Gelko Elküldve Július4, 2004 Megoszt Elküldve Július4, 2004 Milyen szinű a belső kárpit :?: nekem fekete kéne -króm kilinccsel...plusz még 2 db első ülés-milyen üléseid vannak :?: -abból meg gt-kellene :o azt ne mondd h válogatós vagyok :) Gyálon van vki aki asconákat bontogat a héten majd kinézek hozzá... -esetleg első kartámasz? :) -az inkább Kadettokban volt..... több hülye kérdésem mára nincs :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július4, 2004 Megoszt Elküldve Július4, 2004 Annyit mondok Berlina kivitel. Nem Gt ülések vannak benne :) Milyen kartámaszra gondolsz? Könyöktámasz középen? Vagy ajtón lévő fogantyú, melynek szélesített része van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 a könyöktámaszra középen :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
muck Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 Sziasztok. Gelko! Meg tudnád adni annak a Gyáli fazonnak a címét, esetleg telefonszámát? Még egy kérdés: nem tudjátok akadnak ott B Asconához cuccok, vagy ne legyek ennyire naív? :) üdv: muck Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 Gelko! Meg tudnád adni annak a Gyáli fazonnak a címét, esetleg telefonszámát? Még egy kérdés: nem tudjátok akadnak ott B Asconához cuccok, vagy ne legyek ennyire naív? :) megadom,csak havertól el kell kérnem :arrow: idő kell hozzá..... Basconához asszem nincsenek cuccai,de ezt szintén haver tudja :) -még nem mentem ki hozzá-idő hiányában állok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabo007 Elküldve Július7, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Július7, 2004 Gyerrrekek! Irjátok már meg milyen extrákkal van felszerelve az Asconátok, elsősorban a gyári extrákra lennék kiváncsi, de jöhet mindenféle utólagos és sufnituning is. (érdekes egyedi ötletek is érdekelnek) Az enyémben gyárilag:Automata, Központizár, elektromos tükör, szervókormány, alufelni és első spoiler, plüss belső. A többit én szereltem be. -full extra 8) Van valakinek GYÁRILAG el. ablak benne???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Július7, 2004 Megoszt Elküldve Július7, 2004 Először azt akartam írni, hogy full fapad (volt), aztán rájöttem, hogy van tetőabRak, meg volt plüsskárpit is. Az automata meg nem extra, inkább a kéziváltós begyöpösödés a hülyeség! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július7, 2004 Megoszt Elküldve Július7, 2004 gyári fapad GL-felszereltség+egy tetőablak ami beázik :) (ülésmagasság,sötablakok) sufnituningnak meg be van rakva zene + egy fordulatszámmérő a kardánboxba---lada 1200 króm :) -egyszer megkérdezte a rendőr h mi az ott középen...mondtam neki h fmérő.a válasza: de jóóó :) -azt kellett volna mondanom h nitro 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabo007 Elküldve Július7, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Július7, 2004 Többiek?? Csak 3 Ascona van talpon e vidéken?? 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július7, 2004 Megoszt Elküldve Július7, 2004 Az enyém a mai nappal ideiglenesen kivonva :) Mostantól csak Omega topicban vagyok :D :D Ascona Berlina, semmi különleges extra.. mindent felsoroltam már amikor hirdetgettem az avtómat, hányszor mondjam (írjam még le?? :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus12, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2004 Nincs Asconás klubtag? Na akko majd én leszek. Magamnak fogok irogatni és megválaszolom magamnak a dolgokat. Végülis tök buli, mert csak magamat okolhatom ha vmit elszúrok.. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus12, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2004 Nincs Asconás klubtag? Na akko majd én leszek. Magamnak fogok irogatni és megválaszolom magamnak a dolgokat. Végülis tök buli, mert csak magamat okolhatom ha vmit elszúrok.. :D :D hát mán csak te vagy ilyen autó tulajdonosa. :mrgreen: én már csak korzás topikba irogatok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus12, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2004 Sebaj. De bevállalom. '82 es 0 szériás 1,6D :) Nincs is ennél jobb... hm na jó, talán csak a '93 mas 2.0i Omcsim :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
