Stefan Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 Miért a Stana nem a Szőrös Farkú Csávó betűiből lett? :lol: Stefan ? :D :lol: :lol: :lol: Nem. Abból lett, hogy kiskoromban sokat néztem a Derricket :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 most nézem, hogy a S t e f a n -t, hogy a fenébe tudtam elgépelni S t a n a -nak? :lol: én is nzéztem sokat, azért növesztem a bőröndöket a szemem alatt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 most nézem, hogy a S t e f a n -t, hogy a fenébe tudtam elgépelni S t a n a -nak? :lol: én is nzéztem sokat, azért növesztem a bőröndöket a szemem alatt :lol: Láttam, hogy elírtad, de gondoltam nem szólok. A felfokozott lelki állapotnak tudtam be amit a szőr-sokk okozott :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 http://img2.tar.hu/manta/size2/35741125.jpg Íme az egyik ajándékod... :lol: :lol: A másik otthon a hűtőn vár!!!! :lol: :lol: :lol: Bódóg szűlínápót! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 :lol: Te olyan jó gyerek vagy :lol: csak kérnem kell, hogy csinálj magadból hülyét szülinapom alkalmából, és te megteszed :lol: az ilyen pillanatokért megéri várni a szociális otthont :D Itt az a békás sapi: :D de szép gyerek istenem :lol: és tök normális :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 Boldog szülinapot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 :lol: Te olyan jó gyerek vagy :lol: csak kérnem kell, hogy csinálj magadból hülyét szülinapom alkalmából, és te megteszed :lol: az ilyen pillanatokért megéri várni a szociális otthont :D Itt az a békás sapi: :D de szép gyerek istenem :lol: és tök normális :lol: http://img2.tar.hu/manta/size2/35741125.jpg Évente egyszer van csak ilyen! :D Amúgy... amit utánna mondtál... én elgondolkoznék rajta.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 Boldog szülinapot! http://www.thepieceofcake.com/Birthday/frog1cake.jpg :lol: :lol: :lol: Miért van már meg a torta?! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 :lol: :lol: :lol: Miért van már meg a torta?! :lol: Ja, nem neked van a szülinapod most? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 Hajni isten éltessen sokáig, erőben egészségben! ja és a füled érjen bokáig meg mindenféle! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 Ja, nem neked van a szülinapod most? Neeem, nekem szeptemberben lesz :lol: Most az anyámé van... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 -Sörös Sanyit nem láttad, viszem neki a következő sört. :lol: :lol: :lol: Az alázatos,rajongó asszony prototipusa RC1.0! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 nagyon boldog szülinapot kívánunk mi is :lol: !!! itt a szülinapi tiszteletköröd . vagyis annak is betudható így utólag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus9, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat, és a tisztelet kört is :lol: na meg a békás tortát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat, és a tisztelet kört is :lol: na meg a békás tortát :lol: Majd blitzen megköszöntelek...ha egyáltalán tudok menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Majd blitzen megköszöntelek...ha egyáltalán tudok menni. remélem hogy jössz mert külömben úgy jársz mint a hárem őr! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat, és a tisztelet kört is :lol: na meg a békás tortát :lol: Boldog szülinapot kívánok, meg egy gólyás tortát! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus9, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Boldog szülinapot kívánok, meg egy gólyás tortát! :lol: Köszi :lol: de mi a te lányodat akarjuk megvenni :lol: az már kész van, és tutira sikerült :D nem kell vesződni a gyártással :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus9, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Majd blitzen megköszöntelek...ha egyáltalán tudok menni. :lol: hát gyere légyszi :lol: egyébként kénytelen leszek az idei szülinapomat semmisnek nyilvánítani, és akkor jövőre megint 33nak kell lennem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus9, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 Na barátaim, ez a meleg: álló helyzetben berobbant :lol: verda napok: egy ablak minusz: viszont mi voltunk a legcsinibbek az esőben :lol: Még jó, hogy van itthon másik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 :lol: hát gyere légyszi :lol: egyébként kénytelen leszek az idei szülinapomat semmisnek nyilvánítani, és akkor jövőre megint 33nak kell lennem :lol: Tudod, mit? Cserélj szülinapot Needdel! Ő jövőre lesz 9 éves! :D Illetve hogy is van ez? '73 nem volt szökőév, csak '72 és '76. Cheeter! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 remélem hogy jössz mert külömben úgy jársz mint a hárem őr! :lol: Na de Lacus,ne aruld el a közös titkunk,cicafiú! :D :lol: hát gyere légyszi :lol: egyébként kénytelen leszek az idei szülinapomat semmisnek nyilvánítani, és akkor jövőre megint 33nak kell lennem :D Sajna nem tőlem függ,elég nagy a roham az új melóhelyen,így is csak péntek éjjel megyek. Na barátaim, ez a meleg: álló helyzetben berobbant :D Még jó, hogy van itthon másik :D Ennyire feszíti a lóerő az új mocival? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 Na barátaim, ez a meleg: PIC1 álló helyzetben berobbant :lol: PIC2 verda napok: egy ablak minusz: PIC3 viszont mi voltunk a legcsinibbek az esőben :D PIC4 Még jó, hogy van itthon másik :lol: Hát ti meg, csak nem a verdanapokon jártatok? Egyébkéntis így tutira nem felejted el letekerni, ha ki akarsz könyökölni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 nem semmi meleg lehetett. Mindig letakarom Mona szélvédőit, amikor csak lehet. A balcsin csiga alakúra olvadt a pótféklámpám burkolata, annyira meleg volt :lol: , remélem nekem nem kell használnom a pótablakomat :lol: . viszont akkor hazafele volt huzat általi hajformázás!? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 Ezennel nyilvánosan kijelentem h Hajni kocsija a jobb mert az enyém lerohadt Balcsi fele :lol: most akkor 1-1 az állás ha belevesszük a gyorsulásos vereségét :lol: Köszönöm Mr.Mantának hogy defibrillálta a kocsimat az ótópályán, azóta is manta árammal megy az ascona :lol: Elhatároztuk h a Blitz Weekenden az embereket is defibriláljuk úgy h a mellbimbójukra tesszük a bikakábelt... Hajni ablakbetörése nagyon durva volt...azt hozzá kell tenni h épp a kabrioban ült és mondta h megfogta a kabrió feeling és ebben a pillanatban robbant be a manta üvege- pont a vezetőoldal- szóval lelke van az öreg rájának és féltékeny lett. Vigyázz mint mondasz..jah és különben is van nálam vodoomanta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts