Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Ha most vennék autót egy percet se gondolkodnék rajat.Vagy ha lenne ennyi pénzem most :blink:

Tényleg megéri 1.3-ért.

Abban benne van a felni is és máris ott vagy mint most az áltag Gsi plafonára. Azoknál meg azért egy picivel szebb... :rolleyes:

Elküldve
Tényleg megéri 1.3-ért.

Abban benne van a felni is és máris ott vagy mint most az áltag Gsi plafonára. Azoknál meg azért egy picivel szebb... :rolleyes:

Ennek van macerálva a motorja?

Elküldve
Tényleg megéri 1.3-ért.

Abban benne van a felni is és máris ott vagy mint most az áltag Gsi plafonára. Azoknál meg azért egy picivel szebb... :blink:

jah de mennyi pénze meg energiája van benne a Tominak....

és mééé 1.3 ? 1.6 az ára :rolleyes:

Elküldve
"Zene nélkül"

Csak egy kicsit vitatkoznék: "Irány ár: 1.600.000.-+ HIFI" így van a hirdetésben! :rolleyes:

Ha jól gondolom, inkább azért 1.3, mert eladná... javítsatok ki, ha nincs igazam! :blink:

Coupe megelőzött!

Elküldve
1.3ért nagyon kéne nekem is ,,,, megyek bankot rabolni...

nem ár érte :rolleyes: vagy tévedek ?

pont erről beszélünk tommal msn-en :blink: ;)

Elküldve
nincs de majd szétlőjjük a kamerát mint az Üvegtigrincs 1 ben :blink:

6 lövésből? :rolleyes:

Egyébként miért adja el a srác ezt a gyönyörűséget?Mit akar csinálni helyette?egy másik GSi-t?

Elküldve
6 lövésből? :rolleyes:

Egyébként miért adja el a srác ezt a gyönyörűséget?Mit akar csinálni helyette?egy másik GSi-t?

fótágen pátttát :blink:

Elküldve
Esetleg hitel?

Tudná is finanszírozni, ha eladná azokat a cuccokat, amiket idáig berámolt a zöld villámba! :rolleyes:

SZtem aludni kellen még rá 1t, aztán pedig villámgyorsan felkelni, és megvenni.

Elküldve
szülők nevére? nekem is anyám nevén volt a cali

Az a gond hogy ez nekem jelenleg az egy éves fizum. Bruttóba... :rolleyes:

A mostaniból meg max. 200k-t lehetne kinyerni. MAX.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.