greg Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Szia, Kérdezd meg a Maróti könyvesboltot, asszem a Nagykőrösi út 91. Tel./Fax: 2856608; 2850116 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 sziasztok én 86-os kadett-hez keresek műszaki leirast vagy hasonlot 1,3-as motor van benne elöre is köszönöm üdv jó a nicked :lol: :lol: :lol: én is az vagyok :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
panelproli Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 thx probálkozom ma vettem a kocsit és tudni szerettem volna egy két dolgot rola,mert pl nem mér a benzinmutatom se üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Gratulálunk az új autódhoz. Hátul a csomagtérben (asszem..ugye???) tank tetején kukkolj a fedelecske alá, hogy a helyén van-e minden kábel. Mindegy, biztos megtalálod. jó a nicked :lol: :lol: :lol: én is az vagyok :lol: :lol: :lol: Én már nem, de él az emlék... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
panelproli Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 köszönöm az infot is.... meglesem amit irtal Link to comment Megosztás: More sharing options...
xaba Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Javaslom hogy bujj be alá ééés nézd meg a testszálat... Ugyanis nekem is az volt a troblémám,szétvolt rohadva.. 1kis pucerálás,vezeték toldás,újrakötés és mükszik...(legalábbis nekem) ============ ui:az előző tulajnál 8 évig volt a masina és arra nem volt képes hogy megnézze,azt mondta hogy Ő is így vette...(csak azt nem értem az ilyen embernek minek ajutó).... ______________- Várom válaszod hogy jól tippeltem-e???? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
panelproli Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 a tank környékén kell lenni a test szálnak?? mert eddig fordom volt/grrr/soha többet ezért nemtudom ezen még mi hol van köszi üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
panelproli Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 zsir találtam igy csinald opel kadett e könyvet a neten pdf-be Link to comment Megosztás: More sharing options...
xaba Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Hól találtad, nekem is kellene... _______________ Jah ott van a tank alján,jól lehet látni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
panelproli Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 tessék a link http://atw.hu/reklamframe.php?loc=2&kat=3&ad=joe-ker Link to comment Megosztás: More sharing options...
xaba Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Valami nem gyóóó.... Nekem nem mükszik.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
panelproli Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 én pár perce huztam le akkor probálj meg innen http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=4...tart=150#msg156 itt keress a hozzászolások között olyat hogy bövebb link üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
panelproli Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 http://joe-ker.atw.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
panelproli Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 sikerült?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Megvan, köszi, és hála. (Bár nekem nincs ilyen autóm...) Bár letölteni otthon fogom. Mingyá menek haza... :smt041 Link to comment Megosztás: More sharing options...
xaba Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Háát úgy látszik nagyon terhelt a szerver,mert nem engedi még tölteni.. Majd később... Nagyon köszi a linket....... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabiqa Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 Hello Mindenkinek! Amennyiben valakinek van 90-es gyártmányú 1.7D Kadetthez elektromos rajza, megköszönném, ha továbbítaná. - :( gabiqa- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Toba Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Sziasztok!!! Uj vagyok az oldalon. Latom vannak szakik az oldalon, remelem, hogy nekem is tudnak segiteni. Opel Kadett 1.3 benzines ferdehatu autom van. :rolleyes: Volna egy kis elektronikai problemam. A kurt nem mukodik az automon mar kicsereltem vadi ujra, leellenoriztem a biztositekot is meg a taszter is lemertemaz is jo. Lemertem a feszultseget a biztositeknal es a kurtnel is es 7-8V ezert az alacsony feszko vegett szerintem nem is csoda, hogy nem mukodik. B) Mi lehet az oka az alacsony fesszkonak? Varom a segitsegetek. Koszi elore is. <_< :D -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Szia! Nézd meg a kormánynál a kontaktot. Szerintem ott nem érinkezik rendesen. A kormányközépről húzd le a sarut és érintsd az agy valamelyik fém részéhez,ha úgy szól akkor ott a hiba. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Toba Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Kosz a tippet. Megvan a problema a kormanynal a kis pocok nem ert rendesen a kormanyon levo kontaktgyuruhoz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Kosz a tippet. Megvan a problema a kormanynal a kis pocok nem ert rendesen a kormanyon levo kontaktgyuruhoz. :D Akkor tudtunk segíteni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csaabi Elküldve November1, 2009 Megoszt Elküldve November1, 2009 Hello! kellene nekem ilyen dolog mint h digitális műszerfalhoz kábelköteg vagy csatlakozok. mert a D-mbe akarok ilyet tenni és ahoz kellene. elöre is köszi a helpet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Hello! kellene nekem ilyen dolog mint h digitális műszerfalhoz kábelköteg vagy csatlakozok. mert a D-mbe akarok ilyet tenni és ahoz kellene. elöre is köszi a helpet! E Kadetteseknél érdeklődnék. vévévépontkadettklubponthu :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsilka Elküldve Augusztus23, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2013 Sziasztok! Nem tud valaki egy eladó GSI műszerfalat esetleg??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts