MOR16V Elküldve Március7, 2008 Elküldve Március7, 2008 Hol érdemes használt felnit keresni neten? Nézegetem szarvajlingot, duen-t, racing-bazar.hu-t...ezen kívül van még valami amit figyelni érdemes? Netes rendelés nem játszik, mert f.ingom sincs milyet akarok és az hogy nézne ki az autón.....odamenés -> felpróbálás :) ui.: ATS Cup nemkell (Lanti :D) Vaze Redi nekem ott vannak a schmidtjeim, nem érdekel??? Már hívott egy angol fószer a Thai nagykövetségről h megvenné :D ET 30 kis alakítással simán elfér, kis ráfordítással meg qrva jó felnijeid lennének. :D
MOR16V Elküldve Március7, 2008 Elküldve Március7, 2008 500 é csak tolni lehet majd... :D na menj már akkor fel sem jövök :D pedig mennyire gyúrtam rá :) jól van megjegyeztem :D :P
MOR16V Elküldve Március7, 2008 Elküldve Március7, 2008 Pista számold meg léci hány forintot adtam tegnap mert látom rohadtul unatkozol :D Albi nem akarunk esetleg egy poker partyt csapni tali után valahol? :D csak egy szimpla kérdés volt :) Ja meg Gabi meg aki mániákus megszállott :D
MOR16V Elküldve Március7, 2008 Elküldve Március7, 2008 háde mondom hogy nem segített a nagy bada nagy bumm sem ... na majd akkó jövő héten lehet bicepszelni a kormányomon... de szerintem ez necces... én megoldom neked :) párat levertem már :D
MOR16V Elküldve Március7, 2008 Elküldve Március7, 2008 ritkán vagyok fent és akkor is magammal beszélgetekl :) hát ez szép :D
MOR16V Elküldve Március7, 2008 Elküldve Március7, 2008 ja Anti összemérjük a vasakat szombaton? :D Tudom hogy lever a kadett de kivi vagyok :D Na valahol? :)
redline Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 Vaze Redi nekem ott vannak a schmidtjeim, nem érdekel??? Már hívott egy angol fószer a Thai nagykövetségről h megvenné :D ET 30 kis alakítással simán elfér, kis ráfordítással meg qrva jó felnijeid lennének. :D Néztem, láttam, tudom, de nemtudom :)
MOR16V Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 én tegnap odaraktam a kocsi mellé a felniket, hát nagyon teccett :) de sajna akkor is meg kell tőlük válnom, mert úton van a kövi garnitúra:) Nincs mit tennem. Ne kelljen már itt nálam porosodniuk:)
mélykék76 Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 Albi nem akarunk esetleg egy poker partyt csapni tali után valahol? :D csak egy szimpla kérdés volt :) Ja meg Gabi meg aki mániákus megszállott :D Majd Vadkerten :D
Atommanó Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 ja Anti összemérjük a vasakat szombaton? :D Tudom hogy lever a kadett de kivi vagyok :D Na valahol? :D Könnyű neked...ha nyerek nincs semmi...jön a papírforma...de leégetnél szó nélkül ha nyersz... :D :D :D de persze...csak legyenek sokan akik tolják...
mélykék76 Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 ....csak legyenek sokan akik tolják.... 500 Forintért ? Egymást fogják taposni az emberek, hogy tolhassák a kocsidat :D :D
Atommanó Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 500 Forintért ? Egymást fogják taposni az emberek, hogy tolhassák a kocsidat :D :D Ha nem megy annyiért majd akciózunk...1-et fizet kettőt kap... :D
mélykék76 Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 Ha nem megy annyiért majd akciózunk...1-et fizet kettőt kap... :D Aztán bele ne szédülj a sok tologatásba :D :D
Atommanó Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 Aztán bele ne szédülj a sok tologatásba :D :D ÁÁÁ rosszabb esetben beindítom... Amúgy Ti láttátok...sokat kell emelni rajta, hogy felférjen a trélerre???
mélykék76 Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 ÁÁÁ rosszabb esetben beindítom... Amúgy Ti láttátok...sokat kell emelni rajta, hogy felférjen a trélerre??? Én annyira nem láttam pontosan. Kérdezd meg Zolit, vagy Lalit.
Atommanó Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 Zoli vagy Lali? Mennyi hiányzott a trélernél a felálláshoz??? :D
mélykék76 Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 Ismred a telefont, mint kommunikációs csatornát és eszközt ? :D :D Menjünk jáccani :D
Atommanó Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 Ismred a telefont, mint kommunikációs csatornát és eszközt ? :D :D Menjünk jáccani :D Én most el kell, hogy menjek a Dettivel vásárolni...aztán Hugomékhoz, meg Detti anyukájáékhoz gyorsan nőnapozni...aztán este nyomhatjuk... :D
Pehi Csabi Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 Én most el kell, hogy menjek a Dettivel vásárolni...aztán Hugomékhoz, meg Detti anyukájáékhoz gyorsan nőnapozni...aztán este nyomhatjuk... :D papucs
Pehi Csabi Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 Nálunk akkor van nőnap és valentin nap amikor akarjuk.
mélykék76 Elküldve Március8, 2008 Elküldve Március8, 2008 papucs Héééé keménycsákó. Te miért nem öldökölsz velünk ? Él benned a félsz ? :D
Recommended Posts