Jump to content

Gergo142

Forummember
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Gergo142

 • Rank
  Újonc

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Astra h
 • City
  Mezőkeresztes
 1. Szia! Magánszemélytől vettem az autót. Csak munkàba jàrt vele/vagy csak a városba mert 2000 km ment vele 2 év alatt. Ez egy német ember. Láttam mutatta a papirokat. Ide is adta. Ő meg a barátjàtól vette. Én vagyok a 3. tulajdonosa.143 ezer km- rel vettem most van benne 173 ezer. A legtöbbet hosszabb távokon használom. Eleinte 5w30at öntöttem bele. De már arra a szintre jutottam 10w 40. 1000km- re kell bele a 0,7-1 liter. Szereti. Ez egy 21. századi trabant! Először elakartam adni. De nem akarok màst szívatni vele. Még egy darabig használom és utánna szerintem elviszem bontóba mert ez nem normális dolog.
 2. Üdv Mindenkinek! Van nekem z16xep motorjelzésű astrám. A kérdésem az lenne, hogy az olajfogyasztás az normális? Pár szervízben kèrdeztem ott azt mondtàk normális. A 21. században szerintem màr az ilyen dolgokat nemkène természetesnek nevezni. Esetleg van valakinek ötlete, tapasztalata, tippje az olajfogyásztàs csökkentèsére vagy megszüntetésére? Előre is köszönöm a válaszokat!
 3. Szia! Az enyèm is ilyen motorral van és nem működik a twinport. Azt modták szakszervízben, hogy attól az autó menni fog nem állmeg. Màr 30 ezret mentem vele így.
 4. Kedves Fórumos tàrsak! 1.6 literes Astra H tulajdonos vagyok. Pár napja sípoló hang jön a motortérből. Ha esetleg valaki tudna ebben segíteni hogy mi lehet annak a segítsègèt megköszönném! Én gondoltam a kartergázszűrő membránra. Elvittem márka szervízbe is de természetesen ott nem produkálta ezt a hangot. Ezt csak sok állás utàn csinálja és szerencsère nem sokáig. Mindig gázadásra. Segítsègeteket előre is köszönöm!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.