Jump to content
OPEL FÓRUM

edmund

Forummember
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Opel Combo c
 • City
  Csíkszereda
 1. Nos arra lettem figyelmes, hogyha a fényszórók égnek, a müszerfal órái jól működnek, nem esnek, így, ha megállítom az autót, normálisan indul.
 2. Sziasztok Opel Combósok! Van egy nagy bajom: 2004-es kiadású benzines, 1.6-os szeretett autóm egy idő óta vacakol, hidegen jól indul, hoszzúban ok, de ha helyben járatom, vagy városban a fordulatszámmérő, a sebességmérő s utána a hőmérő mutatója is leesik zéróra. Majd helyrejön, majd ismét leesik....kigyul egy akkumulátorlámpácska jobbról, felül, s ugy marad. Nos ha ilyenkor megállítom, nem fog beindulni. Kell várjak sokat, majd esetleg beindul. Elvittem szervízbe, ott azt mondták miután tesztre rakták, hogy az aggyal valami bibi van, nem lát bizonyos szenzorokat. Ezért javasolták az agy, a müszerfal és a kontaktház egyidejü cseréjét...s ezer eurót emlegettek költségként, s egy ennyi idős autó esetében meggondolandó. Rendeltem egy OBD2 teszterecskét, 1-2 nap mulva megkapom, gondoltam, amennyiben hibakódot olvas és törölhető, egyelőre megoldaná a helyzetet, majd elküldeném javításra Kolozsvárra az agyat, ECU-t. Mondjatok véleményt, köszönöm előre is.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.