gabo007 Elküldve December11, 2003 Megoszt Elküldve December11, 2003 Látom nem nagyon érkeznek ide a problémák, ez valószinűleg azt jelenti hogy nincsenek is :roll: Véleményem szerint kevés olyan új autó gördül le Opeléknél a futószalagról amivel kevesebb probléma lenne öreg korára, mint a jó öreg Asconával.. Csácsumi sportkormány.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
muck Elküldve December12, 2003 Megoszt Elküldve December12, 2003 Halihó. Még nem ismerjük egymást, de jól szóltál :) Hasonlóképpen vagyok én is az én kis aranyommal. :lol:) Akárki akármit mondd a korához képest igencsak megbizható gépek ezek. üdv: muck Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve December13, 2003 Megoszt Elküldve December13, 2003 Jó az a kép... :wink: Lehet, hogy még pesti talikon nem láttuk a gépet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
muck Elküldve December13, 2003 Megoszt Elküldve December13, 2003 Hi. Tényleg nem láthatta még senki. De majd jövöre! :) Tavasszal bekerül a 2000-es moci, egy kis tuning meg egyebek. :lol: Persze ez még változhat anyagi helyzettöl függöen. :lol: Most még 1.3-as és nem szeretek vele messzire menni, mert marha sokat pörög. :lol: (4-ik fokozat 100-nál 4000rpm) Az azért rendben van nem? :D Persze minden gyári benne. Nem én turkáltam a hajtásláncba. Szóval ez van, de elöbb utóbb feljutok Pestre egy-két talira. Meg kéne ismerkedni a pesti Opel-es emberkékkel. :lol: üdv: muck Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December13, 2003 Megoszt Elküldve December13, 2003 gyere, mert nekem is kép alaján naon teccik az auto :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve December13, 2003 Megoszt Elküldve December13, 2003 Köszönöm, köszönöm :) De a kis képen nem látszanak ám a hibák. Nem annyira szép most az autó, mint amilyennek szeretném. Pl: a tetökárpit még nincs kicserélve, elég csúnya üdv: muck Link to comment Megosztás: More sharing options...
muck Elküldve December13, 2003 Megoszt Elküldve December13, 2003 Tiszta hülye vagyok, nem léptem be az elöbb. :)) muck Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabo007 Elküldve December15, 2003 Szerző Megoszt Elküldve December15, 2003 Szia Muck! ..4ezret pörög 100nál, 4edikbe?? kicsit sokallom :shock: Mennyi a vége 120 ?? Akkor ha ki fogod cserélni 2ezresre a motort, nem ártana belerakni egy hosszabb váltót (mondjuk váltóval együtt kéne cserélni), mert a 2ezres moci nem szeret nagyon pörögni, vagy ha igen akkor lezabálja a gatyeszodat is 8) Nekem is ez a gondom az automata váltóval, (2literes a motor) 3 fokozatú és 100 nál már 3000-en forog, igaz megy 180-at is.. :twisted: Csao.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
muck Elküldve December15, 2003 Megoszt Elküldve December15, 2003 Hi. Nekem az megváltás lenne, ha csak 3000-et forogna :) A vicc az, hogy az eredeti doksik szerint az összes B asconán az összes 4-es váltó áttételezése tök egyforma. Csak a difi áttételét változtatták. Ezen felbuzdulva én már a motorcsere elött átraktam a 2000-es komplett hátsó hidját. Eredmény: ugyanannyit pörög. :lol: Ekkor következett a saját magam tökönszúrása :lol: Me' akkor most mi a picsa van? :D Lehet, hogy amit vettem 2000-es asconát abban rövid híd volt? Mert az is lehet. Kecskeméti jampigyerek belerakta, hogy jól gyorsuljon a verda. :lol: Én hülye, meg nem szedtem szét, mielött átraktam. :lol: Egyébként csak váltóval tudom cserélni a mocit, mert az 1.3-é rá se menne. üdv: muck Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabo007 Elküldve December15, 2003 Szerző Megoszt Elküldve December15, 2003 Ja, ja, szokták rövidre cserélni. ..de legalább mehetsz a gyorsulásira bemutatni egy kis aszfaltgyűrést 8) ..csak idegesitő lesz ha 100 felett üveghangon jár, főleg hosszútávon.. :evil: Csao Link to comment Megosztás: More sharing options...
muck Elküldve Január4, 2004 Megoszt Elküldve Január4, 2004 Hi. Először is BÚÉK mindenkinek. Gondoltam írok valamit, mert nagyon lemaradt az Asconás topic :) Képzeljétek találatam egy srácot Bátaszéken aki mérnök, és tuning-guru egyben :lol: Lesz könnyített lendkerekem acélból, meg hengerfejpolír, meg minden ami jó :D Úgyhogy ha jól megy tavaszra beleugrik a verdába a tuning moci :lol: üdv: muck Link to comment Megosztás: More sharing options...
