Jump to content

angnaas

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  2
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

MOTE klubkártya

 • Város
  Kecskemét
 1. angnaas

  Motor - dízel

  Üdv! Egy Corsa 1.3 cdti z13dt motorral hidegen nagyon nehezen indul. Alapjáraton kissé egyenetlen a motor. Rendszertelenül időnként "rúg" egyet. 10 másodpercenként kb. 3-at. Hibakód nincs. Porlasztók, map szenzor, nyomás szabályzó szelep cserélve. EGR szelep kiiktatva. Teljes tanácstalanság. Amúgy nem erőtlen, megy rendesen. Hálás lennék, ha valaki tudna mondani valami biztatót. Előre is köszönöm!
 2. angnaas

  Motor - dízel

  Üdv! Adott egy 13 CDTI (Z13DT) motor. Eleinte magas hőmérsékleten (kánikula + huzamos terhelés) gázelvételre leáll, aztán nehezen indul. A második fázis, hogy melegen (80-90 fok) nagyon nehezen indul. Kérdésem, hogy mit lehet tenni vele? Egy kollégámnak egy darabig bevált, hogy 2T olajat öntözött a tankoláshoz, de aztán leadta a rendszámot. Én szeretném még használni az enyémet. Gondolom nem csak ez a két autó járt így. Hálás lennék, ha valaki megosztaná ilyen irányú tapasztalatát. Előre is köszönöm!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.