Jump to content

MOTE évzáró 2016

    

Naptár
forumadmin

Esemény részletei


Kedves Opeles Barátunk ! 

Ismét eltelt egy év és szeretnénk a 2016-os szezont méltóképpen lezárni. Ennek nincs is jobb módja, mint a vadregényes Bakony szívében található Bakony Hotelben eltölteni egy feledhetetlen hétvégét. Gyere és tarts velünk egy egész hétvégés Opeles pihenésre!  A festői környezet és a jó társaság mellett a finom fogások is garantáltak a Smokin’ Hot Barbeque csapatának köszönhetően.  Szombatra és vasárnapra is tervezünk közös programokat (terepjárós túra, Pannon Csillagda megtekintése stb), ezekről folyamatosan olvashatsz az oldalunkon.

A vacsora után filmvetítés,beszélgetés, buli hajnalig!

Időpont: 2016 november 12-13
Helyszín:

Bakony Hotel – Bakonybél

8427 Bakonybél, Fürdő u. 57 
bakonyhotel@bakonyhotel.hu 

Telefonszámok: 06-88-461-125 és 06-88-461-019.

 

hotel-kulso-3.jpg

Vacsora: Smokin’ Hot Barbeque által készített hamisítatlan, smokerben készített BBQ vacsora, melynek ára  klubtagoknak 2500 Ft/fő , nem klubtagoknak 3000 Ft/fő.
Kérjük, hogy a vacsora árát utaljátok előre a Magyar Opel Tulajdonosok Egyesülete számlájára Budapest Bank: 10100826-02289900-01003004 megjegyzés rovatba "MOTE Évzáró 2016" kérnénk és a résztvevő nevét. Az utalásról kérnék igazolást emailban, opelklub@opelklub.hu címre. 

smokin.jpg

 

Szállás: 2 ágyas szobákban reggelivel és a szálloda által biztosított hideg, vagy meleg étkezéssel (nem BBQ) 19.000 Ft/ szoba.

A szállás foglalása a szállodán keresztül EMAILBAN (bakonyhotel@bakonyhotel.hu ) történik! Hivatkozni kell az Magyar Opel Tulajdonosok Egyesületére, jelige "Opel Klub" . 

Tetorer1.jpg

Szép kártya elfogadóhely!


Recommended Comments

Nincsenek hozzászólások

Szeretnél hozzászólni? Hozz létre egy fiókot, vagy jelentkezz be.

Regisztrált felhasználónak kell lenned ahhoz, hogy hozzászólást írhass.

Fiók létrehozása

Regisztrálj egy új fiókot a közösségünkben. Nem nehéz!

Regisztráció

Bejelentkezés

Már felhasználók vagy? Jelentkezz be!

Bejelentkezés
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.