Lanti Elküldve Április11, 2008 Elküldve Április11, 2008 Gőőőőz???? Azt mondtátok, hogy egy Kadettből van a moci...nem egy mozdonyból... :D de tényleg milyen gőz??? :D hát valszeg a fütöradiátor kilyukadt, és ha felrakoma fütést egyszerüen ömlik be a gőz a kocsiba.. fogyik a viz is a kocsiből... nincs semmilyen szaga csak mint a gőznek,párának... Hát az h kadibol van e amoci azért én nem gondolom, holott volt felvetés rá.. de pl Diny-nél is készült egy kadi xe-s astra és annak se olyan a csatija.(ha majd odajucc lecci nézd meg nekem). A másik meg, hogy elvielg volt benne ETC amit nem hiszem, hogy a kadikba raktak... de lehet attol még kint kicserélhették a mocit.... nem tudom hogy lehetne moci száma alapján kinyomzni, hogy mibe volt gyárilag.
Lanti Elküldve Április11, 2008 Elküldve Április11, 2008 "Értem hogy gőzgép, de mi hajcsa?" :D amig szenet nem kér addig nincs gáz.. amugy idézek tanult kollégámtól.. " a víz meg ingyen van" :D :D :D
opel16v Elküldve Április11, 2008 Elküldve Április11, 2008 Bakker én meg nem is figyeltem...szépen átcsúsztam a 17.000. hozzászóláson...meg sem ünnepeltem... :D Vigyázz, mert ott loholok mögötted... :D Ha a napokban felmerül egy "szakmai" vita, be is érlek... :D :D
Atommanó Elküldve Április11, 2008 Elküldve Április11, 2008 .. fogyik a viz is a kocsiből... Tisztára mint egy Audi... :D :D gondolom ez volt a legdrágább a fejlesztés során... :lol: :D Megnézem persze...lehet hétvégén kimegyek...mert akkor csinálgatnám...de akkor meg no KOE... :D
Atommanó Elküldve Április11, 2008 Elküldve Április11, 2008 Vigyázz, mert ott loholok mögötted... :D Ha a napokban felmerül egy "szakmai" vita, be is érlek... :D :D Szal teremtsünk lehetőséget, hogy okoskodj??? :D
Atommanó Elküldve Április11, 2008 Elküldve Április11, 2008 "Értem hogy gőzgép, de mi hajcsa?" :D "Éééétem ééén, hogy móóóning sóóó, de mikóóó megyen??"
redline Elküldve Április11, 2008 Elküldve Április11, 2008 .de akkor meg no KOE... :D van tervbe véve össznépi futam.hu látogatás? :D
Atommanó Elküldve Április11, 2008 Elküldve Április11, 2008 :D :D :D Aszongyaaa..."úúúg.ciiiii" :lol: :D :D Hát elég csúnyán befúrta magát...lehet be is szorult, mert nem kelt fel... :D
kiskecso Elküldve Április11, 2008 Elküldve Április11, 2008 http://youtube.com/watch?v=Odlo3PHtQo0 :D :D :D :D :lol: :D :D
Atommanó Elküldve Április11, 2008 Elküldve Április11, 2008 :D :D :D :D :lol: ez máááá nagyon régi... Kukkkkk... :D :P
kiskecso Elküldve Április11, 2008 Elküldve Április11, 2008 :D :D :D majd nem olyan vót ez mikor a szimszonomon eltört az első fék és beragatt én meg a felázott szántásba fejjel bele :lol: :D
Atommanó Elküldve Április11, 2008 Elküldve Április11, 2008 van tervbe véve össznépi futam.hu látogatás? :D Hát nem futam.hu, hanem KOE...King Of Europe...vasárnap lesz Tökölön amúgy...Futamos móka szombaton lesz...de a látványos kocsik már mind voltak szinte versenyen, a maradék még el sem készült, így szinte mindenki ki van tiltva...biztos lesz jó sok Szuzuki, meg Dévúúú... :D
Atommanó Elküldve Április11, 2008 Elküldve Április11, 2008 majd nem olyan vót ez mikor a szimszonomon eltört az első fék és beragatt én meg a felázott szántásba fejjel bele :D :D akkor most már értek mindent... :D :D :D :lol:
kiskecso Elküldve Április11, 2008 Elküldve Április11, 2008 ez máááá nagyon régi... Kukkkkk... :D :D "falura" később jutnak el ezek :D
redline Elküldve Április11, 2008 Elküldve Április11, 2008 Hát nem futam.hu, hanem KOE...King Of Europe...vasárnap lesz Tökölön amúgy...Futamos móka szombaton lesz...de a látványos kocsik már mind voltak szinte versenyen, a maradék még el sem készült, így szinte mindenki ki van tiltva...biztos lesz jó sok Szuzuki, meg Dévúúú... :lol: zsir...megyek alázni :D :D :D :D :D
kiskecso Elküldve Április11, 2008 Elküldve Április11, 2008 akkor most már értek mindent... :D :D :D :lol: :D :D
Atommanó Elküldve Április11, 2008 Elküldve Április11, 2008 zsir...megyek alázni :D :lol: :D :D :D Neveztél Lacházán azt tom...ha Ringen is, akkor te is el vagy tiltva...bár szerintem Rigen nem...de majd megmondod... :D
kiskecso Elküldve Április11, 2008 Elküldve Április11, 2008 tényleg miez a eltiltás?jól szájba kéne rúgni szaros gumicsizmával aki ezt kitalálta
redline Elküldve Április11, 2008 Elküldve Április11, 2008 Neveztél Lacházán azt tom...ha Ringen is, akkor te is el vagy tiltva...bár szerintem Rigen nem...de majd megmondod... :D aaaaaaa igaz.....így múlik el a világ dicsősége :D
Atommanó Elküldve Április11, 2008 Elküldve Április11, 2008 tényleg miez a eltiltás?jól szájba kéne rúgni szaros gumicsizmával aki ezt kitalálta A lehetőség adott...nagyszájúúúú... ;)meg téged aztán érint... :D :D :D
Atommanó Elküldve Április11, 2008 Elküldve Április11, 2008 aaaaaaa igaz.....így múlik el a világ dicsősége :D Páran megint megkönnyebbültek... :D :D :D
Zsoltee Elküldve Április11, 2008 Elküldve Április11, 2008 "falura" később jutnak el ezek :D Bizony... Én sem láttam még ezt a videót de szétröhögtem magam... :D :D :D :lol: :D
kiskecso Elküldve Április11, 2008 Elküldve Április11, 2008 :D A lehetőség adott...nagyszájúúúú... ;)meg téged aztán érint... :D :D :D adott?te vagy a főnök? :lol: kikérem magamnak hogy ne érinte mint a leglasabb gsi astra turbost :D
Recommended Posts