétvégén megünnepeljük az astrával :P :lol:
Reeckatee Elküldve Január13, 2010 Elküldve Január13, 2010 Na drágáim! Lett MSN-em :lol: ID: nem fáradok a botokkal...ott az aláírásomban Lehet vellegetni...:lol:
spzoli Elküldve Január13, 2010 Elküldve Január13, 2010 Na drágáim! Lett MSN-em :lol: ID: reeckateekukacyahoopontcom Lehet vellegetni...:lol: írd át itt fórumon kukac pontcom-ra mert a botok logolják az emileket
Guest Sanci Elküldve Január13, 2010 Elküldve Január13, 2010 Sziasztok kartársak! Virul a fejem, megvan a fizkém félévi is :lol: meg jogból is sikerült! ááá.. hétvégén megünnepeljük az astrával :lol: :P Azt hittem, hogy az itteni bandával.. :lol: :lol:
Opeles90 Elküldve Január13, 2010 Elküldve Január13, 2010 Azt hittem, hogy az itteni bandával.. :lol: :lol: az is tök zsíros lenne...Sőt legjobb lenne :P Ja amúgy írt e-mailt a srác a debreceniopelesről... Azt mondta, hogy még folynak a viták a részletekről de hogyha megvan az időpont ír e-mailt,
Tiv. Elküldve Január13, 2010 Elküldve Január13, 2010 Hahóó. Valaki felvett msn en, na már be is köszönt. :lol: :lol: :P Üdv. Reeckatee. :lol:
Opeles90 Elküldve Január13, 2010 Elküldve Január13, 2010 Link :lol: :lol: " én is nyomnám mint a gázpedált... " :P :lol:
Dáwid Elküldve Január13, 2010 Elküldve Január13, 2010 Na akkor megbíztatlak :P használt autótól ne várj csodákat, mindőnk így kezdte azt van aki pár 10 van aki pár 100 ezret vert bele.. :lol: Jó példa az enyémé... :P Veled vagyok... :lol: :lol: Sziasztok kartársak! Virul a fejem, megvan a fizkém félévi is ;) meg jogból is sikerült! ááá.. hétvégén megünnepeljük az astrával :D :lol: óvatosan mert a kipuf kormos is, meg van hogy forró. :lol: :D
Guest Sanci Elküldve Január13, 2010 Elküldve Január13, 2010 óvatosan mert a kipuf kormos is, meg van hogy forró. :lol: :lol:
Opeles90 Elküldve Január13, 2010 Elküldve Január13, 2010 Veled vagyok... :lol: :lol: óvatosan mert a kipuf kormos is, meg van hogy forró. ;) :D :lol: :lol: :P Hát.....nem pont arra gondoltam... Mellesleg "szolídan" le van görbítve a cső :D :P de jaj...most miért kell ilyenre gondolni? :lol:
Dáwid Elküldve Január13, 2010 Elküldve Január13, 2010 :lol: :P :lol: Hát.....nem pont arra gondoltam... Mellesleg "szolídan" le van görbítve a cső :D ;) de jaj...most miért kell ilyenre gondolni? :lol: Bocs, 2 órája vittem haza a barátnőmet, (békávé... :lol: ) és azóta erősen egy irányba áll a gondolatmenetem :D :lol: (Nem abba az irányba amerre a kipufogód :P ) :D
Opeles90 Elküldve Január13, 2010 Elküldve Január13, 2010 Bocs, 2 órája vittem haza a barátnőmet, (békávé... :lol: ) és azóta erősen egy irányba áll a gondolatmenetem ;) :lol: (Nem abba az irányba amerre a kipufogód :P ) :D Hát....ha gondolod :lol: ott áll az udvaron a kocsi.... :lol: :lol: :P de utánna pucold ki... :D
Reeckatee Elküldve Január13, 2010 Elküldve Január13, 2010 Bocs, 2 órája vittem haza a barátnőmet, (békávé... :lol: ) és azóta erősen egy irányba áll a gondolatmenetem :lol: :lol: (Nem abba az irányba amerre a kipufogód :P ) :lol: Zacsit ürítettél??? :lol:
Opeles90 Elküldve Január13, 2010 Elküldve Január13, 2010 Zacsit ürítettél??? :lol: :lol: :P :lol: :lol: :lol: Kezd a téma nagyon tolódni :P
Recommended Posts