Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
most még attól tartok, hogy bekavarnak a Krisz muterjával kötött ingatlanos bulinkba, és akkor végleg kész leszek...

Nem akartam én az ördögöt a falra festeni, de most az adu a kezedben, többit msnen :unsure:

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Jó, mer Manta, de azért ha végignézed a videót messze nincs ott :-))

Nyugott legyél klubtárs akkor abban az időben az a Manta jobban OTT volt mint most a te kisautód. :unsure:

Elküldve
Ám az igazán nagy páros:

Walter Röhl és az Opel Ascona 1982-ben rallivilágbajnok győztes.

(Csakhogy Rolinak is legyen itt valami. :unsure:)

Akartam má mondani,hogy a peugeot-ba be nem ülnék,de egy ilyennel szívesen végigmennék azon a pályán...

Egyébként meg ha megnézitek jobban a videót,a peugeot-tal meggyűrték a belső íven a töltést,csak ki lett vágva,a mantás meg szépen kiegyenesítette a híd előtt az ívet...Bár istenelt is a navigátor rendesen :huh: :lol: :lol:

Elküldve

Szép jó estét mindenkinek! Csak köszönni jöttem fel és hogy olvastam a talis topicot, igyekszem úgy alakítani a szombatot, hogy 10-re beérjek, de a próbagyártások miatt majd' az összes hétvégém meló miatt foglalt még kb 1-1.5 hónapig... Vagyis a szombat délelőttök. Hétköznap hamarabb elszabadulok, mint szombatonként. Ez van...

Elküldve
:huh: Ma még senki sem járt erre?

ÉÉÉÉÉBRESZTŐŐŐ! 9 óra elmult gyerekek

Szeva Lujdzsi!

Én vagyok, ma reggel talán jobban vagyok a gyógyszerek még tompítanak, de már jobban tudok beszélni is az asszony örömére! :unsure:

Elküldve
Szeva Lujdzsi!

Én vagyok, ma reggel talán jobban vagyok a gyógyszerek még tompítanak, de már jobban tudok beszélni is az asszony örömére! :unsure:

:huh: Sejtem...

Elküldve
Ezt most ugye bóknak vegyem?

Nyuszi vedd észre hogy Sanyi mindig bókol! Ha nem akkor nincs jól,de máskor mindig! Neked meg különösen! :unsure:

Elküldve

hmm... hali!

ma beszéltem a telekről az ingatlanossal... a jelek szerint csak én látom reálisan a telek árát... meg ő... mindenki felé lő... nagyon.. asszem lassan az örület határára kerülök... :huh: (a boszikat kérem, hogy segítsenek!!! Boszi and Opel POWA!! :unsure: )

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.