memorial Elküldve Október23, 2004 Megoszt Elküldve Október23, 2004 Még van Asconás! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október25, 2004 Megoszt Elküldve Október25, 2004 hát sajnos már nemsok asconás jár errefelé-. én is eladtam, gabo is átült egy omegába, több meg nemvót asszem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
memorial Elküldve Október25, 2004 Megoszt Elküldve Október25, 2004 "hát sajnos már nemsok asconás jár errefelé-. én is eladtam, gabo is átült egy omegába, több meg nemvót asszem..." Megértem, de én megtartom amig alkatrészeket kapok hozzá. Márpedig majdnem mindent lehet kapni. Az enyém 1.8E, tuningolt 139 LE, 20 éves, de nagyon jó állapotban van. Most vizsgázik, pár apró javítani való van csak rajta. Meg vagyok elégedve vele! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Október25, 2004 Megoszt Elküldve Október25, 2004 "hát sajnos már nemsok asconás jár errefelé-. én is eladtam, gabo is átült egy omegába, több meg nemvót asszem..." Megértem, de én megtartom amig alkatrészeket kapok hozzá. Márpedig majdnem mindent lehet kapni. Az enyém 1.8E, tuningolt 139 LE, 20 éves, de nagyon jó állapotban van. Most vizsgázik, pár apró javítani való van csak rajta. Meg vagyok elégedve vele! :) :D Igaz átültem, de még megvan :D Bár lehet Tashoz vándorol, mertha elmegyek innen, akkor kint úgyis vmi tuti kis kabrió Ascit veszek :D) (Márha Eu, merha a B terv lép életbe ott szörnyűen néznek ki az Ascic :D) ) Ameddíg alktrész lesz hozzá? Hát az lesz egy jó ideig hála az alapjaira épült kocsiknak, meg motoroknak :P és a sok eladott példánynak Európában. Még javában gyártanak utángyártva mindent hozzá :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
memorial Elküldve Október25, 2004 Megoszt Elküldve Október25, 2004 Gabo! Gondolom annak idején sok oldalt megnéztél Ascona ügyben. :arrow: Küldhetnél linkeket, ha még emlékszel rájuk! Motor 1.8 SE. 4 ajtós. Bár van szervízkönyvem, de az 1.8 SE-t csak megemlíti. :) Most télen lessz bőven idöm nézelődni! :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
memorial Elküldve Október25, 2004 Megoszt Elküldve Október25, 2004 Ja! Elfelejtettem! Van egy Kadett E 1.6 SH motoros kocsim is alkatrésznek a fiamtól! Van benne valami kompatibilis? A kerék(13") sajnos nem, az Asconám 14". :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Október25, 2004 Megoszt Elküldve Október25, 2004 Nem ismerem a Kadettet, de nem hiszem hogy sok kompatibilis dolog lenne.. esetleg futóműből talán 1-2 cucc... Az igazság az, hogy 10 évig Asconáztam, de csak ritkán nézegettem a netet Asci ügyben :) Inkább csak néhány Kabrió Ascit nézegettem.. de semmi extra.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
SuiciD Elküldve Október26, 2004 Megoszt Elküldve Október26, 2004 Sziasztok, nem neztem vegig a topicot, igy sry ha ismetlek. Ezt ma talaltam erdemes rapillantani: http://www.simtechracing.no/prosjekt_ascona.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 hát sajnos már nemsok asconás jár errefelé-. én is eladtam, gabo is átült egy omegába, több meg nemvót asszem... Én is vagyok, csak ritkán! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Én is vagyok, csak ritkán! mostanában eltüntél............... Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 mostanában eltüntél............... Inkább olvasgatok. Okosat nem tudok, hülyeséget meg minek mondjak. Akkor inkább hallgatok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Inkább olvasgatok. Okosat nem tudok, hülyeséget meg minek mondjak. Akkor inkább hallgatok. Rossz hozzáállás!!! :D :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts