Jump to content
OPEL FÓRUM

Mirr_Murr

Forummember
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Mirr_Murr

 • Rank
  Újonc

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Opel Astra F
 • City
  Abony

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mirr_Murr

  Elektromos

  Bocs. Az corsa c volt.
 2. Mirr_Murr

  Elektromos

  Sok mindent feldobál de le lehet szedni.
 3. Mirr_Murr

  Elektromos

  https://elektrotanya.com/content/opel-corsa-b-javitasi-utmutato
 4. Mirr_Murr

  Elektromos

  Folyamatban van a dolog. Ilyen takony időben anyámnak se szedem szét. Mondjuk ha fűtött garázsom lenne.... Az a gyanúm ebből tavaszig nem lesz semmi . Többet nem eszik a kocsi miatta.
 5. Mirr_Murr

  Elektromos

  Köszi a segítséget! Hát szép halál lesz kiszedni, de majd a szervízkönyvben megnézem hogy jön ki. Van is nem messze egy srác aki f astrát bont meg az egyik kollégám is csak f astrában utazik. Hány fajta van a jeladóból? Na meg ha használtan veszek hogy tudom tesztelni mielőtt megveszem vagy beépítem. Szerintem szopni fogok....
 6. Mirr_Murr

  Elektromos

  A kijelzőt megnéztem kb. 45km/h-nál. Először kiírta hogy 12, majd 95, aztán 00km/h..... Utána az összes karakter megjelent majd a dátum. Szóval igazad van. Ez a jeladó az órával van együtt vagy külön cserélhető? Ilyen nevű alkatrészt nem találok a neten.
 7. Mirr_Murr

  Elektromos

  Holnap amit tudok megnézek, leellenőrzök.
 8. Mirr_Murr

  Elektromos

  Holnap megnézem hogy működik e.Köszönöm a segítséget! Mondott olyat bent a cégnél egy szerelő hogy ha a könyök és a leömlő közt a tömítés csak egy picit is kienged ( nem is hallom hangosabbnak ) akkor nagy fordulatról ha visszaengedem a gázt szív vissza egy kis fals levegőt ahogy a kipufogóban a nyomás megváltozik. Ez a kis fals levegő is megbolondíthatja a lambdaszondát. Nem tudom... Megnézem ezt is tömítőpasztával.
 9. Mirr_Murr

  Elektromos

  Az alapjáratommal nincs semmi baj. Jeladóm nincs, vagy nem tudom mire gondolsz. Nekem full alap az autó, a kilóméterórám spirálos és fordulatszámmérőm sincs.
 10. Mirr_Murr

  Elektromos

  Üdv mindenkinek! 1998-as X14NZ 1.4 8V astráról lenne szó. Olyan hibát produkál hogy megyek 90-el, város határa tábla előtt leveszem a lábam a gázról és akkor kidobja a check engine-t. Ez addig világít ameddig le nem állítom. Leállítás után amikor újra beindítom a hiba eltűnik és megint akkor jön elő amikor városon kívül nagyobb sebességnél leveszem a lábam a gázról vagy lassítok. Városon belül kisebb sebességnél ha lassítok nem csinálja. A hibát nem tudom kivillogtatni mert ha leveszem a gyújtást a hiba elpárolog. EGR szelepem nincs, lambdaszonda lett cserélve. A kocsi nem rángat, nem eszik sokat, hidegen-melegen indul....minden ok rajta. Sok szerelő ismerősöm és munkatársam van de konkrétat nem tudnak mondani. Valaki esetleg találkozott ezzel a hibajelenséggel? Előre is köszönöm a segítséget!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.