Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
grat, de mondhattad volna..(remélem nem irtad) mert mentünk volna szurkolni :D :D

Én is csak szurkolni mentem, Patyi beszélt rá a nevezésre... :huh:

(mingyárt lesz video lesz... <_< )

Elküldve
Én is csak szurkolni mentem, Patyi beszélt rá a nevezésre... :D

(mingyárt lesz video lesz... :huh: )

Gratulálok...de tényleg szólhattál volna hogy menjünk mi is...... <_< :D

Elküldve
Attól tartok igazad lesz, a telep tulajdonosa fér hozzá a felvételekhez, az meg most nyaral, hétvégén jön haza, majd kiderül lesz e szerencsém!

Reménykedj benne,hogy digitálsi rögzítő van rajta,mert ha még régi rendszerű lehet meg sem lesz a felvétel,arról nem is beszléve,ha nem volt kivilágítva vagy nem olyan kamerák vannak fent,semmi nem fog látszani rajta.

A környéken nincsenek a BRFK-nak térfigyelő kamerái?

Elküldve

Xray hallottad tegnap mikor elindultunk hogy dadogott a kocsim? Néha csinálja, és nem birok rájönni miért, utána meg megjavul, na de ma kiderítem, még felhívom Calumbót is ha kell <_<

Elküldve
Xray hallottad tegnap mikor elindultunk hogy dadogott a kocsim? Néha csinálja, és nem birok rájönni miért, utána meg megjavul, na de ma kiderítem, még felhívom Calumbót is ha kell <_<

CSaba, most az eredeti blokkodat lopták el?

Elküldve

Halottam psze meg is akartam álni mondom mivan a géppel! :huh:

Elküldve
Aha. Hát épphogy.

Elfolyt fél liter olaj és 120 fokos lett az olaj meg a vízhő... <_<

Grat! Ifjú padavan elindult az úton... :huh:

Gondolom gumik kaptak a pofájukba rendesen :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.