manta Elküldve Március29, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március29, 2009 Ezt a feladványt már régóta meg akartam ejteni: KI VAN A KÉPEN? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Laci az! ;) Hajni kérdez már meg tőle légyolynedves,hogy: ajtókárpit ügyben tudott-e érdeklődni? A hűtőrácsot megoldottam. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Tiv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március29, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március29, 2009 Laci az! ;) Hajni kérdez már meg tőle légyolynedves,hogy: ajtókárpit ügyben tudott-e érdeklődni? A hűtőrácsot megoldottam. Köszi! Nem tudom megkérdezni, ne haragudj :lol: hívd fel a mobilján Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március29, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március29, 2009 Tiv! Van még jelentkező? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 negyed 11kor fórum, mi? Egyet jegyezzen meg mindenki: soha nem leszel biztonságban, ha már gyereked van.... mindenütt ott vannak Most meg 11kor.. anya. Növök.. ahogy az idő, úgy repülök én is :lol: végig kell hallgatni kamaszkorod minden hülyeségét Ezt megjegyeztem. Ezentúl meg sem szólalok, és nem botránkozhatsz meg olyan dolgokon például, hogy a kamaszkorom hány százaléka b*zi, vagy leszbikus. :lol: Meg ezen kívül meg sok más dolgon. Plusz magánélet ;) Pedig olyan jó pszichológus lennél :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 ... Ezt megjegyeztem. Ezentúl meg sem szólalok, és nem botránkozhatsz meg olyan dolgokon például, hogy a kamaszkorom hány százaléka b*zi, vagy leszbikus. :lol: Meg ezen kívül meg sok más dolgon. Plusz magánélet ;) Pedig olyan jó pszichológus lennél :lol: :) :( Azon kívül még olyan hobbijaid is lehetnének, amitől az "öregek" :lol: nem tudnának nyugodtan pihenni: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március30, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március30, 2009 Most meg 11kor.. anya. Növök.. ahogy az idő, úgy repülök én is :) Ezt megjegyeztem. Ezentúl meg sem szólalok, és nem botránkozhatsz meg olyan dolgokon például, hogy a kamaszkorom hány százaléka b*zi, vagy leszbikus. :( Meg ezen kívül meg sok más dolgon. Plusz magánélet ;) Pedig olyan jó pszichológus lennél :lol: B) :P Hazamegyek megverlek, mint a lovat, aztán repkedhetsz :lol: a buzeráns témával meg nem viccelünk. Illetve te nem viccelhetsz vele :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 ...a buzeráns témával meg nem viccelünk... Nem is tudom, ki nyalta a köcsög seggét. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március30, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március30, 2009 :lol: na jó jó, de apukád bepálinkáztatott, nem volt tiszta pillanatom akkor :lol: Egyébként amellett, hogy az a pálinka legendává vált, új fogalmat is szült a pálinkák jelzésében: már nem csak guggolós, kerítésszaggatós pálinka létezik, hanem kukoricába menős is :) Ha minden ilyen elnevezésnek annyi valóságalapja van, mint az utóbb említett kategóriának, akkor elég vicces történetek lehettek :lol: Bár olyat már láttam, hogy ember megitta a páleszt, és egy perc múlva le kellett guggolnia (ez a guggolós), de mondjuk a kerítés szaggatós az milyen? Benyomod, és erős leszel, mint Tarzan, és letéped a hazafelé úton lévő összes kerítést? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Haverom a Seagal-ra szokta magát inni,olyankor nagyon kemény! :lol: Amúgy nézd meg milyen sokarcú ez a Seagal gyerek: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március30, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március30, 2009 Haverom a Seagal-ra szokta magát inni,olyankor nagyon kemény! :lol: Amúgy nézd meg milyen sokarcú ez a Seagal gyerek: http://photos1.blogger.com/blogger/4651/19...seagalchart.gif ;) :lol: :) :lol: ez mekkora! (tudom: 459x636 képpont) Tényleg ilyen a csávó :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 ;) :( :lol: ez mekkora! (tudom: 459x636 képpont) Tényleg ilyen a csávó B) Stalone sem sokkal külömb a nyulott joboldallal az arcán! :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Stalone sem sokkal külömb a nyulott joboldallal az arcán! :lol: :lol: :lol: Nyúl van az arcán? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Ezt a feladványt már régóta meg akartam ejteni: KI VAN A KÉPEN? Tiv ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Nyúl van az arcán? ;) Nem, csak a jobb oldala béna , azért áll úgy a szája mint a papucs , meg lóg az arca! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Nem, csak a jobb oldala béna , azért áll úgy a szája mint a papucs , meg lóg az arca! :lol: Most nyúl vagy papucs? ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Most nyúl vagy papucs? ;) :lol: Mindkettő! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Tényleg a Tiv ;) Ti nagyon okosak vagytok :lol: biztos a szeméről ismertétek meg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 bakker, a Makett volt bejelentkezve... ez örökké itt grasszál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március30, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március30, 2009 de most már nem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 de most már nem ;) Ahha szóval "állnéven" tolod a fórumba! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Ahha szóval "állnéven" tolod a fórumba! :lol: ;) Sosem tudni hogy kivel beszelsz minden relativ :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Ezt a feladványt már régóta meg akartam ejteni: KI VAN A KÉPEN? http://img8.tar.hu/manta/size2/37463124.jpg Hajni, ez a kép korhatáros. :lol: :lol: :) Amugy, már nem voltam szomjas, és ezt mentségnek hozom fel. ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március31, 2009 Megoszt Elküldve Március31, 2009 Hajni, ez a kép korhatáros. :lol: :lol: :) Amugy, már nem voltam szomjas, és ezt mentségnek hozom fel. ;) :lol: ahhoz képest jól berughattál :( B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts