mélykék76 Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni, ugyanis a páromnak Tigrája van és szeretne rá (többek között) fehér (oldalsó) indexlámpákat. Tudnátok segíteni, hogy esetleg hol szerezhetnék neki? Nagggyon köszike A C Corsa indexének búrája ha nem is fehér, inkább ezüstös, de az is jó bele :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 A G Astráé nem jó bele? Szerintem kajlán nézne ki rajta a G Astra indexe. Főleg fordítva :( :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Szerintem kajlán nézne ki rajta a G Astra indexe. Főleg fordítva :D :D :D :D www.nyasgem.hu ;) ;) :D Amúgy így berakva az is leszorítóerőt termel! :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnnyp Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 Oldalindex bármelyik tuningboltban van. Többféle színben. 3e-4e között egy pár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...and=ugras&p=ceg :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...and=ugras&p=ceg :( :D Ez ugye nem a tiéd?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 Sajnos nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...and=ugras&p=ceg :( :D A linkre kattintva már megijedtem, hogy tiéd, de aztán megnyugodtam, mert láttam, hogy pécsi a cím.Háát igen olcsóságosnak tűnik.De vajh' tényleg rendben is van? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 Akkó meg mér siratod???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 Mert ilyet kerestem eredetileg. 1.6 és ezüst. A bőrért nem vagyok annyira oda, de nem rossz. Aztán ki tudja, ez is milyen állapotban van. De azért tetszik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 Na, ezt ha szegény ótód megtudja!!! Ezek után asszem ne várj tőle semmi jót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 Mert ilyet kerestem eredetileg. 1.6 és ezüst. A bőrért nem vagyok annyira oda, de nem rossz. Aztán ki tudja, ez is milyen állapotban van. De azért tetszik... Szerintem a tiéd ugyanilyen szhéép,csak szebb mert a tiéd :wink: Az 1,4 es is megy elég jól. Gondolj arra,hogy az 1,6-osra mennyi kötelezőt kéne fizetned A 0-ba :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 Szerintem a tiéd ugyanilyen szhéép,csak szebb mert a tiéd :wink: Az 1,4 es is megy elég jól. Gondolj arra,hogy az 1,6-osra mennyi kötelezőt kéne fizetned A 0-ba :roll: Vagy 20e.t 1/4 évente. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 Tudom. De azééé mégis kicsit fáj a szívem. Persze attól még imádom az enyémet, és tudom, hogy az fullosan rendben van. :heart: :heart: Innen üzenném neki a parkolóba, hogy szeretem! :heart: :heart: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 ez gyári bőr benne ? ? ? ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 Szerintem nem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...and=ugras&p=ceg :( :D Nekem nagyon bejön a vajszínű belső, kár, hogy a műszerfal sötétszürke maradt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 Nekem nagyon bejön a vajszínű belső, kár, hogy a műszerfal sötétszürke maradt... sztem igy nem szép :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 Szerintem nem.... Szerintem meg igen. Ha jól emlékszem Tourist-éban is hasonló van :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 Igen. De azt ő csináltatta bele, vagy tévedek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 Igen. De azt ő csináltatta bele, vagy tévedek? Majd megkérdezzük tőle. :wink: De én úgytudom gyártottak Tigrist bőrbelsővel :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 Én meg nem tudom. Pedig bennfentes vagyok mindhárom témában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 Vajszínű bőrrel csináztak Tigriseket. De szerintem nagyon csúnya, főleg, ha elhanyagolják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 Akkor nem jó a bőr, ha nyáron miniszoknyával ráülsz........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 Tourist csináltatta a bőrt.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts