Jump to content

Alex0403

Forummember
 • Content Count

  3,099
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Alex0403

 • Rank
  Autópiktor - Nem csak magamat tudom fényezni
 • Birthday 04/03/1984

Elérhetőség

 • AIM
  Cai0318@aim.com
 • MSN
  Alex0403@windowslive.com
 • Weboldal URL
  http://

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Zirc
 • Érdeklődés
  Minden ami Opel... és minden ami Astra

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  F Astra Sedan X14XE
 • City
  Zirc

Recent Profile Visitors

12,942 profile views
 1. Alex0403

  Fényezés

  Mi lett kilakatolva az autón?
 2. Köszike! Én is valami ilyesmire gondoltam.... Köszi! Értem...reteszel! Igen sajnos nagyon kevés időm van, sokszor csak esténként fellépek elolvasom az e-mailemet, aztán alvás! Szerintem már a klubtagságom is lejárt, nem tudom...de egyszerűen nincs időm bankba menni, meg igazából semmire..de igyekszem változtatni. Bizony bizony... Nézegetem ezeket az új autókat, hogy mi mindent tudnak.....beparkolnak, meg az úton tartanak, még a taknyos orromat is megtörlik!!! Nagyon le vagyok maradva.... Köszönöm mindenkinek a választ!!
 3. Üdv Srácok! Anyósnak van egy G Astrája! Ma lettem figyelmes arra, hogy ha bezárom az autót, és utána még egyszer rányomok a bezár gombra, még egyszer villan az index lámpa, és még egyszer adja a bezáró hangot.... :huh: Kövezetek meg, de nekem 17éves autó tulajdonosnak ez teljesen új :unsure: Mi történik akkor amikor megnyomom másodszor a bezár gombot? :huh:
 4. Alex0403

  Fényezés

  Egyetértek Dawid és epk947 cartárs véleményével! Annyival azért kiegészíteném, hogy ha kasztnis hozzányúl hogy megigazítsa, akkor bizony 85% hogy festeni kell! Ha a te helyedbe lennék, akkor el kezdenék interneten autóbontó telefonszámokat kiírogatni, mert 474 Casablanca fehér Opelból annyi van csak az országba hogy Dunát lehet vele rekeszteni. Szóval ki tudja talán még festeni se kell, és mégis passzol rá! Érdemes rászánni egy napot, vagy kettőt, mert én 5 percet foglalkoztam a témával, és 3db 474-es fehér Astrát találtam ami bontásra van ítélve! Pl: http://aprod.hu/hirdetes/opel-astra-f-bontas-IDvfkD.html http://www.autoalkatresz.hu/auto-bontott_jarmu/jarmu_bontasra/opel_astra_f_bontott_jarmu-275899 Ha kell tudok PÜ-be autóbontó elérhetőségeket! ;)
 5. Boldog Új esztendőt kívánok minden kedves márkatársamnak!
 6. Köszönöm mindenkinek a párásodási tippeket...további békés boldog ünnepeket mindenkinek! :icon1:
 7. Üdv Srácok! 2004-es G Astra 1.4 16v kérdezik hogy van e benne pollenszűrő? Mert párásodik mint állat. Az öregemnek is G Astrája van 2001-es, az övébe nincs! Ötlet a párásodásra? Ja... Szintén ugyan az az autó: jobb helyzetjelző nem világít, jobb index mükszik ha van tompított, nincs tompított akkor index nem mükszik :omg: .... Erre varjatok gombot :D
 8. Az biztos nem lehet, elöször arra tippeltem én is, még én hozztam neki jeladót az Unixtól, kb 1 hónapja. Lambda-szonda is cserélve lett.... Még ezt a vezérlés dolgot amit a Pepe írt nem néztük....hmmm próba cseresznye!
 9. Átugrott pár fogat a szíj???? :huh: Az elég durva nem?? Ez még durvább :D :D :D :D : http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_f/opel_astra_f_1.6_classic_family-6213203
 10. Aha...Értem! Köszönöm! ;) Más téma: Egy kollégámnak is X14XE van, de egy olyan problémát ecsetelt ma, amivel én még nem találkoztam. Pedig nekem is X14XE van már 6.éve! Elmondása szerint szó szerint ídézem: rángat az autó, erőtlen...mint régen a zsigulinál, ha nem ment az egyik henger! Azt mondja 2ezres fordulatig nagyon gyenge az autó, mintha le akarna fulladni! Mondjuk X14XE-ről beszélünk, szóval 2ezres fordulat felett sem egy Ferrari, elvégre 90ló....de mindegy, nagyon szidja...és ma délután láttam is az autót! Tényleg fura hangja is van, olyan dadogós, meg szerintem nagyon füstől is! Én inkább ahoz tudnám hasonlítani, mint amikor egy karbis mocit túlszívat az ember....Mi lehet a gondja fiúk? Van tippetek? :icon1:
 11. Srácok! Nem tudja valaki, hogy mi célt szolgál a képen látható kapcsoló? :huh: :unsure: :blush:
 12. Szerintem beázol valahol! Vizes lesz a pollenszűrő, és ez okozza a párásodási gondod!
 13. Szintén zenész...ti tagok tudjátok a legjobban, hogy sajnos az elmúlt évben mennyi részem volt a klub életéből, az 5000Ft-ot mégis kifizetem. :icon1: Ne így fogd fel... hanem úgy, hogy minden hónapba dobjál be 2db 200 forintost egy dobozba! A 12. hónapba csapjál hozzá pluszba még 200Forintot, és máris meg van a tag díj. Vagy egy hónapot tedd a garázsba a verdát, és válaszd a tömegközlekedést 1havi tankolásból is kijön a tagdíj még marad is.... Ne érts félre nem akarok a pénztárcádba nyúlkálni, csak azt próbálom leírni, hogy ez az 5ezer forint nem is olyan sok. :icon1:
 14. Nem tudom! A kollégámnak kihozta ezeket a hajszálkarcokat! Próba cseresznye.... Hsz: Már felvilágosítottak: A nem klubtagok csak napi 5 hozzászólást írhatnak!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.