Korzika Elküldve Szeptember30, 2006 Elküldve Szeptember30, 2006 De jó,hogy szaporodik a csapat!!Már úgy értem,hogy bővül a létszám,nem amúgy!! :lol: Milyen jó lenne ,ha egyszer mindenki összejönne! :D Tele lenne az EW parkoló! :lol:
szabot Elküldve Október1, 2006 Elküldve Október1, 2006 Nah, a hétvégén piszkáltam a Joomla-t. Eredmények: - Lehet (érdemes) regisztrálni. - Új menü Szolgáltatások néven (ötleteket várok a menü nevére). Ide 3 pont került be, Vendégkönyv (reg nélkül is elérhető), Hírlevél és Feliratkozás hírlevélre. E kettő reg-hez kötött (modul szinten, szal nem tudok mit kezdeni vele, még). - Kivettem a Legfrissebbek menüt, mert sem a frissítések, sem az új menüpontok nem jelentek meg benne. Helyette a főoldalon a Frissítések téma lesz (van). Ezt kézzel írom, rögtön, ahogy változtattam valamit. Rövidtávú tervek: - Naptár funkció felélesztése (eddig szívás, de megoldom). - Hírlevél funkció magyarosítása. Hosszútávú tervek: - FAQ (GyIK) elindítása (a regelés és a hírlevélre regelés miatt asszem lesz haszna + magunkról is írhatunk benne). A fontosabb módosításokról, tali időpontokról (később, ha igénylitek, akkor névnapról, szülinapról) hírlevél fog menni. Az alapító tagokat kézzel felvittem (nekik van meg a mail címe). Adorjant, mint tesztalany megcsinálta a kézzel regelést (Köszi Tomi!), megy. Többiek, lehet bátran feliratkozni. Ennyi. Légyszi nézelődjetek az oldalon, próbálgassátok. A hibákat mentsétek el a FAQ-hoz és küldjétek el nekem!
Sörös Sanyi Elküldve Október3, 2006 Elküldve Október3, 2006 Tamás, az ígéret szép szó, úgyhogy a terveimről a leírást elküldtem neked e-mailben. A többit is írogálom, hétvégére talán meg lesz minden.
szabot Elküldve Október12, 2006 Elküldve Október12, 2006 A weblapra felkerült a hétvégi talink. Kicsit késve, de eddig semmi nem volt lefixálva... Vagy én nem éreztem fixnek...
szabot Elküldve Október15, 2006 Elküldve Október15, 2006 Felraktam Sanyi cikkét a Mantáról. Sanyi, a tervek coming soon. A tali képeket felraktam a képtárba. A Blitz-nél lévő tali képeit is.
szabot Elküldve Október18, 2006 Elküldve Október18, 2006 A Hemi-féle és az anno saját általam kreált taglistából gyúrtam egy újat. A Hemi féle listában többen vannak, mint a mi taglistánkban. Ez miért van?
nyuszifül Elküldve Október19, 2006 Elküldve Október19, 2006 A Hemi-féle és az anno saját általam kreált taglistából gyúrtam egy újat. A Hemi féle listában többen vannak, mint a mi taglistánkban. Ez miért van? Szerintem azért, mert ott a valah a is regisztrált összes felhasználót mutatja. Szinte valamennyit megkerestem már, de nem érkezett válasz tőlük. :lol:
nyuszifül Elküldve Október19, 2006 Elküldve Október19, 2006 Jó lett a kép!Ügyi vagy Tamás De az anptár ott a jobb oldalon nem nagyon tetszik, azaz maga z ötlet jó, csak így nagyon széthúzza az oldalt..szerintem valahogy át kellene csoportosítani, vagy ....na inkább befogom.
