Jump to content

RelakS

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  9
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

1 Semleges

RelakS névjegye

 • Felhasználói rang
  Újonc

MOTE klubkártya

 • Város
  Gödöllő
 1. RelakS

  ASTRA K-t vennék, érdeklődök, tanácsot kérek

  Ha rám hallgatsz, letöltöd az opel.hu-ról a használati utasítást, abban benne van: Figyelmeztetés Sports Tourer A tetősínek csak stíluselemek és nem teher hordozására tervezték. A tetőcsomagtartók vagy más tartozékok felszerelése nem megengedett. Kizárólag az ajtókeretben lévő, kijelölt szerelési pontokat használja. Ma kollégának néztünk egy Mokka X-et, ott viszont a tetősínre volt rögzítve a tetődoboz.
 2. RelakS

  ASTRA K-t vennék, érdeklődök, tanácsot kérek

  Igen, ezt még ki kell találnom, mert se padlás, se garázs, a pince meg kicsi :D
 3. RelakS

  Gumi, felni kérdések

  Volt szenzor a kerékben, csak nem az, amiket megtanítottak neki. Már legalábbis azt mondták a szervizben, hogy az Astra csak négy kereket tart észben. Nem volt időm sokat próbálgatni, mert nyaralásra már betanított autóval akartam menni, de a kis EL-50448 (OEC-T5) feliratokkal megáldott cucc működött. Amúgy nem kell várnod. Elindítod a betanítást, és ha csippan mindenhol, működik. Ha nem csippan, nem működik, és elvileg nem is barmolja el a beállításokat. Legalábbis szerintem én egyszer állítottam le betanítást.
 4. RelakS

  Gumi, felni kérdések

  TPMS érzékelő. Mennyi idő után kéne az autónak anyázni, hogy valami nem stimmel? Mentem kb 11-12 kilométert, és egy szót nem szólt, hogy nem változik a nyomás/nem tud szóbaállni az érzékelővel. Végül nyomtam neki egy betanítást, de na! Vagy csak akkor jelez, ha nincs olyan érzékelő a keréken, amit már korábban megtanítottak neki? Merthogy az értékesítő figura valami olyat mondott, hogy kell drága kütyü ahhoz, hogy az autóban eltároljunk akár 8 érzékelőt is (4 nyári, 4 téli), a kerékcsere után meg az olcsó kütyüvel is be lehet állítani, hogy melyik kerék hol van. Ez utóbbi tutira működik :D
 5. RelakS

  ASTRA K-t vennék, érdeklődök, tanácsot kérek

  Nekem a gumiszőnyeg 10ezerbe fájt (attól m ég a filc készletet is megkaptam, csak most meg hova tegyem? :D ), háromszöget, eü csomagot meg mellényt végül vettem Auchanban talán összesen 4000 pénzért.
 6. RelakS

  ASTRA K-t vennék, érdeklődök, tanácsot kérek

  Új autónál az elakadásjelző háromszög és az elsősegély csomag olyan úri huncutság, amiről a tulaj kell, hogy gondoskodjon?
 7. RelakS

  Gumi, felni kérdések

  Gondoltam, hogy ha esetleg összezavarná az autót, akkor nem a vadiúj kocsival kéne visszamenni, hogy állítsák be rendesen
 8. RelakS

  Gumi, felni kérdések

  Én Aliról vettem kütyüt, kemény 4000 forintért. Majd kipróbálom, mikor eljön a nyári gumi ideje, és jelentkezek, hogy gagyi-e
 9. RelakS

  ASTRA K-t vennék, érdeklődök, tanácsot kérek

  K Astra szervízelési költsége kb mennyi lehet? Ajánlott az értékesítő 275000 körül olyat, hogy 4 évig ingyen szervíz/alkatrész (pl olajcserekor az olaj), mentés, ha baj van, garancia kiterjesztés. Nekem szimpatikus, csak érdekelne, hogy megéri-e?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.