Jump to content

Bakos István

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  12
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

Bakos István névjegye

 • Felhasználói rang
  Újonc

MOTE klubkártya

 • Város
  Mátraterenye

Legutóbbi látogatók

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bakos István

  ASTRA K-t vennék, érdeklődök, tanácsot kérek

  Köszi a segítséget.Nem is akartam minősíteni, főleg a heringet mert megpróbálták, és gondolom nem egyszerű olyan hibát megoldani ami nem mindig jelentkezik.Ha legalább hibajelző lámpa lenne tudnák hogy merre induljanak.Ami viszont tény, hogy sok autónál van ez,és eddig igazán nem tudták szervízben megoldani valószínű szoftveresen kellene változtatni de az opel eddig nem adott ki!Németben van egy tuning cég az EDS, ők kértek önkéntjelentkezőt és neki eddig bevált.
 2. Bakos István

  ASTRA K-t vennék, érdeklődök, tanácsot kérek

  Kezdtem a Salgótarjáni Kenderesinél,ők addig nem csinálnak semmit ameddig lámpa nincs.Aztán vittem a Gyöngyösi Heringhez, ők megnézték a gyujtást váltottunk olajat,pillangó szelepet állítottak,elvileg volt motordiagnosztika is.Ők tanácsolták hogy több szem többet lát alapon,vigyem el oda is ahol vettem,erre én felvettem a Toth szervízzel a kapcsolatot de csak lepattintottak, mondván hogy a Hering jó szervíz és szerintük elég felkészültek hogy a hibát elhárítsák!Most ott tartok hogy márpedig elviszem hozzájuk mert hát csak ott vettem...
 3. Bakos István

  ASTRA K-t vennék, érdeklődök, tanácsot kérek

  Helló!Sajnos megint elkiabáltam.Ma kicsit hosszabb távra mentem,és gondoltam kipróbálom 2-3000-res fordulat között 3.-4.-fokozatban.Kezdte megint a szaggatással,utána a kopogással.Nem lehet igaz hogy ebből is a szart fogom ki.Szerintetek kihez forduljak vagy mit tegyek?Váltsak szervízt?
 4. Bakos István

  ASTRA K-t vennék, érdeklődök, tanácsot kérek

  Azért is írtam mert úgy ahogy,de működik.Olajhoz csak most tudtam hozzájutni,hozzáteszem szerintem ezt az opelnek kellett volna állnia.Ami a benzint illeti 95 re írják...Nem akarok senkit megbántani, de az meg hogy ne padlózd meg ilyenek,egyszerűen felfoghatatlan számomra...Úgy gondolom de javítsatok ki ha tévedek,de amikor az ember elősször ilyen problémával szervízhez fordul,nekik azon nyomban tájékoztatni kellettek volna,nem pedig ha lámpa nincs akkor nem tudnak mit csinálni.Ami pedig még mindig fennál,hogy eddig ha károsodott a motor arra hogy derül fény,és ki a felelős?
 5. Bakos István

  ASTRA K-t vennék, érdeklődök, tanácsot kérek

  Sziasztok! 2 hete új olajjal járok,100-as benzinnel.Eddig úgy néz ki rendbe jön az autó,bár nem sok kilométert futott,de eddig 3x tapasztaltam kopogást ami jelentős javulás!A bakugrást pedig betudom a pillangószelep beállításának...Nehéz lesz újra megbízni az autóban de...hátha.Számomra ennyi pénzért több az elvárás.Örülök hogy nektek bevált!
 6. Bakos István

  ASTRA K-t vennék, érdeklődök, tanácsot kérek

  Látom azért kicsit bántotta a lelked.... Nem akartam személyeskedni,ne haragudj már rám,légyszives...Legalább ír már valaki ide is.Nem rád haragszom nehogy azt hidd.Gondolkoztam egy kis tábortüzes sörözésen,ha van kedved megírom hogy mikor és hol....A végén meg felgyujtjuk a kocsimat és csak ülünk mellette és jót beszélgetünk.Még barátok is lehetünk...Mit szólsz?
 7. Bakos István

  ASTRA K-t vennék, érdeklődök, tanácsot kérek

  Szerintem lehet hallani a csörgést,de ha te nem hallod akkor vedd feljebb a hangot! Én a saját tapasztalatomat írtam le,és találtam még pár száz hozzám hasonlót! Szerintem érthető amit leírtam rajtad múlik utána nézel e.... Örülök hogy az autódban örömöd leled,elvileg én is azért vettem volna... És részben azért írtam hogy találok e hozzám hasonlót segítség képpen... Az biztos hogy ameddig hibajelző lámpám nincs semmit sem tesznek!!! Ja az enyémbet mint írtam 23000 van! 1 év alatt 14500....boltba jársz vele? Youtube-on:lspi
 8. Bakos István

  ASTRA K-t vennék, érdeklődök, tanácsot kérek

  Az egész azzal kezdődött,hogy az intellink rendszer nem érzékelte a telefont, 1-2 hónap után kicserélték.... Aztán pár ezer km után elkezdett rángatni ,dadogni az autó ,de hibajelző lámpa hiányában nem tudtak vele mit kezdeni! Aztán kis idő multán valami csörgő hangot is hallottam gyorsításkor....Elvittem szervízbe de lámpa nem volt,a hibákat próbaút során nem produkálta....így megint semmi! Közben volt pár necces helyzet előzéskor,úgy hogy a családom mellettem ült,egyszerűen bedadogott nem ment az autó! Találtam 1 normális szervízt ahol elkezdtek foglalkozni a kocsival....de sajnos akkor pont nem jelentkezett a hiba.Így semmi előrrelépés! Elég bosszantó volt így elkezdtem magam utána olvasgatni mi lehet ez. Aztán megtaláltam: https://www.astra-k-forum.de/index.php/Thread/1820-150-PS-mit-ohne-S-S-ruckelt/ Ez a baja az autónak és így sem történik semmi! A lényeg az,hogy az új olaj ha be is válik az én autómban már van 23000km ami alatt jelentkezet az úgynevezett surlódásos égés,és nem tudom hogy károsodott e a motor! Na ezért nem ajánlom senkinek!!!!! Itt 1 videó!
 9. Bakos István

  ASTRA K-t vennék, érdeklődök, tanácsot kérek

  Üdv! Úgy látom nem tolongunk! Minden esetre leírom ,én nagyon megszívtam a 150l K val,és senkinek nem ajánlom, a saját hibámból tanulva! 1 éve kinlódok vele! Nagy rakás szar! Külföldi oldalakat nézegessétek,úgynevezett bakugrás,rángató motor!
 10. Bakos István

  Motor - benzines

  Ezt találtam:https://www.motor-talk.de/forum/ruckeln-beim-beschleunigen-t5642648.html Találtam videót:
 11. Bakos István

  Motor - benzines

  Sziasztok. Olyan problémám van az autóval,hogy erősebb kigyorsításnál 3.-4. fokozatban rángatva indul meg az autó,valami rezgő hang kiséretében.Voltam vele szervízben,de mivel a hibát nem mindig produkálja,nem tudtak vele semmit kezdeni(hibát nem jelez,próbakör alkalmával nem jelentkezett a hiba,gyujtás rendben). Friss indításnál felviszem a fordulatot 2000-ig, és ingadozik +-200-at.Ez normális? Köszi a választ előrre is!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.