szabot Elküldve Október20, 2006 Elküldve Október20, 2006 Jó lett a kép!Ügyi vagy Tamás De az anptár ott a jobb oldalon nem nagyon tetszik, azaz maga z ötlet jó, csak így nagyon széthúzza az oldalt..szerintem valahogy át kellene csoportosítani, vagy ....na inkább befogom. Széthúzza? Hogy érted?
nyuszifül Elküldve Október20, 2006 Elküldve Október20, 2006 Széthúzza? Hogy érted? A cikket összenyomja, és szerintem jobb lenne azzt egészben látni, a naptárt meg nem létfontosságú, max jelezzen ha van vmi esemény,szeritnem, ha megoldahtó. Ja és többiek!Ha van időtök várjuk a cikkeket. Mackó, pl Pályanapos beszámoló... :lol:
mackosajt Elküldve Október20, 2006 Szerző Elküldve Október20, 2006 ... Mackó, pl Pályanapos beszámoló... :lol: értettem. :D a naptárra meg annyit, hogy azt nem lehetne külön oldalra illeszteni, és csak egy link lenne rá "Naptár" felirattal, mint a fórumon? Persze a dátum, idő, névnap stb.-t jelezze valahol. ui: nekem szülinapom bent van itt a profilban, névnap meg június 27, telefonszámom meg tudod Tomi! :lol:
szabot Elküldve Október20, 2006 Elküldve Október20, 2006 értettem. :lol: a naptárra meg annyit, hogy azt nem lehetne külön oldalra illeszteni, és csak egy link lenne rá "Naptár" felirattal, mint a fórumon? Persze a dátum, idő, névnap stb.-t jelezze valahol. ui: nekem szülinapom bent van itt a profilban, névnap meg június 27, telefonszámom meg tudod Tomi! :lol: De lehet. Esetleg szedjem le az egész jobb menüt?
hemi Elküldve Október30, 2006 Elküldve Október30, 2006 A Hemi-féle és az anno saját általam kreált taglistából gyúrtam egy újat. A Hemi féle listában többen vannak, mint a mi taglistánkban. Ez miért van? Ez a MOTE tagnyilvántartó rendszerének Debrecent választó tagjainak és érdeklődőinek listája. Vannak köztük olyanok akik befizeték a tagdíját, de nem aktívak pl itt vagy a találkozókon. Érdemes megkeresni őket, ha kell csapat építési szándék miatt is. Viszont szeretném, ha ki lenne rendesen töltve, ellenőrizve a tagok által.... Minek dolgozunk ezzel, ha nincs használva? Kérnék mindenkit, ha változik valamelyik adata, módosítsa! A tagnyilvántartás fontos, és mivel ON-LINE könnyen javítható. Köszi a segítséget előre is.
szabot Elküldve Október30, 2006 Elküldve Október30, 2006 Sziasztok! A MOTE-s tagnyilvántartó 10.18 óta elérhető a debreceni weblapon is bejelentkezés után(!) (Lásd frissítések) a Szolgáltatások menüpontból. Mint ahogy az Hemi is kérte, frissítsétek az adatokat (képeket is rakjatok fel)! Az általam kreált tagnyilvántartó is ennek az adatait használja (a képre kattintva a tagnyilvántartó adatlapja jön elő, a névre kattintva a debreceni weblapon lévő bemutatkozás), így nekem is kevesebb munkám van (ha valami készen van, akkor minek még 1x megírni? Köszi Hemi! :lol: )! Köszönöm!
Sörös Sanyi Elküldve November10, 2006 Elküldve November10, 2006 Tomi, csak úgy érdeklődnék, hogy a másik irományom mikor kerül fel? Ja, és panaszkodnék egyet. A "Milyen típusú autód van?" kérdésre az 'M' betűnél csak ezt találtam: "Más típusú Opel". :blink: Nem kell ám javítani, csak marhulok. :unsure:
szabot Elküldve November10, 2006 Elküldve November10, 2006 Tomi, csak úgy érdeklődnék, hogy a másik irományom mikor kerül fel? Ja, és panaszkodnék egyet. A "Milyen típusú autód van?" kérdésre az 'M' betűnél csak ezt találtam: "Más típusú Opel". ;) Nem kell ám javítani, csak marhulok. :blink: Báz, azt elfelejtettem. :unsure: Mihamarabb pótolom! Reméltem is, hisz te is tudod, hogy mennyi Opel típus létezik! Elég volt kitalálni, hogy miket rakjak bele... Meg ez még most csak próba, hogy mennyire foglalkoznak a látogatók az oldalra kitett tartalommal.
