Loretta Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 Na mééééég egy :lol: Voszi képei amúgy. A Budapesti honlapon a "Lurdy minitalik" galériájában is láttam egy olyan képet, ahol ő pompázik :D :huh:
mélykék76 Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 A nevem Lárika :D :huh: GZK Ez volt a másik kabrió rendszáma :lol:
Sonique Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 De az a szomorú, hogy azóta találtam sokkal szebbet olcsóbban :lol: Annyi vígasztal, hogy azoknak nem volt fehér a számlapjuk... :huh: nekem a fekete jobban tecc.. de hát izlések és pofonok ... de ha lehet egyik sem és maradok az LCD nél :D
Albert Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 Ilyenkor is fórumozik a nép hihetetlen. :huh:
Loretta Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 GZK Ez volt a másik kabrió rendszáma :huh: Így már világosssss köcike. Megint sikerült beégetnem magam, ehhez is tehetség kell. Csoda, hogy még nem fedeztek fel..
Loretta Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 nekem a fekete jobban tecc.. de hát izlések és pofonok ... de ha lehet egyik sem és maradok az LCD nél :huh: NE MÁÁÁÁÁÁÁÁRRRRRRR! AZT HITTEM, HOGY ILYEN NINCS ASTRA F-HEZ! Uhhh le kell ülnöm egy kicsit, pillanat
mélykék76 Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 Ohhh az a nyitott tető... egyszer volt neki nálam eddig leengedve.. egyetlenegyszer... El sem fogom hinni, ha jön a jó idő, hogy ilyet is tud :D :huh: Vajon sokan fognak rágót, csikket, szotyit dobálni a kocsiba??? Csak, hogy belerondítsak az ábrándozásba :lol: Mondjuk attól is függ, hogy hol hagyod ott nyitott tetővel, a Lurdynál nem hiszem, hogy ilyesmi megesne :D
mélykék76 Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 NE MÁÁÁÁÁÁÁÁRRRRRRR! AZT HITTEM, HOGY ILYEN NINCS ASTRA F-HEZ! Uhhh le kell ülnöm egy kicsit, pillanat És a Vectra digitjét még nem is láttad :huh: :lol: Zoli, Meló lesz :D :D :D
Loretta Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 Mondjuk attól is függ, hogy hol hagyod ott nyitott tetővel, a Lurdynál nem hiszem, hogy ilyesmi megesne :huh: Volt már rá példa, hogy a suzukival előztem egy buszt és a vezetőbácsi átköpte a rágóját a szélvédőmre :lol:
Albert Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 Volt már rá példa, hogy a suzukival előztem egy buszt és a vezetőbácsi átköpte a rágóját a szélvédőmre :lol: Teljesen normális :huh:
Loretta Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 És a Vectra digitjét még nem is láttad :huh: :lol: Zoli, Meló lesz :D :D :D De azt láttam.. mondd azt, hogy ugrattok és az a kép nem az aminek előszőr mondta! :P
mélykék76 Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 Bázzeeee, majd nem átsiklottam felette. A kisasszony vigyázállásba netezik ? :huh: :lol:
Loretta Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 Bázzeeee, majd nem átsiklottam felette. A kisasszony vigyázállásba netezik ? :huh: :lol: Csak figyelj :D Figyelmed ne hagyd lankadni egy percre sem! 4 óra fele vagyok a maximumon! WÁÁÁÁÁááá :D :P :D
mélykék76 Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 Így már világosssss köcike. Megint sikerült beégetnem magam, ehhez is tehetség kell. Csoda, hogy még nem fedeztek fel.. Felfedezni mint mit ? Öngyújtó ? :huh: :lol: :D
Sonique Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 Bázzeeee, majd nem átsiklottam felette. A kisasszony vigyázállásba netezik ? :huh: :lol: hát pedig nagyon ugy nez ki ha csak most ült le :D
Loretta Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 hát pedig nagyon ugy nez ki ha csak most ült le :D Tudjátok.. szerintem a fiatalságom teszi ezt még nekem lehetővé :D :huh: :D :lol:
Sonique Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 De azt láttam.. mondd azt, hogy ugrattok és az a kép nem az aminek előszőr mondta! :huh: nem ugrattunk ez az én kocsim ez meg a haverom é ..
mélykék76 Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 Tudjátok.. szerintem a fiatalságom teszi ezt még nekem lehetővé :P :huh: :D :lol: Szerintem ülj le a földre és akkor nem tudsz leesni a székről :D :D
Loretta Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 Felfedezni mint mit ? Öngyújtó ? :huh: :lol: :D Hát az öngyulladás még nem megy :D
Sonique Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 Szerintem ülj le a földre és akkor nem tudsz leesni a székről :huh: :lol: és szerinted onnan feléri az asztalt :D
Loretta Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 nem ugrattunk Legyek megint naív és higgyem el? Ilyet SEHOL nem találtam és nem is láttam idáig :lol: Azthiszem kadetthez is láttam de astrához nem.. Jajj a kislány mindjárt elkezd pityeregni :huh: :D
Loretta Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 és szerinted onnan feléri az asztalt :lol: NEM brühühühü :huh:
mélykék76 Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 Legyek megint naív és higgyem el? Ilyet SEHOL nem találtam és nem is láttam idáig :lol: Azthiszem kadetthez is láttam de astrához nem.. Jajj a kislány mindjárt elkezd pityeregni :huh: :D Mindig csak a kapkodás. Megvan már a plazmád miiiii ?
mélykék76 Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 NEM brühühühü :huh: És ha feltérdelsz ? :lol:
Sonique Elküldve December30, 2007 Elküldve December30, 2007 Legyek megint naív és higgyem el? Ilyet SEHOL nem találtam és nem is láttam idáig :lol: Azthiszem kadetthez is láttam de astrához nem.. Jajj a kislány mindjárt elkezd pityeregni :huh: :D ne tessék pityeregni ... ilyen messziröl nem tudunk megvigasztalni :D :D azért nem lathattal mert én kreáltam a kmorát ... és gyárilag nem létezett f astrába
Recommended Posts