Öcsi_8V Elküldve Február15, 2004 Megoszt Elküldve Február15, 2004 Hali Muck! Jó a géped! :) Emlékeztet az első saját gépemre egy 78' B ascona 1.9 automata 4ajtós gép volt. Ugyanilyen kék. Király gép volt. Míg nálam volt nagyon sok élményt szerzett minden téren :lol: :D :shock: :evil: :lol: :lol: De így legalább van mire emlékezni és mesélni. Most ebbe nem kezdenék bele mert eltartana egy darabig. De azt mondhatom, hogy kevés autó szaladgál amelyik ennyire strapabíró :!: :lol: Sajna már nincs meg. Sok sikert kívánok a gépedhez :!: :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
muck Elküldve Február17, 2004 Megoszt Elküldve Február17, 2004 Hali! Köszi, hasonlóképpen vagyok mint te. Nekem is sok örömet okozott már. :) Én már 92 óta nyomom ilyen tipussal. :lol: Azóta ez a harmadik. Bár megvan az előző is. Azt akarom majd építeni, ha az anyagi helyzetem megengedni. :lol: A strapabíróságát ennek a tipusnak én is csak dicsérni tudom. Talán ezért is szeretem ennyire. Egyébként egyik autóm se hagyott még ott az út szélén soha. Szóval le a kalappal előttük. :D Köszi a jókívánságokat. :lol: Biztos lesz még rá szükség. :lol: üdv: muck Link to comment Megosztás: More sharing options...
ssaassaa2 Elküldve Március19, 2004 Megoszt Elküldve Március19, 2004 Sziasztok! megjött az eszem, na és egy kis pénz is állt a házhoz, vagyis a zsebembe, és így nem kell eladnom a vezérgépek egyikét egy '78.as 12. B asconát. Még nem vettem le az apróhírdetésből, de ezen a címen rá lehet nézni,http://kep.tar.hu/ssaassaa/index.phtml?aid=27632783 nem valami szép képek, de nem akartam zsákbamacskát árulni. Majd frissítem a képeket, kb 2 hét és jobb lesz mint új korában, Üdv mindenkinek, és remélem hamarosan lesz valami tali! by Sasa Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március19, 2004 Megoszt Elküldve Március19, 2004 ....remélem hamarosan lesz valami tali!.... Szia ssaassaa2 ! Kedden mozi ? A többi leendő taliról itt van infó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ssaassaa2 Elküldve Március23, 2004 Megoszt Elküldve Március23, 2004 Nekem akad egy két gondom..... Hol lehet beszerezni, vagy melyik autóé kompatibilis ...... - kikéne cserélnem végig az ajtó és a kaszni között lévő gumikat - na meg az oldalsó ablakét se ártana - jók a lengéscsillapítok, és nagyon puha, nem érzi meg a lukakat az úton, de ha kanyarba beteszem, akkor belibeg, mint..... :? ilyen érzés. - kicseréltem fordulatszámos órára, de tök sokat csal. Hogyan lehetne majdnem pontosra beállítani? Majd még gondolkozom........de szerintem nincs más.... Cső Lali-k! by Sasa Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március23, 2004 Megoszt Elküldve Március23, 2004 Szasz! Hívd fel Markwarht Ákost (06-30-224-1888), neki van asconához cucca. Ha 2ajtóshoz kell gumi, az tuti van neki. Lengéscsillapítója szerintem nincs, de asszem nekem van két új Monroe-m, ha érdekel. A fordszám órád meg lehet, hogy szimplán rossz :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ssaassaa2 Elküldve Március24, 2004 Megoszt Elküldve Március24, 2004 Szia! Köszi felírtam a számát! NEkem 4 ajtós a gépem, és körbe kiszeretném cserélni a gumikat. Valaki mondta, de elfelejtettem,hogy valamelyik autóval kompatibilis.....na mindegy. A kilométerórám meg csak 50 felett csal, és 100 körül ne is beszéljünk,mert akkor 130 km/h-val döngetek. A gyári gumi méret van az autón. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március25, 2004 Megoszt Elküldve Március25, 2004 ja várjál, hülye vagyok én kevertem a fordszámmérőt a kilóméterórával :? de mindegy, szerintem akkor is az a rossz :) 8) meg különben is, sebesség nincs is 50alatt :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március25, 2004 Megoszt Elküldve Március25, 2004 ja várjál, hülye vagyok én kevertem a fordszámmérőt a kilóméterórával jó szöveg 8) a rendőrök meg szokták enni? :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március25, 2004 Megoszt Elküldve Március25, 2004 :) engem eddig szerettek a rendőrök... Próbáld ki te is egyszer: ha lejár a zöldkártyád vegyél fel miniszoknyát, meg cicikidobós felsőt, akkor nem büntetnek meg! :lol: :roll: ... mondjuk az a szomorú, hogy nem csak az a baj, hogy nem tudok olvasni, hanem az is, hogyha mégis sikerül, akkor nem értem, hogy mit olvastam ... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ssaassaa2 Elküldve Március29, 2004 Megoszt Elküldve Március29, 2004 sziasztok! az ajtógumikat megoldottam......tök patent :-) a kilométerórám amikor 100-at mutat,akkor megyek 118-120-al, a többit még nem volt időm lemérni, ezt is csak az autópályán lévő digitális kijelző mérte le. Szerintem nyomtatok egy egyedi kilométerhátlapot, és meg is van oldva a problémám. Csáá mindenkinek! by Sasa Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március29, 2004 Megoszt Elküldve Március29, 2004 8) király. Legalább gumid van. Az egyedi hátlap meg remek ötlet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 :) Szasztok!!!Robbie vagyok!Én is nagy OPEL fanatikus vagyok!!!nekünk van egy C Asconánk 1.8 SRE.gyári állapotú,svájci.....imádom!még nincs jogsim sajna,de már igencsak tervezem!!szeretnék csatlakozni a klubbhoz!szerintem nagyon jó ez az oldal,örülök,hogy vannak még azért olyan emberek akikben OPELSZÍV dobog! :wink: mindenki levelét szívesen várom.üdvözlet mindenkinek!!! -Robbie- Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április7, 2004 Megoszt Elküldve Április7, 2004 szeretnék csatlakozni a klubbhoz!szerintem nagyon jó ez az oldal,örülök,hogy vannak még azért olyan emberek akikben OPELSZÍV dobog! Hello csatlakozásrol infok itt egyéb kérdéseket a tagságrol a kérdések topikban tudsz feltenni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts