Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Sonique!!

véletlenül nem ismersz te 1 Füzesabonyi srácot aki calibrákat bont/foglalkozik?

ööö passz nem tom ...

ha ismerek akkor sem tom hova valo :sowwy:

miért?

Elküldve
ööö passz nem tom ...

ha ismerek akkor sem tom hova valo :sowwy:

miért?

mert,multkor eljött hozánk 1 srác(apám barátja)és ő mondta hogy 1 pesti srác vett tőle cucokat és neki is sziszegős astrája van,és mondta a neved..

Elküldve

Ma Lurdy van láccik sehol senksenincsen :sowwy: :lol: Szervezzük Át dunaújvárosra az nekemis csak 55KM :lol: :lol: fél út nekik is nekem is :P :lol:

Elküldve
valószínűsíthetően b corsa türkiz színű vagy kék,és külföldi papírokkal

:lol:

Lenne itthon egy Turbó Corsa, amit nem ismerek? :sowwy:

Elküldve
Ménnnnn papírból van és szétázik a felső parkolóban ? :lol:

Van céges telefon is, de jbb ha URH közelében maradok :sowwy: Voltam kint, de gondolom mindenki lent volt.

Elküldve

Nemtudom ki mit érez a sztrájkból de én f8 után indultam és amit műveltem az kb simán egy péntek esti sziget -> lurdy autózáshoz hasonlított...lehetett menni mint az állat, volt hely cikázni, minden lámpa jól váltott :sowwy: :lol:

Elküldve
Nemtudom ki mit érez a sztrájkból de én f8 után indultam és amit műveltem az kb simán egy péntek esti sziget -> lurdy autózáshoz hasonlított...lehetett menni mint az állat, volt hely cikázni, minden lámpa jól váltott :sowwy: :lol:

Semmit.

Szerintem aki tehette szabit vett ki.

Elküldve

hát igy kinézve az ablakon, jó idő van :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.