hening Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Üdv a nyugati végek opelosainak! Zsolesz fel a fejjel, legalább szem elött lesznek! :huh: Üdv! Végre mégegy Vas megyei :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 udv mindenki zsolesz boldog sznapot a nagylánynak. nekem szerencsém ven még csak kettő és féél évesek az iker csajok még remélem van vagy tiz évem az ilyen "akciok" elött. Túrót, majd 5-6 évesen már követelni fogják a bulit. Lehet, hogy konfetti nem, de nagy ricsaj biztosan lessz :huh: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frisco Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Túrót, majd 5-6 évesen már követelni fogják a bulit. Lehet, hogy konfetti nem, de nagy ricsaj biztosan lessz :lol: . Abban biztos lehetsz! / Iskola mellett lakok / :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frisco Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 THX Laci.Szerencse,hogy a másik kettőnek nyáron van hasonló,csak kicsit visszafogottabb buli. :huh: Ámbár kissebbik lányom is tervezget(13 éves lessz,hát ki tudja :lol: ) szerezzél jó táncpartnert a mamának és minden gondod megoldódik Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Abban biztos lehetsz! / Iskola mellett lakok / :huh: Az enyémek 8 évesek lesznek a jövő hónapban, már kezdik ők is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Az enyémek 8 évesek lesznek a jövő hónapban, már kezdik ők is. :huh: Nektek egyszerre dupla élvezet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Nektek egyszerre dupla élvezet :) Ahogy Lacinak is az lessz :lol: :huh: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cobra Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Túrót, majd 5-6 évesen már követelni fogják a bulit. Lehet, hogy konfetti nem, de nagy ricsaj biztosan lessz :huh: . udv hening a ricsajbol most is kijut három nővel egy házban"brrrr.."én csak akkor jutok szóhoz ha már elaludtak akkor meg már kinek beszéljek!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 udv hening a ricsajbol most is kijut három nővel egy házban"brrrr.."én csak akkor jutok szóhoz ha már elaludtak akkor meg már kinek beszéljek!!! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 panaszkodj a verdádnak ,beleszólás nélkül végighalgat :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cobra Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 panaszkodj a verdádnak ,beleszólás nélkül végighalgat :huh: :lol: Na igen ez is egy megoldás de az asszony szerint igy is több időt töltök az autoval mint vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Hú, mekkora pörgés lett itt hirtelenjében! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 ... ráadásul, bár arról volt szó, hogy nincs petárda, valaki mégis hozott nem is keveset. újévkor úgy nézett ki az udvar, mint egy tüzérségi lőtér. :) le is lettem oltva rendesen. :) ... Ismerős helyzet, bár nálunk valakinek a hamutartót sikerült felrúgnia, ergo csikkek mindenfelé. :huh: A pezsgősdugóról nem is beszélve (úgy volt hogy a szomszédba lesz átlőve :D). És mindez egy nyugodt(nak tűnő ;)) nyári estén volt, nem is szilveszterkor. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 hehe Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 hehe Te voltál? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 miholmerremeddig? tisztelt járásibíróságénártatlan vagyok :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 miholmerremeddig? tisztelt járásibíróságénártatlan vagyok :lol: Vagy csak nem emlékszel. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Ismerős helyzet, bár nálunk valakinek a hamutartót sikerült felrúgnia, ergo csikkek mindenfelé. :lol: A pezsgősdugóról nem is beszélve (úgy volt hogy a szomszédba lesz átlőve :)). És mindez egy nyugodt(nak tűnő :D) nyári estén volt, nem is szilveszterkor. :) hú, ne tudd meg hogy nézett ki a padlószőnyeg a szobámban, az volt az egyetlen helység, ahol szinte bármit hagytam csinálni. olyan kocsmaszag volt hetekig, hogy aludni alig tudtam. :huh: volt itt (épp szülőlátogatáson vagyok) szalonnasütés ordas dorbézolásba fordulva, sőt, párszor itt próbáltunk egyik nyáron... 2 óra bazseválás után a 3. szomszéd jött át, hogy ezt most fejezzük abba. ;) nem bírta a punk-rock-ot a hölgy. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 miholmerremeddig? tisztelt járásibíróságénártatlan vagyok :huh: na, bíróság. egyik kollégám csak koccant egy parkoló autóval, mégis bevonta 2 hónapra a komáromi bíróság a jogsiját. az én esetem után belegondolni sem merek, hogy mit kapok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 na, bíróság. egyik kollégám csak koccant egy parkoló autóval, mégis bevonta 2 hónapra a komáromi bíróság a jogsiját. az én esetem után belegondolni sem merek, hogy mit kapok... Miért, mi történt? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 hú, ne tudd meg hogy nézett ki a padlószőnyeg a szobámban, az volt az egyetlen helység, ahol szinte bármit hagytam csinálni. olyan kocsmaszag volt hetekig, hogy aludni alig tudtam. :huh: volt itt (épp szülőlátogatáson vagyok) szalonnasütés ordas dorbézolásba fordulva, sőt, párszor itt próbáltunk egyik nyáron... 2 óra bazseválás után a 3. szomszéd jött át, hogy ezt most fejezzük abba. :) nem bírta a punk-rock-ot a hölgy. :) Azért nálunk ennyire közel sem volt durva a dolog, szolid, jólnevelt társaság vagyunk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Miért, mi történt? :huh: sokat dolgoztam, sok kávét ittam, keveset aludtam, figyelmetlen voltam és kikanyarodtam/gurultam a szembejövő elé. szerencsére ő nem sérült, de a kocsija szerintem gtk lett. ezt még mindig nem tudom, mert ugyan nov. végén történt, még mindig nem kaptam határozatot, vagy jegyzőkönyvet a fakabátoktól. pedig nem jönne rosszul, üzemi balesetnek minősül, így viszont nem tudom intézni a biztosítást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Azért nálunk ennyire közel sem volt durva a dolog, szolid, jólnevelt társaság vagyunk. :huh: én is maga vagyok a két lábon járó kultúra - amíg nem iszok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 midnen attól függ, h milyen az "előéleted" a zsernyákok szeretnek ülni a papírokon rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 sokat dolgoztam, sok kávét ittam, keveset aludtam, figyelmetlen voltam és kikanyarodtam/gurultam a szembejövő elé. szerencsére ő nem sérült, de a kocsija szerintem gtk lett. ezt még mindig nem tudom, mert ugyan nov. végén történt, még mindig nem kaptam határozatot, vagy jegyzőkönyvet a fakabátoktól. pedig nem jönne rosszul, üzemi balesetnek minősül, így viszont nem tudom intézni a biztosítást. Ejj, sajnálom. :huh: :lol: De te is megúsztad sérülések nélkül, igaz? A kocsi meg gondolom nem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts