Lanti Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 az lehet,sokat dolgoztatok rajta :lol: :lol: az csak 1 része volt az előtte tervezéssel töltött éjszakáknak....
Pehi Csabi Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 az csak 1 része volt az előtte tervezéssel töltött éjszakáknak.... :lol: :lol: :lol:
Pehi Csabi Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 Coupe! Utánanéztem a Pirelli P5000 Dragonak és nem írnak rosszat róla főleg esőben nem. 9 ropiért meg pláne jó újonnan 195/50/R15ben. Holnap felhívom azt amit adtál és pénteken felrakatom szerintem az astrára. Legalább a gumi már jó lesz rajta. Lassan jöhet a lengéscsillapító és toronycsapágy csere :lol:
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 :lol: :lol: :lol: Ne röhögj köcsög,holnap megyünk.
rtomi Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 Coupe! Utánanéztem a Pirelli P5000 Dragonak és nem írnak rosszat róla főleg esőben nem. 9 ropiért meg pláne jó újonnan 195/50/R15ben. Holnap felhívom azt amit adtál és pénteken felrakatom szerintem az astrára. Legalább a gumi már jó lesz rajta. Lassan jöhet a lengéscsillapító és toronycsapágy csere :lol: Nekem is ilyenek vannak még méretben is. :lol:
coupe Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 Átmentem a megyeri hídon,mikor kimentünk Aidáért surányba.......Nagyon szép lett,bár nekem ugyanakkora távolság mintha körbe mennék a hungárián,de remélem hogy leveszi tényleg a forgalmat a körútról :lol: .Komoly a kiírás M1 76KM :lol: A városon keresztül meg lehet vagy 20 :lol:
coupe Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 Coupe! Utánanéztem a Pirelli P5000 Dragonak és nem írnak rosszat róla főleg esőben nem. 9 ropiért meg pláne jó újonnan 195/50/R15ben. Holnap felhívom azt amit adtál és pénteken felrakatom szerintem az astrára. Legalább a gumi már jó lesz rajta. Lassan jöhet a lengéscsillapító és toronycsapágy csere :lol: Spóroltam neked 4e forintot :lol: :lol: :D
opel16v Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 Neeeeee éétttteeeed ? Járdaszegély mellett van egy csík, ami állandóan tiszta és azt kell nézni :lol: :D :D Itt meg a járdaszegély mellett tiszta csikk :lol: :lol:
Xray Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 Itt meg a járdaszegély mellett tiszta csikk :lol: :lol: Hamégcsak csikk lenne! :lol: van itt más is! :lol: :D :D
Xray Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 Apropó, Gabi ma a 3-as blok TFK próba sikeresvolt ugyhogy totál biztonságban vagyunk :lol: Ez egy hasonló próba mint anno volt ukrajnában 86-ban csak 2 dolgban külömbözött 1 sikerült! 2. 150 fok alattvolt SZAL NO PARA megyünk 1000-el! :lol: Nemsoká vége a főjavításoknak mind a 4 blokk rendben van! Ahol voltunk a Magyar V18 as dieselekben , abból most 3 db dübörgött 20 percel késletetett indulással szal volt ám hang :lol:
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 Ahol voltunk a Magyar V18 as dieselekben , abból most 3 db dübörgött 20 percel késletetett indulással szal volt ám hang :lol: Oszt mé nem ilyenkor viszel be minket? :lol:
opel16v Elküldve Szeptember30, 2008 Elküldve Szeptember30, 2008 Apropó, Gabi ma a 3-as blok TFK próba sikeresvolt ugyhogy totál biztonságban vagyunk :lol: Ez egy hasonló próba mint anno volt ukrajnában 86-ban csak 2 dolgban külömbözött 1 sikerült! 2. 150 fok alattvolt SZAL NO PARA megyünk 1000-el! :lol: Azért ne kiabáld már el lécci :lol:
B_Csaba Elküldve Október1, 2008 Elküldve Október1, 2008 Na voltam átmentem a Megyeri Hídon, semmi extra, kíváncsi leszek péntek éjjel megcélozzák-e a raccsingosok :lol:
Atommanó Elküldve Október1, 2008 Elküldve Október1, 2008 Jóóóóóóregggeeeeet Vietnáááááááááááááááám... :lol:
B_Csaba Elküldve Október1, 2008 Elküldve Október1, 2008 Jóóóóóóregggeeeeet Vietnáááááááááááááááám... :lol: :lol: Csak nem a melótól van ilyen jó kedved? :lol:
Atommanó Elküldve Október1, 2008 Elküldve Október1, 2008 :lol: Csak nem a melótól van ilyen jó kedved? :lol: Most kopp kopp lenyugodott...
redline Elküldve Október1, 2008 Elküldve Október1, 2008 Átmentem a megyeri hídon,mikor kimentünk Aidáért surányba.......Nagyon szép lett,bár nekem ugyanakkora távolság mintha körbe mennék a hungárián,de remélem hogy leveszi tényleg a forgalmat a körútról :lol: .Komoly a kiírás M1 76KM :lol: A városon keresztül meg lehet vagy 20 :lol: Jo-jo de mi kerül többe? Araszolni 1-2ben a Hungárián (környezetszennyezés, zaj, piszok, útterhelés, járműkopás, gyalogosveszélyeztetés, tökömtudjamégmi), vagy mész állandó sebességgel 76 km-t. Szerintem még időben is jobb tud lenni. De ha ugyanannyi idő alatt is érsz át és megspóroltad az idegeskedést ami elkerülhetetlen már akkor nyertél.
Xray Elküldve Október1, 2008 Elküldve Október1, 2008 Oszt mé nem ilyenkor viszel be minket? :lol: nemhiszem hogy lett volna kedvetek est 20:00 kor nekivágni! Meg iylenkor nem is nagyon engednek be látogatót! nade vettem fel hangot amikor indult szal kiszedem a telóból azt meglehet halgatni! :lol: :lol:
Xray Elküldve Október1, 2008 Elküldve Október1, 2008 Azért ne kiabáld már el lécci :lol: Nyugi Gabi a kukta kivolt pakolva! :lol: Amúgy meg tényleg okés volt a technika! :lol:
Xray Elküldve Október1, 2008 Elküldve Október1, 2008 :lol: Csak nem a melótól van ilyen jó kedved? :lol: Te meg gyújts rá :D :lol:
Gelko Elküldve Október1, 2008 Elküldve Október1, 2008 Jo-jo de mi kerül többe? Araszolni 1-2ben a Hungárián (környezetszennyezés, zaj, piszok, útterhelés, járműkopás, gyalogosveszélyeztetés, tökömtudjamégmi), vagy mész állandó sebességgel 76 km-t. Szerintem még időben is jobb tud lenni. De ha ugyanannyi idő alatt is érsz át és megspóroltad az idegeskedést ami elkerülhetetlen már akkor nyertél. ebben csak az a bibi hogy nekem itt van egy köpésre a régi M0 ahol simán elmehetnék az M7ig de inkább mindig átszenvedem magam a városon mert ha az M0 bedugul akkor ott ülök egész nap...bár az új egy fokkal szélesebb
Recommended Posts