bzsk Elküldve November10, 2014 Megoszt Elküldve November10, 2014 kétezzer nyócvé 170ló azzé az kemmény............ Biztosan valami hvcs a tulaj, a helyi bár előtt készültek a "fotók". :) 2 hónapja van Nála állítólag, csak adásvételije van róla, mert nincs pénze átírni... :D istenem.... Még gondolkodok, hogy megéri-e egyáltalán, hogy megnézzem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve November10, 2014 Megoszt Elküldve November10, 2014 2 hónapja van Nála állítólag, csak adásvételije van róla, mert nincs pénze átírni... :D istenem.... Még gondolkodok, hogy megéri-e egyáltalán, hogy megnézzem. Ha csak adásvételije van és nincs átírva 15 nap után kényszerátírás+bünti nehogy rosszul gyere ki a vásárlásból. Pénzt odaadod és te nem tudod a nevedre venni míg ő át nem íratja,Utánna meg te is . Ha másik adásvételit akar írni az okirathamisítás mert az eredetit már biztosan lejelentették. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve November10, 2014 Megoszt Elküldve November10, 2014 Itt a fotó. :) ezt most árulták mikor énis az enyémet.... nyár végén.... ezér 1.099 Met kértek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November10, 2014 Szerző Megoszt Elküldve November10, 2014 Itt a fotó. :) grat Voszi! bár nem értem miért nem turbosat vettél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November10, 2014 Megoszt Elküldve November10, 2014 grat Voszi! bár nem értem miért nem turbosat vettél? Én is ezt kérdeztem...lehet, hogy ez még csak ilyen pre-kapuzárási pánik nála :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November11, 2014 Szerző Megoszt Elküldve November11, 2014 Én is ezt kérdeztem...lehet, hogy ez még csak ilyen pre-kapuzárási pánik nála :D én tudom, mert már sokszor elmondta, hogy szerinte ez nagyon jó motor és szereti... de szerintem egy turbos csak turbos.... viszont ilyene még nem volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November11, 2014 Megoszt Elküldve November11, 2014 szép! a kiput meg a felnit azért irigylem.. Itt a fotó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November11, 2014 Megoszt Elküldve November11, 2014 és 0.9 Met fizettek :) ezt most árulták mikor énis az enyémet.... nyár végén.... ezér 1.099 Met kértek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November11, 2014 Megoszt Elküldve November11, 2014 :) :) prekapuzáródjon a záróizmotok! :D ki mondta, hogy nem fér el rajta egy turbicsekk???? :) Én is ezt kérdeztem...lehet, hogy ez még csak ilyen pre-kapuzárási pánik nála :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November11, 2014 Megoszt Elküldve November11, 2014 ott a pont :) én tudom, mert már sokszor elmondta, hogy szerinte ez nagyon jó motor és szereti... de szerintem egy turbos csak turbos.... viszont ilyene még nem volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November11, 2014 Megoszt Elküldve November11, 2014 ki mondta, hogy nem fér el rajta egy turbicsekk???? :) Na akkor erről egy kicsit bővebben :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November11, 2014 Szerző Megoszt Elküldve November11, 2014 :) :) prekapuzáródjon a záróizmotok! :D ki mondta, hogy nem fér el rajta egy turbicsekk???? :) de akkor most ne légy műanyag, valami gt30-at rá Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November11, 2014 Megoszt Elküldve November11, 2014 hangszóró, aki a 3582-t rá nem teszi? :D de ki rakja össze? adjatok valami bombabiztos slapecot! de akkor most ne légy műanyag, valami gt30-at rá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve November12, 2014 Megoszt Elküldve November12, 2014 hangszóró, aki a 3582-t rá nem teszi? :D de ki rakja össze? adjatok valami bombabiztos slapecot! Otthon magadnak, erre nincs jó ember sajnos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November12, 2014 Megoszt Elküldve November12, 2014 hátőő azért agressor andrisban még nem csalódtam :hiya: Otthon magadnak, erre nincs jó ember sajnos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November12, 2014 Megoszt Elküldve November12, 2014 Tarr Attila :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November12, 2014 Megoszt Elküldve November12, 2014 Mi van már megint az exroadhoGs mobillal? most a váltó halt meg ennél a hatalmas teljesítménynél (101LE) leszakadt a hátsó csodadoba mit felhekkeltek rá annó de mostanra a váltó lecserélődött és várja a totálisan új kipurendszert XE leömlővel 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November12, 2014 Megoszt Elküldve November12, 2014 Legalább tudta Csabi mit vesz...... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November12, 2014 Megoszt Elküldve November12, 2014 Beadja a kulcsot szívrohamban, ha megtudja.... :D :D Olyan kéne, aki túléli! Tarr Attila :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November13, 2014 Szerző Megoszt Elküldve November13, 2014 Beadja a kulcsot szívrohamban, ha megtudja.... :D :D Olyan kéne, aki túléli! ahogy minap beszélgettem vele.. szerintem ne hívd ezzel fel :DDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November13, 2014 Megoszt Elküldve November13, 2014 ahogy minap beszélgettem vele.. szerintem ne hívd ezzel fel :DDD Elhasználtátok az idegeit az évek alatt? :DD Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve November14, 2014 Megoszt Elküldve November14, 2014 most a váltó halt meg ennél a hatalmas teljesítménynél (101LE) leszakadt a hátsó csodadoba mit felhekkeltek rá annó de mostanra a váltó lecserélődött és várja a totálisan új kipurendszert XE leömlővel hátakkor miabaj, miértkell eladni. csinálsz rá olyan hangot mint a kadettra és megveszem. egyébként meg jó opelt sose adunk el, rosszat meg mégkevésbé, abba van az izgalom. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November14, 2014 Megoszt Elküldve November14, 2014 Pont az mondja aki árulja az OPC-t :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November14, 2014 Megoszt Elküldve November14, 2014 Milyen dugok lehetnek a XER-ben? Kovacsolt? Azt lattam, hogy 260 pacihoz a dbilas nem nyul a belsejehez a motornak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November14, 2014 Megoszt Elküldve November14, 2014 parafa ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts