Jump to content

Gonczgabi1983

Forummember
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Gonczgabi1983

 • Rank
  Újonc

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Opel astra g
 • City
  Budapest

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Elhoztam Kornélt Már ismerkedünk. Anyának és a manónak is tetszik, bár anya szerint kár hogy fekete és bőr üléses....... Én ki tudok békülni vele lámpa sötétben zseniális (kanyarkövető bixenon) és esetlen nagy testéhez képest kicsit feszesen pattogós, és nem egy lomha jószág. Gyári dvd 90navi elég együgyű a céges 2018as skoda touchsceenhez képest de hát eltelt 12 év amióta ez nagy szám volt ugye...
 2. Köszönöm, de már nem aktuális. Csütörtökön hozom el fehérváról a kicsikét
 3. Szia. 2.5m a keret a vásárlásra+papírmunka költségre, valamint 450 tartalék esetleges felújításokra. Van egy opc zafira fehérváron, holnap megyek megnézni. Foglaltam időpontot ottani szervízbe állapotfelmérésre, ami tartalmaz hibakód olvasást, emelést, és ami izgi lehet : előélet lekérdezést (vezetett német szervízköny van állítólag) persze ezek csak adalékok a döntéshez, ha egybevág a látott hallott és érzett dolgokkal nyerő lehet. Meglátjuk. Van ismerős unixban így azért nem extra horror az alkatrészár, meg barátomnak van műhelye meg 20 év szerelő múltja ha kell.
 4. Sziasztok Cartársak. Eljött az idő hogy lecseréljük a jól bevállt g astránkat. Mivel közben többen is lettünk zavira b lett kiszemelve, azon belül is az opc verzió. Próbáltam keresni tipikusnak nevezhető problémákat ezzel a vertióval, de nem sok eredménnyel. 10-11 éveseket lehet kapni mostanság a piacon amik beleférnek a keretbe. Kell figyelni valamire az alap dolgokon kívül vásárlás előtt?
 5. Köszönöm a választ, nem szempont hogy legyen működő légzsák az ülésben. A kérdés csupán annyi, hogy h ülések simán berakhatók vajon, vagy síncsere is kell hogy berakható legyen.
 6. Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni abban a kérdésben, hogy ferdehátú g astrába passzolnak e H astra ülések? Első két ülést szeretném cserélni, a gyáriban nincs légzsák csak övfeszítő. Próbál kozott ilyennel valaki? Előre is köszönöm szépen!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.