Jump to content

Police

Forummember
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Police

 • Rank
  Újonc
 • Birthday 10/28/1988

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Újfehértó
 • Érdeklődés
  Családom és az Astra

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Opel Astra f 1.6 16v
 • City
  Újfehértó

Recent Profile Visitors

466 profile views
 1. Police

  F Astra tuning

  Sziasztok! Tanácsra lenne szükségem! Adott az x16xel motor Astra f-ben. Van már néhány módosítás rajta pl portolt hf, c20xe leömlő, egyedi dbilas mintájú szivosor, 50-es kipurendszer, üzemanyag nyomás szabályzó szélessávú lambdával! Illetve a gonosz kék injektorok! Olvasgattam itt a fórumon az injektor témát és nem tudok dűlőre jutni hogy akkor most vajon nekem ezek a nagyobb injektorok [az Afr-re hagyatkozva beállított üzemanyag nyomáson (2.5 bar)] normálisan üzemeltetnek, Illetve jó lesz így ha további módosítás is kerül a motorra gondolok többek között 266-os veztengelyek illetve egy omex ECU-n gondolkodok! A gyári ecum le tudja kezelni ezt a nagy injektort? Gondolok ítt a nyitási időre pl. Ma rád ugyan gépre a kocsit és menetközben megnéztem mit produkál meglepődve tapasztaltam hog fül gázon 5000 felett az injektor nyitási ideje 16.5ms! Úgy tudtam csak max15ms lehet vagy nem?
 2. Police

  Board Computer

  Opelnél át programozták viszont mivel a km óra ki lett cserélve nem jo az impulzusjel! Lehet külön állítani külön csak a órához a jelet?
 3. Police

  Board Computer

  ! Segítsetek légyszives! Van egy 95ös x16xel f-em be szereltem a bc-t a leírás alapján! Kijelzett mindent de az üzemanyag szint nem tetszik neki és folyton 5-6km hátralevőt ír! Illetve az impulzus jel létezik az hogy 43760? Erőre is köszönöm!
 4. Police

  Váltó tuning

  Nem mondom hogy nem vagyok vele elégedett de egy kicsit rövidebb a vágyam! csak azt nem tudom hogy 3.74 vagy 3.94 legyen!?!?
 5. Police

  Váltó tuning

  Egy kis segítség kellene! Az Astrám x16xe és jelenleg egy f15 c355 van rajta. Ez nekem kicsit hosszú mivel nem járok pályán csak szökőévente. Úgy tudom, hogy a régi Rendőr Astrák váltói nagyon pörgős rövidek! Ha ez igaz akkor segítsetek már hogy az pontosan milyen végáttéllel illetve fokozatok milyen hosszúak benne? ahogy láttam az F15-ből van több fajta is csak nem tudom melyik lenne jó, mivel TÚL rövidet sem akarok esetleg lehet e cserélni az 5.-et?
 6. Police

  Motor

  Jogos! A dolog úgy néz ki, hogy a haver egy olyan cégnél dolgozik cnc kezelőként ahol megengedik neki a gép használatát saját célra is! Szóval így már megéri!
 7. Police

  Motor

  Én is mindenképpen valamilyen tölcséres vagy hasonló kis légellenállású formát akarok bele tenni. És szerintem is a márka az amit meg kell fizetni! Amint elkészül a próbadarab csatolom a képeket, megpróbálom minél jobbra és persze szépre csinálni! Egyébként pedig a 20 éves Astrám (x16xel) 100 pacival igen jól megy és ha erre csak egy kis teljesítménynövekedést tudok varázsolni olcsó pénzért akkor annak örülni kell (mivel nem engedhetem meg magamnak, hogy több százezret költsek a motorjára http://www.dbilas-shop.com/Products/Flowtec-manifold/Opel-Vauxhall/Astra/Astra-F:::7_25_41_239_257.html )
 8. Police

  Motor

  A Mantzel és társai készítettek ilyen szerkezetet (persze nem az átlag magyar pénztárcájához) amit az x14xe és x16xe motorokra a szívósort eltávolítva és ezt a helyére rakva a motor által beszívott levegő hidegebb ezáltal oxigéndúsabb ami ugye a jobb égést eredményezi, valamit közvetlenebb a levegőáramlás ami ugye a gyári szívósorról nem mondható el. Ennek eredménye a teljesítménynövekedés, közvetlenebb gázreakció. A fogyasztásról nem tudok nyilatkozni, hogy mennyivel fog kevesebbet fogyasztani, de amint elkészül alaposan letesztelem.
 9. Police

  Motor

  Sziasztok! Egy jó barátommal a mai napon fogtunk bele egy projektbe ami szerintem sok mindenkit érdekel! Méghozzá a Powerbox (szívósorra)!!! Remélhetőleg kb 1-2 héten belül elkészül a próbadarab (nem kókányolás hanem cnc-vel marva profin) amit a saját astrámon (x16xel) fogok tesztelni! És ha beválik a hozzá fűzött reményem akkor azt hiszem hogy nagyon boldog leszek!!!! :) Ha kész lesz akkor képekkel is prezentálom és videót is csinálok!!! És Ha lesz rá érdeklődés akkor kis mennyiségben még a gyártást is megpróbáljuk (természetesen tömítésekkel és csavarokkal együtt dobozolva)
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.