Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Na ez a hozzáállás már tetszik...hátha egy vajdát tisztelnek, és mint ahogy a mondatokból is kiderült "Ne kelljen lejönnöm még egyszer mert baj lesz..." na azóta megszűnt ott a balhé...de akkor most az a megoldás, hogy ez a figura (akinek ismétlem nagyon szimpatikus a hozzáállása és nézete az ügyet illetően) lemegy mindenhova???

Remélem igen... Legalábbis ahová elér a keze. Több ilyen "testvír" kellene. Mindjárt nem lenne annyi probléma. (és kb. 10 garnitúra szelepsapkával, meg 1 tükörrel , meg stb stb stb... több lenne itthon)

Remélem nem tüntetik el valahová. <_<

Elküldve

Ehhhehehehe... Pár napja adtam el az ódit, 'oszt most hív cimborám, hogy ugye nem én hempergek vele az árokban. :huh:

Mer'hogy most látta a vetésben hanyattfekve.... Hogy lehet egy quattrot fejrerakni száraz úton?! <_<

Elküldve
Lanti!

Van azev eladó a Duenen olyan méretben mint amilyet akarsz 16" 7,5" és 9" széles, asszem 85 az ára.

köszi.. de sajna ha minden igaz az 5x110el nem fog összeférni <_<

Elküldve
Miért van az, hogy a duenen nem teljes linket ír ki hanem csak a duen.hu-t, hiába meek akármilyen hirdetésre?

én jobbklik megnyitás új ablakba szoktam... és akkor hozza..

Elküldve
Miért van az, hogy a duenen nem teljes linket ír ki hanem csak a duen.hu-t, hiába megyek akármilyen hirdetésre?

Programozói "okosság". Így "szebb". De ha a hirdetéslapon jobbegér a hirdetés linkjén, akkor ki tudod másolni a linket. <_<

Elküldve
Aha király műkszik <_<

Na ezt mondtam, nagyon odabasz :huh:

Szerintem ez a felni,nem áll jól a GSi-nek.....Ráadásul nagyon drága,és kb ET0 :D.Ehhez teljesen szét kell vágni az ívet :D :lol: :D :D

Elküldve
Szerintem ez a felni,nem áll jól a GSi-nek.....Ráadásul nagyon drága,és kb ET0 :D.Ehhez teljesen szét kell vágni az ívet :D :P :D ;)

Fogó kalapács <_< :huh:

De én téli kerékre gondoltam :D :D :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.