Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Gőőőőz????

Azt mondtátok, hogy egy Kadettből van a moci...nem egy mozdonyból... :D

de tényleg milyen gőz??? :D

hát valszeg a fütöradiátor kilyukadt, és ha felrakoma fütést egyszerüen ömlik be a gőz a kocsiba.. fogyik a viz is a kocsiből... nincs semmilyen szaga csak mint a gőznek,párának...

Hát az h kadibol van e amoci azért én nem gondolom, holott volt felvetés rá.. de pl Diny-nél is készült egy kadi xe-s astra és annak se olyan a csatija.(ha majd odajucc lecci nézd meg nekem). A másik meg, hogy elvielg volt benne ETC amit nem hiszem, hogy a kadikba raktak... de lehet attol még kint kicserélhették a mocit.... nem tudom hogy lehetne moci száma alapján kinyomzni, hogy mibe volt gyárilag.

Elküldve
"Értem hogy gőzgép, de mi hajcsa?" :D

amig szenet nem kér addig nincs gáz.. amugy idézek tanult kollégámtól.. " a víz meg ingyen van" :D :D :D

Elküldve
Bakker én meg nem is figyeltem...szépen átcsúsztam a 17.000. hozzászóláson...meg sem ünnepeltem... :D

Vigyázz, mert ott loholok mögötted... :D

Ha a napokban felmerül egy "szakmai" vita, be is érlek... :D :D

Elküldve
.. fogyik a viz is a kocsiből...

Tisztára mint egy Audi... :D :D gondolom ez volt a legdrágább a fejlesztés során... :lol: :D

Megnézem persze...lehet hétvégén kimegyek...mert akkor csinálgatnám...de akkor meg no KOE... :D

Elküldve
van tervbe véve össznépi futam.hu látogatás? :D

Hát nem futam.hu, hanem KOE...King Of Europe...vasárnap lesz Tökölön amúgy...Futamos móka szombaton lesz...de a látványos kocsik már mind voltak szinte versenyen, a maradék még el sem készült, így szinte mindenki ki van tiltva...biztos lesz jó sok Szuzuki, meg Dévúúú... :D

Elküldve
majd nem olyan vót ez mikor a szimszonomon eltört az első fék és beragatt én meg a felázott szántásba fejjel bele :D :D

akkor most már értek mindent... :D :D :D :lol:

Elküldve
Hát nem futam.hu, hanem KOE...King Of Europe...vasárnap lesz Tökölön amúgy...Futamos móka szombaton lesz...de a látványos kocsik már mind voltak szinte versenyen, a maradék még el sem készült, így szinte mindenki ki van tiltva...biztos lesz jó sok Szuzuki, meg Dévúúú... :lol:

zsir...megyek alázni :D :D :D :D :D

Elküldve
Neveztél Lacházán azt tom...ha Ringen is, akkor te is el vagy tiltva...bár szerintem Rigen nem...de majd megmondod... :D

aaaaaaa igaz.....így múlik el a világ dicsősége :D

Elküldve

:D

A lehetőség adott...nagyszájúúúú... ;)meg téged aztán érint... :D :D :D

adott?te vagy a főnök? :lol: kikérem magamnak hogy ne érinte mint a leglasabb gsi astra turbost :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.