Jump to content

Miért jó klubtagnak lenni? Miért érdemes klubtagnak lenni!


forumadmin

Fontos számunkra, hogy klubtagként  Magyar Opel Tulajdonosok Egyesületéhez tartozol. Klubunk 2002-ben azért jött létre, hogy megpróbálja egyesíteni a különböző Opelos csoportokat és segítse, támogassa az Opel gépjármű tulajdonosokat. Csatlakozásoddal rengeteg hasznos információhoz, leíráshoz juthatsz, melyek segítenek jobban megismerni Opeled minden csavarját. Korlátlanul használhatod fórumunkat ahol márkatársaiddal vitathatod meg problémáid, kérdéseid. 

Független szervezet vagyunk, aminek alapműködése a tagsági díjból kerül finanszírozásra. Magyar Opelesek civil összefogása alapját tehát a tagság biztosítja, hiszen nélkülük nem tudnánk megrendezni az évente megrendezésre kerülő Opel találkozóinkat a Hungarian Blitz Ring-t és a Hungarian Blitz Weekend-t sem.

Klubtagként jogosult vagy az Benefit Barcode kártyánkra . Az elfogadó helyek listáját honlapunkon az alábbi link alatt találod
(Az elfogadó helyek száma folyamatosan bővül érdemes néha megnézni.)

A klub által megrendezett találkozókon a kártya felmutatása ellenében további kedvezményekre vagy  jogosult. Ezek pontos helyszínéről, időpontjáról hivatalos honlapunkon a, www.opelforum.hu-n vagy facebook oldalunkon tájékozódhatsz.

Összegezve:

  • Ha másért nem új barátok szerzéséért megéri. Főleg, ha valaki nem bír magával, és minden hónapban szívesen vagy belső kényszer hatására Opelesek társaságára vágyna :-) .
  • Különösen érdemes azoknak az Opeleseknek belépni, akik szívesen használnák az opelforum.hu minden szolgáltatását, kedvezményeket, járnak találkozókra és szívesen támogatnak egy hivatalos szerveződést.
  • Tagként lehetőséged van youngtimer, veterán, hobbyautó kedvezményesbiztosításra. 
  • Minél régebbi tag valaki bizonyos ajándékokat, elismerést kap, attól függően, hogy több mint  5 (hűség) éve klubtag. 
  • Akik szeretnek minél több opeles találkozón részt venni és nem mindegy számukra mennyit fizetnek a belépéskor
  • Olyan baráttársaságoknak, melynek tagjai nem szívesen lépnek be valahová, ahol senkit nem ismernek. De a MOTE belül klubot alapítva, szívesen tagjaivá válnak. Részletesebben
  • Kedvezmények

Végezetül, hogy egy kis bepillantást nyerj miért is fontos számunkra a tagságod. Látnod kell, hogy  felgyorsult világunkban a közösségi oldalak terjedésével az ilyen kisebb közösségek egyben tartása jóval nagyobb feladatok jelent számunkra. Ahhoz, hogy az évek alatt felhalmozott rengeteg fórum beszélgetés, „hogyan csináld” leírásokat továbbra is használni tudjátok Te és a márka társaid egy minimális fenntartási költséggel számolnunk kell. Az egyesületbe befolyt további összegekből a találkozók programjait próbáljuk színesebbé változatosabbá tenni melyeken a Te részvételedre is mindenképpen számítunk! Gyere és mutasd meg Opeled Nekünk! 

Köszönettel és Baráti üdvözlettel,

Klub vezetőség
www.opelclub.hu
www.opelforum.hu
www.facebook.com/opelclub.hu/

Módosítva : forumadminVisszajelzések

Recommended Comments

Nincsenek hozzászólásokSzeretnél hozzászólni? Hozz létre egy fiókot, vagy jelentkezz be.

Regisztrált felhasználónak kell lenned ahhoz, hogy hozzászólást írhass.

Fiók létrehozása

Regisztrálj egy új fiókot a közösségünkben. Nem nehéz!

Regisztráció

Bejelentkezés

Már felhasználók vagy? Jelentkezz be!

Bejelentkezés

  • Ki van Online?   1 Felhasználó, 0 Névtelen, 37 Vendég (Teljes lista)

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.