Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Te Anti, hogy is volt ez tegnap azzal a Trabival? :lol:

:lol: :lol: :D :D

Hát 1.6 700 kg...azt elpicsázott rajtból, és fent sem tudtam behozni...14 alját ment ha jól emléxek... :lol:

Múlt héten még a vácin suhantak el mellettünk, akkor nem tűnt ilyen komolynak... :lol: :lol:

Elküldve
mondeo turnier (caravan) 2.0 16v

opelban jelenleg nem volt alternatíva, ami az elvárásoknak megfelelt volna

sajnálom, de néha lépni kell

most árán el tudtam adni, ami azért egy ilyen idős autónál nem könnyű

én megértem...bár a tapasztalatok alapján fordot biztos nem vettem volna... :lol:

Elküldve
:lol: :D :D :lol:

Hát 1.6 700 kg...azt elpicsázott rajtból, és fent sem tudtam behozni...14 alját ment ha jól emléxek... :lol:

Múlt héten még a vácin suhantak el mellettünk, akkor nem tűnt ilyen komolynak... :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

Elküldve
én megértem...bár a tapasztalatok alapján fordot biztos nem vettem volna... :lol:

nagyobb autó, nagyobb teljesítmény, klíma

opelban elég gyenge a választék egy ideje, ha az ember ennyi 'extrát' szeretne

több ismerősnek is van, nem panaszkodnak

szerintem ez is csak egyedi nyűglődés inkább

Elküldve

Úgy legyen... :lol:

Elküldve

Psze psze! :lol: Én kívánom legyen vele szerencséd! Azé majd mikor zsebbenyulós lessz a játék megkérdezlek! :lol: :lol:

Elküldve
Jah...még mindig...7-kor kellett volna, hogy leváltson a kollega...és se híre se hamva... :lol:

sajna váltásnélkül meg ragacs van :lol: :lol:

Elküldve
....Redi!

És most jobb lesz??? Én eddig akit ismertem 2 éven belül szépen visszaromlott a szeme...

Lemész azt tiltásig a parkolóban...az odáig vezető úton megfejelt villanyoszlopokra meg ügyet se vess.... :lol: :lol:....

Inkább MX5öst kellett volna vennie :lol: :D :D

Elküldve
Mi ez a pangás, csak nem Vasárnap van? :lol:

Punnyadás-punnyadás :lol: Ha tud valaki Brock B1 felnit, 7,5" és 9" párosban 16"-os méretben, szóljon! :lol:

Elküldve
Punnyadás-punnyadás :lol: Ha tud valaki Brock B1 felnit, 7,5" és 9" párosban 16"-os méretben, szóljon! :lol:

4db? Holnap rákérdezek gumis cimbimnél, hátha tud szerezni!

Elküldve
4db? Holnap rákérdezek gumis cimbimnél, hátha tud szerezni!

Igen. Egész pontosan 2db 7,5"-os és 2db 9"-os kellene, a lehető legkisebb ET-vel. Szélesítek kicsit... :lol:

Elküldve
Igen. Egész pontosan 2db 7,5"-os és 2db 9"-os kellene, a lehető legkisebb ET-vel. Szélesítek kicsit... :lol:

Kell 2 tábla lemez szélesíteni az íveket! :lol:

Elküldve
Kell 2 tábla lemez szélesíteni az íveket! :lol:

Az nem számít, lemez van dögivel. :lol: Sedan lévén a hátsó szélesítés lesz kicsit szívatós, mert hozzá kell húzni az ajtót is. :lol:

Elküldve
Az nem számít, lemez van dögivel. :lol: Sedan lévén a hátsó szélesítés lesz kicsit szívatós, mert hozzá kell húzni az ajtót is. :lol:

Vegyél egy GSi-t inkább ott nincs hátsó ajtó! :lol:

Elküldve
Vegyél egy GSi-t inkább ott nincs hátsó ajtó! :D

Ááááá, jó ez. Nagyobb bünti egy sedan Astrától kapni. :lol: Szégényeim, nem tudják, mi történt... :lol:

Van egy Golf III 2.0 a városban.... Szép, szép, de annyiszor elkentem már a száját szegénynek, hogy a múltkor megállított, hogy ugyan már mi ez, mert nem nagyon akarja elhinni azt az 1.4 16V feliratot, amit annyiszor lát. :lol:

Elküldve
Ááááá, jó ez. Nagyobb bünti egy sedan Astrától kapni. :lol: Szégényeim, nem tudják, mi történt... :lol:

Van egy Golf III 2.0 a városban.... Szép, szép, de annyiszor elkentem már a száját szegénynek, hogy a múltkor megállított, hogy ugyan már mi ez, mert nem nagyon akarja elhinni azt az 1.4 16V feliratot, amit annyiszor lát. :D

Miért nem mondtad neki, hogy az van benne, csak mikor gyorsulsz még ráindítózol :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.