Jump to content

AstraFHJ

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  2
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Astra J
 • Város
  Dunaújváros
 1. AstraFHJ

  Motor - dízel

  Helló! Hidegen probléma nélkül indul. Fordulat alapjáraton hideg motornál egyenletes, de meleg motornál még nem figyeltem. Menet közben semmi hiba nem jön elő. 125e km van az autóban remélem nem nagy a gond. Hosszabb táv után meleg motorral, ha leállítom pár percre (tankolás, bolt, egyéb) akkor indítózás után az egész motor remeg nagyon erősen, majd leáll és indítja magát automatikusan újra, ekkor többnyire rendben indul. 20 perc pihenő után viszont nem jelentkezik ez probléma csak a rövidebb pár perces megállítás során. Olyan mintha nem kapna elegendő gázolajat. Mindenképp keresek egy tapasztalattal rendelkező márka szervizet. A gond az, hogy most nem nagyon tudnám otthagyni napokra az autót.
 2. AstraFHJ

  Motor - dízel

  Sziasztok! Segítségeteket kérném. A17DTS 81kw dízel Astra J tulajdonosa vagyok. Melegen a motort indítva rángatva leáll, majd újra indít automatikusan (ECO módban). Esetek többségében automatikus újra indítás után rendben elindul, de előfordult, hogy még egyszer rángatva leáll, majd megint indítózik automatikusan és akkor már rendesen elindul. Mitől csinálhatja ezt? Köszi, előre is
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.