Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Hozzászólások 1,2k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
2006. december 9. Utómikulás-napi tali, azaz hogyan töltenek hurkát az opelesek :unsure:

A meghirdetett tali a Sanyival történt megbeszéltek alapján elhalasztva!!!!!hangsúlyozom, elhalasztva későbbi időpontra.

Elküldve
A meghirdetett tali a Sanyival történt megbeszéltek alapján elhalasztva!!!!!hangsúlyozom, elhalasztva későbbi időpontra.

Mit szólnátok, ha összekötnénk az évfordulónkkal?

Azért egy Mikulás-napi talit szervezünk, ugye?

Elküldve
Mit szólnátok, ha összekötnénk az évfordulónkkal?

Azért egy Mikulás-napi talit szervezünk, ugye?

Mikulás nap mindenképpen, de az évfordulót én valami nyugis helyen szerettem volna, de ha a többség megszavazza, nekem is ok.

• 2 weeks later...
Elküldve
Mikulás nap mindenképpen, de az évfordulót én valami nyugis helyen szerettem volna, de ha a többség megszavazza, nekem is ok.

Húúúúúúú Mer nem sok idő van addig, csak jó lenne aztata mikulástali napit helyszínelni, izé konkretizálni, vagy mármegin kihagytam vmit? :-///

Basszju 27. olal, 16-27, és holnap 27.-én leszek 30vanos, de nehogy kívánjatok vmit.

Elküldve

Úgy elmékszem a chatben volt róla szó. hogy 9-e, mert addigra a többiek is hátha le tudnak jönni.

a mai nap pedig, én a két lakás közt fogok ingázni, ami nem egy nagy távolság. bármikor hazaérk.szal ha arra jártok, ugorjatok fel. :unsure:

Elküldve

Srácok, arra gondoltam, hogy kellene egy fix időpont minden hónapban amikor talizunk, hogy legyen valamiféle szevezett kerete a dolognak, akkor talán az újak is jobban tudnak becsatlakozni.

Mit szóltok?

Találhatunk egy törzshelyet is, amit majd később beszervezek :unsure: :blink:

Elküldve
Thx :blink:

Ja, és a 9-ei talira pontos létszámot kérek, mert úgy foglalnám le a helyet, ha végre eldőlne hová is megyünk

pontos létszámot mondani? hááát az nem könnyű nálunk... :unsure:

én személy szerint most eltekintenék a Royaltól,mert ott nem csapat érzetet tapasztaltam.

olyan hely kellene,ahol mindenki együtt szórakozhatna,nem klikkekre szakadva.

bowling ismereteim meglehetősen hiányosak,nem tudom maximum hány személy játszhatja...

Elküldve

Az A1-ben 1000 ft/óra a bowling, szerintem a Fontanaban 600 volt, de még nem kaptam meg a számlát :unsure: de lehet az a biliárd volt...majd rákeresek ha lesz időm, még a Capmus jöht szóba, de azt meg nem tudom pontosan mi, és hol van

Elküldve

a Campus Hotel tudod hol van :unsure:

a régi laktanya,amit átépítettek.a Főnix felőli bejáratnál lehet megközelíteni.

az árról tesómat megkérdem,ők sokat járnak oda.

Elküldve
a Campus Hotel tudod hol van :unsure:

a régi laktanya,amit átépítettek.a Főnix felőli bejáratnál lehet megközelíteni.

az árról tesómat megkérdem,ők sokat járnak oda.

a helyet mondtam...hogy nem járatm még ott

Elküldve
Lehet tudnék kedvezmény a Fontanaba... ha jól emléxem valami van a cég dolgozóinak... utána nézzek? :unsure:

természetesen :blink: nekem bejött e hyle, az árai ellenére is

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.