Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Lábaid csak vannak, hogy elmenj a kútra :( ;) :) :(

na pista ne keverd a szezont a ...... mal ... ;)  

nem a lábamra gondoltam hanem nincs mivel koccintani teeee...

• Hozzászólások 3,3k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Addig gyakorolni fogok valami magas oszloppal :( :(

Teeeeee ezért nem kell ám kidöntened egy oszlopot :)

Vagy nálatok csak úgy hevernek az utcán a ringatás gyakorlására szánt oszlopok ? ;)

Elküldve
ugy ahogy teccik mondani .. igen közel van a benzinkut ...

pista tanusithatja !!

Naa érlelődik az a bünti a másik oldalon is! Azt is nekem kell kitalálni? :(

Csütörtökig kitart a melegtartalékom itthon szerintem.

Elküldve
Teeeeee ezért nem kell ám kidöntened egy oszlopot :)

Vagy nálatok csak úgy hevernek az utcán a ringatás gyakorlására szánt oszlopok ? :(

Hát én nem tudom, hogy eddig a ringatásod hányszor fordúlt elő, de gyanúsan sok az utcán a kidőlt oszlop :( Vagy már csak én látom a fáradságtól a függőlegest vízszintesnek? ;)

Elküldve
Naa érlelődik az a bünti a másik oldalon is! Azt is nekem kell kitalálni? :(
háát .. az attol függ mit is találsz ki ... de  nem kell engem félteni megoldom ;)

hacsak nem jobb a tied  :) :(

Elküldve
háát .. az attol függ mit is találsz ki ... de  nem kell engem félteni megoldom :)

hacsak nem jobb a tied  ;) :D

De akkor készülj fel: itt nem lesz ÁM DEMOKRÁCIA hehehe :( ;) :( (jajj elnézést Pista, de nem bírtam ezt kihagyni)

Elküldve
Hát én nem tudom, hogy eddig a ringatásod hányszor fordúlt elő, de gyanúsan sok az utcán a kidőlt oszlop ;) Vagy már csak én látom a fáradságtól a függőlegest vízszintesnek? :(

Esnek le az égből az oszlopok melett autók vagy sem ?

Ha nem, akkor nincsenek koordinációs problémáid :) :(

Elküldve
háát .. az attol függ mit is találsz ki ... de nem kell engem félteni megoldom ;)

hacsak nem jobb a tied :( ;)

Szerintem szeretne menni egy kört a Gsivel, de ő vezeti és kiokítjuk előtte, hogy mi az amit feltétlenül ne tegyen, ezt nem hiszi el nekük és megcselekszi :)

És akkkor pápá Gsi :(

Elküldve
Szerintem szeretne menni egy kört a Gsivel, de ő vezeti és kiokítjuk előtte, hogy mi az amit feltétlenül ne tegyen, ezt nem hiszi el nekük és megcselekszi :)

És akkkor pápá Gsi ;)

Hmmm micsoda ötleteid vannak! De tuti, hogy gyalog fogok mostantól a talikra jönni :(

Elküldve

És akkkor pápá Gsi :(

na deee piiiista Mit artott neked az a szegény Gsi ... :(

max én viszem vele  egy kört de ugyis sirás lessz a vége ;)  :D ;)

Elküldve
na deee piiiista Mit artott neked az a szegény Gsi ... :)

max én viszem vele  egy kört de ugyis sirás lessz a vége :(  :D ;)

Te fogsz sírni? ;) Nem véletlenül a becenevem "SOLO LÁRIKA".. Na erre varj gombot :( vigyázzzzz

Elküldve
Te fogsz sírni? ;) Nem véletlenül a becenevem "SOLO LÁRIKA".. Na erre varj gombot :( vigyázzzzz

énn... biza nem  de ... esetleg te :D  :D :(

ajjaj Loretta magyar - magyar Loretta szotár nincs :D 

mi az a "SOLO LÁRIKA"     ...  ;) :)

aztec itt lenne biztos tudná :D

Elküldve
Te fogsz sírni? :) Nem véletlenül a becenevem "SOLO LÁRIKA".. Na erre varj gombot ;) vigyázzzzz

SOLO LÁRIKA ? :(

Mi-mi-mi-mi ?

Szerintem addg tart majd a leki békéd, amíg nem ülsz Zoli mellett amikor vezet :(

Elküldve
énn... biza nem  de ... esetleg te :(  ;) :)

ajjaj Loretta magyar - magyar Loretta szotár nincs :D 

mi az a "SOLO LÁRIKA"     ...  :( ;)

aztec itt lenne biztos tudná :D

Súgok egy kicsit:

SOLO a sziréna neve, ami minden második ház falán lóg és jóóóóó hangosan riaszt, ha valami baj van :D

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.