Jump to content

Bajszipapa

Forummember
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Bajszipapa

 • Rank
  Újonc

MOTE clubcard

 • City
  Nyíregyháza

Recent Profile Visitors

1,580 profile views
 1. Gabó! Köszi a tippet.Nekem jó lenne a 13-as is.Azt honnan tudnám?Kocó tudnál segiteni?Előre is köszi:Bajszipapa.
 2. Szevasztok!Érdeklődni szeretnék,hogy hol szerezhetnék be friss navigációs dvd-t?Előre is köszi:Bajszipapa.
 3. Szia!A felpörgő hang nem alapjárati,hanem mindentől független!(fordulat,hőmérséklet,sebesség).Nekem ujkorától van,az opelesek sem tudják!De állitják,hogy nem üzemveszélyes.(ha nem tudják az okát,honnan tudják,hogy nem üzemveszélyes???)cseréltek generátort,hosszbordásszijat,vezérmüszijat,meg feszitöt.Aztán még mindig szól. Üdv:Bajszipapa.
 4. Szia Kisszeló!A felpörgő hangra sajnos továbbra sincs megoldásom!Ha valami lessz,feltétlenül szólok.Üdv:Bajszipapa.
 5. Szia Kisszeló!Az izzitásjelző még nekem sem jelzett pedig 47 ezer van benne,de a fogyasztáson és a hütőventillátor müködésén könnyü észrevenni a regenerálást.Üdv:Bajszipapa.
 6. Szia Ati!Azért próbáld meg többször a "meghajtást",mert lehet,hogy nagy az eltömődés.Egyébként ki lehet méretni a regeneráló állapotát.Még azt nézd meg,hogy nincs-e valamelyik csővel probléma a regenerálónál.(eltömődés,kilukadás.)Sok sikert;Bajszipapa.
 7. Szia T!Nekem 4 éves a zafi,ott nem jelez semmit.Üdv;Bajszipapa.
 8. Szia Virág!A szivargyujtó állandó áram alatt van,ha csak akkor akarod,hogy éljen amikor a motor jár,akkor át kell köttetni.De ezt bizzad szakemberre! Üdv;Bajszipapa.
 9. Szia Ati! Tényleg a részecskeszürőre gondoltam.A gyakoriságot sok minden befolyásolja(olajminőség,vezetési stilus,városi/pályahasználat).Ha már a müszerfalon megjelenik az izzitás,akkor eléggé el van tömődve!Bróbáld meg jól meghajtani,hogy kiégjen.Ha regenerál,akkor ne állitsd le.Reméljük helyre jön.üdv:Bajszipapa.
 10. Szia Ati! Gondolom dizel a kicsike,s a regeneráló müködik ilyenkor!Ha lehet,ne állitsd le ilyenkor mert nem tesz jót neki.A fogyasztás ilyenkor jól megugrik,de hát mindent a környezetért!A gépkönyvében is le van irva,a szagjelenséggel együtt.A ventilátor pedig a regenerálás alatt végig megy,a vizhőmérséklettől függetlenűl. üdv;Bajszipapa.
 11. Szia Viki!Nekem 3 éve van ilyen Zafim,de nem volt vele semmi.Jelenleg 40 ezer van benne,5,5 ös átlaggal fogyaszt.Általában rövidebb távokon használom,de voltunk már 6-an is nyaralni vele Olaszországban.Sok sikert hozzá.Üdv;Bajszipapa.
 12. Zsevasztok!Érdeklődnék,hogy tudja-e valaki,a teszt módban mi az a BUS 4000000?Néha megjelenik,de nem változik semmi./hála az égieknek/.Előre is köszi.Üdv:Bajszipapa.
 13. Szia Zoli! A problámádra csak annyit,hogy próbáld meg bekapcsolva hagyni,s úgy leállitani,s a sluszkulcsot kivenni.Ha nem változik a dolog,akkor sajna javitásba kell beadni a rádiót.Sok szerencsé:Bajszipapa.
 14. Szevasztok!Azt szeretném megkérdezni,hogy az 1.7 cdti motoron hol találom a motorolajszürőt,ugyanis cserélni szeretném. Előre is köszönöm a segitséget.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.