soly Elküldve Május16, 2008 Elküldve Május16, 2008 Bírom a kritikát csak nem szeretem.... Hát hogy kinek mi a szép az megint más dolog... Neked a sajátod nekem a sajátom.... :P Mondjuk én azért ha nem is tetszik , sem mondom meg hanem elteszem magamnak de nem mondom rá aztsem hogy szép , hisz nemtudhatod kit mennyire bántasz meg az őszinteségeddel. Igazából soha nem érdekelt a másik véleménye így a tiéd sem érdekel ,érdekelt különösképp.... B) Csak egy picit "bosszantott" és nemcsak engem B) Hisz szerinted az autóm minden csak nem autó!! Érted gondolom mire gondolok, viszont elenntétben a tiéddel az enyémbe beleülök hétköznap is és nem csak mutogatni viszem! ;) "csak nem szereted" Ott a pont. Nem az fáj neked, hogy olyan a kocsid mint amilyen, hanem az, hogy valaki megmondta róla a véleményét! Ennek inkább örülj! Mert sokan csak a hátad mögött mondta... Akkor melyik a jobb. Én "sajnos" ilyen vagyok. Ha megbántottalak, akkor 1000 bocs és egy anyamedve! De jobb tanulni egy negatív kritikából, mint hogy azt hidd, hogy milyen ######a minden! Az igazság, és az őszinteség sokszor bántó, de vannak napok, mikor szembe találkozol velük! Az autóm 6 éve mióta nálam van, minden napi használatban van! Ha úgy adódik, akkor ülök bele a családon belüli autók egyikébe! De ez a ritkábbak közé tartozik! Képzeld, használat közbe mutogatom! Kemény mi... ;) :D :lol:
soly Elküldve Május16, 2008 Elküldve Május16, 2008 (edited) Hasonlóságkeresőverseny indul B) http://users.atw.hu/albert81/blitz/blitz317.jpg http://img1.tar.hu/davey410/size2/34452734.jpg A számok nem egyeznek... ;) De egy helyről származik a két ccééépppsssééég :D B) Módosítva Május16, 2008 : mackosajt Képpel nem idézünk! IMG-ket kéretik törölni idézéskor. ;)
Albert Elküldve Május16, 2008 Elküldve Május16, 2008 --- Soly ne keménykedj má. A GTE-mre is azt hazudtad hogy szép B) . Amúgy most zöldkártyázik, kiváncsi vagyok megkapja-e B)
soly Elküldve Május16, 2008 Elküldve Május16, 2008 Soly ne keménykedj má. A GTE-mre is azt hazudtad hogy szép :D . Amúgy most zöldkártyázik, kiváncsi vagyok megkapja-e B) Ha nem kapja meg szól! megyünk olyan helyre ahol be sem kell állnod! ;) B)
mélykék76 Elküldve Május16, 2008 Elküldve Május16, 2008 ....be sem kell állnod! ;) B).... Albert szereti, ha be van állva B) :D
mackosajt Elküldve Május16, 2008 Elküldve Május16, 2008 Albert! Csak nem a rendszámra meg a márkára gondolsz? Mert mindkettő hasonló. B)
Albert Elküldve Május16, 2008 Elküldve Május16, 2008 Ha nem kapja meg szól! megyünk olyan helyre ahol be sem kell állnod! ;) B) A kocsi a garázsban van ám nyugi :D Nagyobb baj hogy a vizsga is lejár 22-én B)
redline Elküldve Május16, 2008 Elküldve Május16, 2008 Norbiiiiiii, A dvdt elraktad ? meg is néztem, szedem is ma le a gépről.....ekkora egy szeméthalmot mint ez a game B)
mélykék76 Elküldve Május16, 2008 Elküldve Május16, 2008 meg is néztem, szedem is ma le a gépről.....ekkora egy szeméthalmot mint ez a game B) Csak nem láttam, hogy elraktad, az lényeg, hogy megvan B)
Xray Elküldve Május16, 2008 Elküldve Május16, 2008 "csak nem szereted" Ott a pont. Nem az fáj neked, hogy olyan a kocsid mint amilyen, hanem az, hogy valaki megmondta róla a véleményét! Ennek inkább örülj! Mert sokan csak a hátad mögött mondta... Akkor melyik a jobb. Én "sajnos" ilyen vagyok. Ha megbántottalak, akkor 1000 bocs és egy anyamedve! De jobb tanulni egy negatív kritikából, mint hogy azt hidd, hogy milyen ######a minden! Az igazság, és az őszinteség sokszor bántó, de vannak napok, mikor szembe találkozol velük! Az autóm 6 éve mióta nálam van, minden napi használatban van! Ha úgy adódik, akkor ülök bele a családon belüli autók egyikébe! De ez a ritkábbak közé tartozik! Képzeld, használat közbe mutogatom! Kemény mi... :D B) :lol: Meg nembántottál azt nemmondhatom csak nemismered a természetem! B) És így elsőre elég bátor dolog sőt sztem egyenesen pofátlanság más autóját Fikkantani! Nálam 4 hónapja van az autó szal még nem álltam neki az egyedi dolgoknak. És amikor oda kiugrottunk meglesni benneteket nem az autók miatt mentem inkább a társaság. Az hogy ki mint mond a hátam mögött magasról leszarom ;) És amit nekem mondanak azt is értem de azt is leszarom! ;) De komoly nemzavar a közvetlenség az más aha szar pillanatban talál meg a dolog! De hogy mondjak valamit először te is a hátam mögött pofiztál :P Na részemről itt a nagy . Majd lessz még alkalmunk szemtől szembe diskurálni akkor megvitatjuk egy söricilin melett! :P
