Jump to content

lecsoo76

Forummember
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About lecsoo76

 • Rank
  Újonc

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Zafira A 1,6 16V
 • City
  Pilisjászfalu
 1. Sziasztok. Zafira A váltógombot szedett már le vki? Hogy kell? Csavargattam,de nem akart megindulni. Letörni,eltörni meg nem akarok semmit... Köszi előre is a válasz(oka)t.
 2. Sziasztok. Zafira A váltógombot szedett már le vki? Hogy kell? Csavargattam,de nem akart megindulni. Letörni,eltörni meg nem akarok semmit... Köszi előre is a válasz(oka)t.
 3. Helló. Tudna valaki nekem küldeni képet,esetleg képeket a tempomat szervómotor bowdenbekötéséről a karbicseknél? Köszi!
 4. Helló. Tudna valaki nekem küldeni képet,esetleg képeket a tempomat szervómotor bowdenbekötéséről a karbicseknél? Köszi!
 5. Köszi a gyors választ. Nekem is ott van a csati,és sztem én sem fogom megbánni... :D Jó bele a Vectra B, Omega B tempomat motor is? A bowden végének bekötéséről is van infód? Esetleg fotó.... Megvan a helye neki v "mókolni kell" egy kicsit? A másik kérdésemről is tudsz vmit mondani?
 6. Másik kérdés: Az elakadásjelző kapcsoló mellett -talán balról- a vakdugó alatt van egy bevezetékezett stekker (csatlakozó aljzat). Az mihez hivatott lenni? Ha ASR kapcsoló akar lenni,azt utólagosan be lehet építeni( mint a tempomatot) ,vagy felejtős?? Zafira A - X16XEL....
 7. Sziasztok.Új vagyok itt,nemrég "jöttem". :D :D Az lenne a kérdésem,hogy a tempomat léptetőmotor motortípus függő? Azaz pl. egy X16XEL-es motorhoz csak az csak az "1.6-os" léptetőmotor jó? Az 1.8-asé nem? X16XEL-es motoros Zafira A-ról van szó,2000-es kiadás... Esetleg vki tud eladó léptetőmotort a fent emlitett motortípushoz???
 8. Sziasztok.Új vagyok itt,nemrég "jöttem". :D :D Az lenne a kérdésem,hogy a tempomat léptetőmotor motortípus függő? Azaz pl. egy X16XEL-es motorhoz csak az csak az "1.6-os" léptetőmotor jó? Az 1.8-asé nem? X16XEL-es motoros Zafira A-ról van szó,2000-es kiadás...
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.