Jump to content

Udi

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  2.180
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

Udi névjegye

 • Felhasználói rang
  K.O.M.A. tag
 • Születésnap 1975-10-12

Elérhetőség

 • Weboldal URL
  http://

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Kkfháza
 • Érdeklődés
  Minden ami Opel!!! :D

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Astra Fx :D
 • Város
  Kiskunfélegyháza

Legutóbbi látogatók

4.839 profile views
 1. Ha valaki tud a Széchényivárosban vagy a központban albérletet hosszú távra az szóljon!
 2. Tudtommal gyűrűzve is lett aminek még be kell kopnia, ezenkívül HF felújítás, szelepszárszimeringek cseréje, síkolás, szokásos tömítések, repedt öntvény leömlő hegesztése melegen és saját hamujában hűtve majd síkolása stb. Mechanikusan már rendben van, gyertyákat cserélni kéne meg ilyen mennyiségű olajfogyasztás után a lambdaszonda is K.O. szerintem és persze lehet még ezer más elektronikus hibája amihez viszont Bazsi kellene.
 3. Sajnos csak kis időre tudtam elszabadulni, de megérte benézni jó volt koccintani veletek! BUÉK mindenkinek! :)
 4. A szabvány szerint az egyes készülékeknél a "rövidrezárást", ellenállat bekötését a készülék gyártója biztosítja pl. a töltőkábel csatijában, kábelében van megoldva. Neked elég az usb szabványnak megfelelni atomstabil 5V a hiba +/- 5 %-os (0.25 V) lehet. ;)
 5. Nekem is sikerült elszabadulni, tehát este megyek. :)
 6. Edit, elég csak az egeret a linkre húzni és alul az állapotsorban megjelenik a weboldal címe ahová ugrik, így ha olyan nem nyitod meg. ;)
 7. Udi

  Isten éltesse...

  Csatlakozom!!! Boldog szülinapot! :)
 8. Szia Lajos! Tudtommal a C16NZ mocihoz 1 vezetékes lambdaszonda való, a 20-as számú 3 vezetékes fűtött szonda C18NE, C20NE mocihoz jó. Ellenállással nem szabad variálni könnyen tönkremehet az ecu lambdaszonda bemenete. Ellenállással a motorhőfok jeladót szokták variálni, szerintem az volna a legjobb ha saját magam is láthatnám a verdát lehet, hogy nem is elektronikai hibáról van szó, hanem pl. gyújtáselosztót meghajtó műanyag "közdarab" van megkopva stb. Betelt a postafiókom, töröltem a régi üzeneteket most már tudsz pü-t is küldeni.
 9. Szombaton autómentes nap lesz! :D
 10. Udi

  Teljesítmény Tuning

  Szilikoncső idomokat lehet venni különféle méretekben az egyenes szakaszokban meg valami vékonyfalu alucső is jó lehet. http://www.tuningaruhaz.hu/site/site_main.php?id_category=59
 11. Udi

  Teljesítmény Tuning

  Ha a gyári SE folytószelepházat nézzük kevés lehet az a 46 mm, anno amikor az NZ-s légszűrőházzal néztük alig akart menni, tudod elől ott van egy vákumos irányváltó szelep és persze kisebb volt az átmérője.
 12. Ha valaki tud Kecskeméten albérletet a Széchenyivárosban egyik ismerősömet érdekelné. :icon1:
 13. Udi

  Teljesítmény Tuning

  Mostanában poliamid lett az új neve -40°C-tól +140°C-ig bírja, bővebb infó itt: http://vasszinesfem.hu/vasarlas/reszletes/100/poliamid_rud_fekete
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.