Chaba Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Igen pont velem szemben ill mögöttem álltál. Felismeresm a GSI-ket:) Megjegyeztem a rendszámod is:) azonosítás céljából és linkelt képedden lévő kocsiéval passzol:) úgyhogy: Akkor mostmár Tuti h Te voltál ! (vonalas füzetre én is vadásztam kb. 1 hete ugyanilyen sikerekkel:) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 :lol: nah én viszont nem jegyeztem meg jól,mert igyekeztünk,meg pont jöttél.. a fent említett dolog.. lehetet volna egy bolond tulaja is a kocsinak, aki nem kérdez, hanem lő ;) Na lassan megyek, lemosom,kitakarítom a verdát, mert ritka redvás. :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Laci! Ha kell még vonalas füzet akkor szólj. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Ennél már csak az volt űberebb mikor a vácin tiportam anno és egy Géjesí mellé értem (vigyorogtam mint a vadalma) erre a másik kocsiból egy szőke csaj átnézett :shock: Állam a földig zuhant és arcomra fagyott a mosoly. Nem is volt rossz pipi össze kellett volna ismerkedni vele 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Ezt a szösztit már én is láttam furikázni... Lestem is:) Tehát valszeg létezik ilyesmi h 1 szöszkecsaj GSI tulaj. de nem nagyon taposta neki. Kis nyugodtan közlekedett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 :smt045 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 :smt045 Petya nem Te mentél át elöttem pár órája azaz dél körül a nagy lajoson? A fogarasin álltam és elöttem cikázott el 1 olyan gsi olyan felnikkel mint néked van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 lehetséges mert nemrég értem be a melóhelyre ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Megtaláltam az 5. sebességet a gépben!Csak kellett hozzá egy váltórudazat felújító szett, vagy mifene.Olyan rakás műanyagkütyü, meg gumigyűrű.Egyre jobb kedvem van! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Ez az Wolfi tuti lesz a végén a gép ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Ez az Wolfi tuti lesz a végén a gép ;) Muszáj lesz neki! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Srácok! Két nap kemény meló után, sikerült behekkelni a Dbilas hengerenkénti pillangót a verdába... Az első kört Sonique mente a verdával, de úgy jött vissza, mint akit megerőszakolt egy elefántcsorda... :-) Iszonyatot meg a verda... Így érzésre nem elképzelhetetlen, hogy sikerült átlépni a 200 LE-s álomhatárt... :-) Ismét köszi : Sonique, Mélykék, Tom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alig várom a holnapot... Megyek alutókázni..., csak győzzem tankolni...:-) 15-25 l/100km ezt írja a board legjobb esetben... Alapjárati fogyi 2l-en áll, csak ha nagyon meleg megy 1.8-ra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 mi lesz holnap? mész méretni? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Hát még apróbb finomításokra várat a dolog..., szóval az még egy két hét biztos lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Ja és még nincsenek benne a turbós befecsik, mert azt így elsőre nem vállaltuk be... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 csütörtökön első hülyegyerekutaztató kör az enyém ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Írjatok listát.... :-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Írjatok listát.... :-) :-) rakd vissza a hátso ülést, hogy senki ne maradjon ki ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Á úgy nem kaparna 4-ben... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Á úgy nem kaparna 4-ben... :-) :shock: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 :-) Hülye...nem turbós, szivó benzin.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 :-) Hülye...nem turbós, szivó benzin.... hehh tudom ;))) csak azt hittem már télleg :lol:))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember12, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2005 Atomanti: wow.. nagyon kira lehet a verda. Mostmár tuti meg kell néznem! :shock: Én nagyon rég láttam, még fényezés, átkárpitozás stb elött. Úgyhogy nagyon szembetünő lesz a különbség... Na de mostmár tuti nem gyorsulok veled. vhogy most tuti nem az lenne az eredmény mint régen :wink: :oops: :lol: [hr:93786c0dcf] Wolfi: mibe kerűlt egy ilyen készlet? Mókás volt berakni? (értd. sok tökölés?) filózok én is egy cserén.. mondjuk nem gáz, de jobb is lehetne. [hr:93786c0dcf] Ma jól lemostam, kitakarítottam a paripát. leápoltam a müanyag részeket. Csili vili a verda. kár hogy csak pár napig marad ilyen.. ;) Holnap meg elvileg megjön a központizár vezérlőm.. illetve mehetek érte. Remélem el tok kéredzkedni melóból. És akkor végre megent lesz központim.. pedig már kezdtem megszokni, hogy körbejárom a verdát mielött feljövök :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 képet nem szidni sötétben telefonnal készült fényképezögépet az épitésnél sajna nem hasznaltunk mert inkabb szereltem ;) de azért lehoztam csak nem volt ki fotozzon :lol: szal lassan szegény anti kocsija félig meddig érzésre az enyém is 8) :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember13, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2005 szal lassan szegény anti kocsija félig meddig érzésre az enyém is 8) :roll: Köszönöm szépen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Akkor mostantól a csekkeket is felezzük... :-) :-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts