Jump to content

HofiZoli

MOTE klubtag
 • Hozzászólások

  11
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

1 Semleges

HofiZoli névjegye

 • Felhasználói rang
  Újonc

MOTE klubkártya

 • Város
  Budapest

Legutóbbi látogatók

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. HofiZoli

  ASTRA K-t vennék, érdeklődök, tanácsot kérek

  azért az opel jól bekaphatja.. 5% az baromi sok.
 2. HofiZoli

  ASTRA K-t vennék, érdeklődök, tanácsot kérek

  olajról van egy listám, mik azok amik tudják ezt a szabványt, egy csomó kapható itt is. én szoktam padlózni, nem csinálja. egyszer autópálya, útépítés 60-ról szerettem volna 6-ban lepadlózni.. na akkor. sem előtte-sem utána. magyar gm ügyfélkezelése, egy ótvar.. 6 hónapig vitáztam velük egy hibával, ami végülis megoldásra került. ha csak meghallják a nevem, vagy meglátnak már bajban vannak. :D http://www.centerforqa.com/dexos-brand2015/
 3. HofiZoli

  ASTRA K-t vennék, érdeklődök, tanácsot kérek

  ha visszaolvasol, pont azt írtam, hogy dexos1 gen2 motorolaj. állítólag ezekhez fejlesztették kifejezetten, és a shell dynaflex üzemanyagát is.
 4. HofiZoli

  Fogyasztás

  megerősítem, valóban csökkent valamelyest ;)
 5. HofiZoli

  ASTRA K-t vennék, érdeklődök, tanácsot kérek

  Találtál pár száz hasonlót. Kellemetlen, mert már most több tíz ezret adtak el.
 6. HofiZoli

  ASTRA K-t vennék, érdeklődök, tanácsot kérek

  Nem tudom ezen a videón mit kellene nézni.. 14500 km-nél járok, egyetlen egyszer csörgött be, amikor autópályán, építkezés után 6.-ból akartam kigyorsítani padlógázzal 60-nál, persze mutatta ő hogy kérné a harmadikat, de én jobban tudtam. Karbantartásnál megkap mindent, 5000 km-nél olajcsere, dexos1 gen2 motorolaj, azóta egy éves szerviznél szintén, prémium benzin, és fordulatszám :D Nem kímélem, kapja az ívet. Egyébként a magyar GM panaszkezelése, garanciális elbírálása a legszemetebb, legaljasabb eljárás egész európában.
 7. HofiZoli

  Fogyasztás

  én is azt hittem.. 4-5 ezerig csak maxxmotiont kapott, aztán elolvastam a kézikönyvet és fel is homályosítottak. majdhogynem istenkáromlás neki a prémium.. tudom, én is nehezen hittem el ezt.
 8. HofiZoli

  Fogyasztás

  a kereskedésben el akarják adni.. ha lehetne ide képet feltölteni akkor megmutatnám a spritmonitor által vezetett tankolásokat nulla (4) km óta. ja, és ne azt nézd amit mutat, számolj utána. kb 7-8 dl-t csal lefelé a bc.
 9. HofiZoli

  Fogyasztás

  11500 km átlagfogyasztása nekem 7,76. Nem kíméletesen, sőt..
 10. HofiZoli

  Egyéb csevegés

  Üdv a Csapatnak! Új vagyok a fórumon, olvasgattam dolgokat, de nem láttam hogy lenne szó K astráról. Topikot nem találtam neki, ezért nézelődtem nálatok. Érdeklődnék, van-e valaki akinek már a legújabb astrája van?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.