Jump to content

Somody Gábor

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  2
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

MOTE klubkártya

 • Város
  Budapest
 1. Somody Gábor

  Fék, futómű kérdések

  Köszi a válaszokat. Gyári méretű gumik vannak rajta, nem prémium márka, annyi biztos ( Maxxis Surpassa). 195/ 60 R 15 88 V .
 2. Somody Gábor

  Fék, futómű kérdések

  Sziasztok Mindenki! Somody Gábor vagyok, új fórumozó. Opel Vectra A, C20NE, 1992 évjárat. Az autót 2016. júliusában vettem. A lengéscsillapítók már nem csillapítottak, ezért kicseréltem őket. Elöl Boge Nivomat gázosra, hátul Sachs olajosra. Elöl túl feszesnek éreztem a csillapítást, ezért kicseréltem őket Bilstein B2 olajosokra. Az autó most még feszesebb lett. Ha valaki szeret sportosan vezetni, annak biztosan tetszene, mert nagyon jól fogja az utat az autó. Nekem a kényelem fontosabb, ezért olyan lengéscsillapítókat szeretnék, amely kifejezetten komfortra hangolt. Van valakinek tapasztalata ezen a téren? Még kiegészítésként: a Bilstein B2 szériáról azt mondja a gyártó, hogy a gyári széria csillapítóval megegyező tulajdonságokkal rendelkezik, ezért választottam őket. Véleményem szerint ez nem igaz, mert az autó most olyan, mint egy igazi sportkocsi. A régebbi Opelek, A Omega, E Kadett E, A Vectra csillapítása lágyabb, kicsit "mintha hajóban ülnénk" érzéshez hasonlítanám, nos én ezt az érzést szeretném visszahozni. A válaszokat előre köszönöm: Somody Gábor
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.