Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

4 hsz törölve az astra f-ből, alkatrész keresés, és kommentjei miatt.

1 hsz áthelyezve a corsa a-ból az adok veszekbe.

Sok hsz szerkesztve. Persze biztosan kimaradt jónéhány, de meguntam azt a rengeteg helyesírási hibát.

• 3 weeks later...
Elküldve

20 hsz-t töröltem az omi b-ből. Kezdett nagyon eldurvulni a helyzet. Egyelőre még nem szankcionáltam a résztvevőket, de ha folytatják, az is meg lesz.

1-et az astra f-ből mert hirdetés volt.

2-t áthelyeztem az eladóból a keresbe.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Elküldve

Csak jelezni szeretném, hogy az Astra F - Sebességváltó topicban a az utolsó hozzászólást véletlenül 2x küldtem el, lehet törölni. Köszi: Zozor :)

Elküldve
Csak jelezni szeretném, hogy az Astra F - Sebességváltó topicban a az utolsó hozzászólást véletlenül 2x küldtem el, lehet törölni. Köszi: Zozor :)

Többek között ennek jelzésére is szolgál a p_report.gif gomb.

• 2 weeks later...
Elküldve

Az eladó járművek>monza topicból töröltem 3 hsz-t, mert kommentek voltak, nem hirdetés.

2 hsz-t a corsa, 1-et a kadett topicból töröltem, mert keresés volt.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Elküldve

A Technika > TUNING!!! > Dízel tuning topikból egy hozzászólást a rá érkező válasszal együtt áthelyeztem IDE. A második választ, ami az offolásra vonatkozott töröltem.

• 2 weeks later...
Elküldve

xzszx nevü user, csak hirdetni jár ide, ezévi hozzászólőásai törölve + 1 figyelmeztetés + csak modertor engedélyével szólhat hozzá ezentúl a fórumhoz.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.