Jump to content

wegapower

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  410
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

12 Segítőkész

wegapower névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó

Személyes információ

 • Neme
  Férfi

MOTE klubkártya

 • Város
  Balmazújváros

Legutóbbi látogatók

2.377 profile views
 1. wegapower

  Váltó tuning

  Az a legjobb áttételű váltó. Volt szinte minden váltóm ami létezik c-w, rövid-hosszú, dízel-benzin , most is egy f18 van ugyan azzal az áttétellel mint az F15 öd, kicsit lehetne rövidebb de szerintem az a legjobb.
 2. wegapower

  OPC rulez chat

  A 4pillangó mindenkit megbolondít egyszer
 3. wegapower

  Váltó tuning

  0.66 os az ötödiked már így is duplázza majdnem a főtengely fordulatát hova akarsz ennél hosszabb váltót? 3000 forog 140 nél. ha lejebb viszed a fordulatot elvesződik az erő. Mégis csak egy téglát tolsz széllel szemben. vagy G astrából F35 és akkor kicsit hosszabb a difi 2000 nél 98 at megy. De kár bántani szerintem.
 4. wegapower

  Váltó tuning

  Most raktam össze egy legó váltót F18 rövid 1-2-3-4-5 3,57 es difivel ez most nagyon jó de egy még rövidebbet még csinálok az pont jó lesz szaladgálni is meg ha kell gyorsul is az autó. az ugyan ezek a rövid fokozatok lesznek+ 3,94 difi. Végre levettem az a (shit) F23 at, nehéz ha kiforgatod a motort megreccsen, nem tudom a turbósok hogy szeretik de én nagyon meggyűlöltem.
 5. wegapower

  Teljesítmény Tuning

  Elég szűkek a hengerfejben a járatok (szivó-kipufogó)nem annyira teljesítményre van kihegyezve a motor inkább nyomatékra.Az már elég tuning ha le van véve a szívósor kitakarítva a járatokkal együtt és nem szorul az örvényszelep pillangója sem. A turbónyomást szolenoid szabályozza de sztem nem érdemes belepiszkálni mert ha nagyon felemeli a turbónyomást hamar szétszáll minden.
 6. wegapower

  Teljesítmény Tuning

  Egy jó!! V6 árába van kb mire minden rendbe van vele.
 7. wegapower

  Teljesítmény Tuning

  Igen. Az elején tartottam tőle hogy lesz vele sz..s , de egyáltalán nem csalódtam benne napi használatban van az autó.kb7-8e km mentem eddig vele.
 8. wegapower

  Teljesítmény Tuning

  Wookie. Megasquirt kell neki, én is azzal nyomom. Hibátlan a fogyasztás,ezerszer jobb mint a gyári, a többiről meg ne is beszéljünk.
 9. wegapower

  OPC rulez chat

  Nekem is koni volt elől-hátul, ha betekertem teljesen olyan kemény volt hogy ketten ráültünk és kb meg se mozdult. Mintha fixen be lett volna heggesztve. Mondjuk igen 55 N rugó volt benne.
 10. wegapower

  Elektromos

  valószínű hogy a motorvezérlőnek lesz baja, ha felmelegszik megáll és még nem is csatlakozik. A hideg meleg változástól és a rázkódástól elszakadnak benne a panelt a csatlakozóval összekötő szálak.
 11. wegapower

  Teljesítmény Tuning

  http://baza.drom.ru/omsk/sell_spare_parts/dvigatel-chevrolet-2.4-z24sed-39644082.html nézd meg tisztára olyan.
 12. wegapower

  Teljesítmény Tuning

  z24se volt a motorkódja 2405 4 87.50 100.00 103 tisztára olyan mint egy x20xev 86 helyett 87,5 a furat, 86 helyett 100 a löket. Na az lenne az igazán durva.
 13. wegapower

  Teljesítmény Tuning

  Én is éppen ezen gondolkoztam hogy most csináltam egy Captivát és annak a blokkja milyen jó lenne xer fejjel, csak annak kicsit növelni kellene a sűrítési viszonyát mert 9,6. 136 le +220nm . abból simán kijönne 200 + le meg 220-230 nm. azzal el lehetne bohóckodni.
 14. wegapower

  OPC rulez chat

  valamit akartam de közben meglett a válasz
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.