Sörös Sanyi Elküldve November10, 2006 Elküldve November10, 2006 Én foglalkozom vele, az előzőnél szavaztam is, de ezt most kihagytam.
hemi Elküldve November10, 2006 Elküldve November10, 2006 Újra átolvastam a régió alakításról szóló cikket (Sörös úr írása), nem semmi. Szerintem ilyen oklevelet (alapító okiratot) minden kis MOTE klubnak készíteni kell!!!! Nagyon irigykedem, kicsit felidézte számomra a régi idők (MOTE átvétele) időket.
mackosajt Elküldve November10, 2006 Szerző Elküldve November10, 2006 Tomi! a hírlevél küldés nem működik? vagy ezek a változások nem említésre méltóík? Ezzel tesztelni lehetne a a rendszert is. :blink: Hemi! Büszkék is vagyunk rá! :unsure: ;)
Vascona Elküldve November10, 2006 Elküldve November10, 2006 Báz, azt elfelejtettem. :unsure: Mihamarabb pótolom! Reméltem is, hisz te is tudod, hogy mennyi Opel típus létezik! Elég volt kitalálni, hogy miket rakjak bele... Meg ez még most csak próba, hogy mennyire foglalkoznak a látogatók az oldalra kitett tartalommal. Tomi,akkor kellenek képek,amikről a múltkor beszéltünk? Nagyon sok van,küldj valami irányadót légyszi,hogy mégis mi érdekel,vagy mi kellhet,nálam rendszerezve van külön mappában...
nyuszifül Elküldve November10, 2006 Elküldve November10, 2006 Újra átolvastam a régió alakításról szóló cikket (Sörös úr írása), nem semmi. Szerintem ilyen oklevelet (alapító okiratot) minden kis MOTE klubnak készíteni kell!!!! Nagyon irigykedem, kicsit felidézte számomra a régi idők (MOTE átvétele) időket. :unsure: És miylen titokban készültünk rá :blink: ugye Sanyi?Tomi?
Sörös Sanyi Elküldve November10, 2006 Elküldve November10, 2006 Na ja. Hiába, szép volt, jó volt, hideg volt. :unsure:
szabot Elküldve November23, 2006 Elküldve November23, 2006 Tomi! a hírlevél küldés nem működik? vagy ezek a változások nem említésre méltóík? Ezzel tesztelni lehetne a a rendszert is. ;) Ezt én inkább debreceni hírlevélnek szántam, főként olyanoknak, akik regelnek az oldalon, de még nem klubtagok. A MOTE-s híreket mi megkapjuk a fórumon. Tomi,akkor kellenek képek,amikről a múltkor beszéltünk? Nagyon sok van,küldj valami irányadót légyszi,hogy mégis mi érdekel,vagy mi kellhet,nálam rendszerezve van külön mappában... Az összes kép becsomiz és az FTP-re felcopy-z. :lol: Thx!. :unsure: És miylen titokban készültünk rá :blink: ugye Sanyi?Tomi? Jaja! ;) Sanyi volt a szerkesztő, nyuszi a manager, én a készíttető, haverom a nyomdász, Adél a szállító. ;) És tényleg kutya hideg volt. :P
nyuszifül Elküldve November30, 2006 Elküldve November30, 2006 Tamás, ez nem az a logó amiről beszéltünk, ugye?
Recommended Posts