Atommanó Elküldve Május16, 2008 Elküldve Május16, 2008 Csabi! Este megyek...szan és széjjel terveztem...vagyis semmit nem terveztem...igazából a szigeten ácsingózni sincs kedvem, meg a trafipaxokhoz is kevésbé...szal valami kettő közötti tutit kéne kitalálni... B)
birozee Elküldve Május16, 2008 Elküldve Május16, 2008 na a fehér sima gsi nincs már fenn a használtautón. vki esetleg nem tudja a telefonszámot??? pedig holnap délután akartunk menni meglesni...ilyen az én formám. B)
soly Elküldve Május16, 2008 Elküldve Május16, 2008 Meg nembántottál azt nemmondhatom csak nemismered a természetem! B) És így elsőre elég bátor dolog sőt sztem egyenesen pofátlanság más autóját Fikkantani! Nálam 4 hónapja van az autó szal még nem álltam neki az egyedi dolgoknak. És amikor oda kiugrottunk meglesni benneteket nem az autók miatt mentem inkább a társaság. Az hogy ki mint mond a hátam mögött magasról leszarom :D És amit nekem mondanak azt is értem de azt is leszarom! ;) De komoly nemzavar a közvetlenség az más aha szar pillanatban talál meg a dolog! De hogy mondjak valamit először te is a hátam mögött pofiztál ;) Na részemről itt a nagy . Majd lessz még alkalmunk szemtől szembe diskurálni akkor megvitatjuk egy söricilin melett! :lol: Puszkállak, drága testvírem.... lényeg hogy jó arc vagy!!!!!!!!!!!!!! B) :P
soly Elküldve Május16, 2008 Elküldve Május16, 2008 A kocsi a garázsban van ám nyugi B) Nagyobb baj hogy a vizsga is lejár 22-én B) Azt is tudok intézni.... :D
redline Elküldve Május16, 2008 Elküldve Május16, 2008 na a fehér sima gsi nincs már fenn a használtautón. vki esetleg nem tudja a telefonszámot??? pedig holnap délután akartunk menni meglesni...ilyen az én formám. B) Nem lehet, hogy elkelt? Mert nemrég fölkerült carstyling-ra az autó (1-1,5 hete kb) és akkor olyasmiket irogatott a juzer, hogy ilyen és olyan tervei vannak vele. De lehet, hogy rosszul emlékszem.
Gelko Elküldve Május16, 2008 Elküldve Május16, 2008 Puszkállak, drága testvírem.... lényeg hogy jó arc vagy!!!!!!!!!!!!!! B) :D nemá srácok ! ilyen hamar nem lehet feladni...itt több oldalas anyázásnak kellett volna mennie és a végén megmutatni h ki az erősebb....a mai fiatalokból teljesen kialudt a tűz B)
warwolf Elküldve Május16, 2008 Elküldve Május16, 2008 nemá srácok ! ilyen hamar nem lehet feladni...itt több oldalas anyázásnak kellett volna mennie és a végén megmutatni h ki az erősebb....a mai fiatalokból teljesen kialudt a tűz :D Már semmi sem a régi....... B) B) ;) ;) :lol:
J0hnny Elküldve Május16, 2008 Elküldve Május16, 2008 Nem az fáj neked, hogy olyan a kocsid mint amilyen, hanem az, hogy valaki megmondta róla a véleményét! Ezzel szerintem sokan így vagyunk. Én is megmondtam Raynek,hogy azok a szürke körbeküszöbök csúnyák,legalábbis szerintem,mégsem harapta le a fejem,mert talán olyan hangsúllyal mondtam.
warwolf Elküldve Május16, 2008 Elküldve Május16, 2008 Ezzel szerintem sokan így vagyunk. Én is megmondtam Raynek,hogy azok a szürke körbeküszöbök csúnyák,legalábbis szerintem,mégsem harapta le a fejem,mert talán olyan hangsúllyal mondtam. Örülj neki, hogy a söröd nem itta meg bosszúból! B)
J0hnny Elküldve Május16, 2008 Elküldve Május16, 2008 Csabi! Este megyek...szan és széjjel terveztem...vagyis semmit nem terveztem...igazából a szigeten ácsingózni sincs kedvem, meg a trafipaxokhoz is kevésbé...szal valami kettő közötti tutit kéne kitalálni... B) Legyé rendőr! B)
J0hnny Elküldve Május16, 2008 Elküldve Május16, 2008 Örülj neki, hogy a söröd nem itta meg bosszúból! B) Hát sugározhat nekem Ray jobbra-balra,a söröm szent! B)
mélykék76 Elküldve Május16, 2008 Elküldve Május16, 2008 na a fehér sima gsi nincs már fenn a használtautón. vki esetleg nem tudja a telefonszámot??? pedig holnap délután akartunk menni meglesni...ilyen az én formám. B) Te is csak írsz, de nem olvasol B) Kint volt tegnap a Lurdynál. Gondolom, akkor az új tulaj hozta ki.
Pehi Csabi Elküldve Május16, 2008 Elküldve Május16, 2008 Ezzel szerintem sokan így vagyunk. Én is megmondtam Raynek,hogy azok a szürke körbeküszöbök csúnyák,legalábbis szerintem,mégsem harapta le a fejem,mert talán olyan hangsúllyal mondtam. fikázzatok le de nekem tetszik hogy nem csak egyszínű.
Albert Elküldve Május16, 2008 Elküldve Május16, 2008 fikázzatok le de nekem tetszik hogy nem csak egyszínű. Ezt a Tükörtojás óta tudjuk, de akkor mér szedted le a fedélnélküliről a fekete matricát? B)
Recommended Posts