B_Csaba Elküldve Október5, 2008 Elküldve Október5, 2008 asszem csabi az e-mailemet kérted: voszi@freemail.hu Igen, köszike!!!! :lol:
Atommanó Elküldve Október5, 2008 Elküldve Október5, 2008 Na mivan...a lányok még mindig a Lurdynááááááá vannak??? :lol:
B_Csaba Elküldve Október5, 2008 Elküldve Október5, 2008 Na mivan...a lányok még mindig a Lurdynááááááá vannak??? :lol: Szerintem ez csak a Vasárnapi hangulat :lol: Bár te ezt nem érzed mikor még 10 napokig szabi van! :lol:
Atommanó Elküldve Október5, 2008 Elküldve Október5, 2008 Szerintem ez csak a Vasárnapi hangulat :lol: Bár te ezt nem érzed mikor még 10 napokig szabi van! :lol: :D :lol: :D
rtomi Elküldve Október5, 2008 Elküldve Október5, 2008 Diny mikor adsz kölcsön gyertyakulcsot? Van a szomszédodban Antinál is. A multkor adtam nekki egyet.
Atommanó Elküldve Október5, 2008 Elküldve Október5, 2008 Van a szomszédodban Antinál is. A multkor adtam nekki egyet. Jaja...van nálam...ha kő, holnap odaadom... :lol:
mélykék76 Elküldve Október5, 2008 Elküldve Október5, 2008 ....Mif@szt kerestél te itt reggel nyóckóóó? :D Mi volt B7-ben? :D.... Fórumoztam :lol: :lol: :lol: Elvoltunk :lol: :lol: :lol:
Xray Elküldve Október5, 2008 Elküldve Október5, 2008 Jaja...van nálam...ha kő, holnap odaadom... :D DIESEL kadettba kell gyertyakulcs?? :lol: :D :lol: :lol:
opel16v Elküldve Október5, 2008 Elküldve Október5, 2008 Én attól a vinnyogástól vagyok ki :lol: Az miből jön? Kompresszor? Válto? Jó hang az! :D Egyébként ennyire nem hangos, csak a kamera mikrofonja ezen a frekvencián erősít legjobban. Váltóból jön amúgy. Igen, azok viszont mi voltunk... :lol: Ma is mentem arra, de már motorral. 2 óra helyett 20 perc volt végigmenni a kerepesiig a lágymányositól :lol: Elvoltunk :lol: :lol: :D Én már kidőltem morrisons záráskor, majd máskor én is megyek, megnézem magamnak azt a B7-et :lol:
mélykék76 Elküldve Október5, 2008 Elküldve Október5, 2008 ....Én már kidőltem morrisons záráskor, majd máskor én is megyek, megnézem magamnak azt a B7-et :D.... Jó hely az :lol: Andit elkezdted már fárasztani ? :lol: :lol: :lol: :D
opel16v Elküldve Október5, 2008 Elküldve Október5, 2008 Jó hely az :lol: Andit elkezdted már fárasztani ? :lol: :lol: :lol: :D Elhiszem, én is majd átmegyek egyszer... lesz még alkalom szerintem :lol: Írtam már neki... :lol: Kíváncsian várom, milyen hatással voltam rá :D :lol:
Atommanó Elküldve Október5, 2008 Elküldve Október5, 2008 Írtam már neki... :lol: Kíváncsian várom, milyen hatással voltam rá :lol: :lol: :D :D :lol:
opel16v Elküldve Október5, 2008 Elküldve Október5, 2008 :lol: :lol: :D Te csak ne röhögj, egész jól viselt tegnap este... ez már valami... :lol: :D
mélykék76 Elküldve Október5, 2008 Elküldve Október5, 2008 Te csak ne röhögj, egész jól viselt tegnap este... ez már valami... :lol: :lol: Az a bajjjjjjjj.....hogy mivel volt már bennem nem jelentékeny mennyiségű alkohol + nem csak rátok figyeltem, így nem tudom felmérni mennyire fárasztottad le :lol: :D Mondjuk ő mondta, hogy nem nehéz beszerezni az elérhetőségeit :D :lol: :lol: :lol:
voszi Elküldve Október5, 2008 Elküldve Október5, 2008 Írtam már neki... :lol: Kíváncsian várom, milyen hatással voltam rá :lol: :lol: miért rettegsz, csak nem lehánytad? :D
Lanti Elküldve Október5, 2008 Elküldve Október5, 2008 Írtam már neki... :lol: Kíváncsian várom, milyen hatással voltam rá :lol: :lol: korai volt még nem biztos, hogy kiheverte a tegnapot... :D :D
voszi Elküldve Október5, 2008 Elküldve Október5, 2008 pityu, láttam ma, hogy hívtál, de akkor már aludtam, mint bunda. :lol: nehéz hetem volt, nem fért volna bele, hogy még ti is fárasszatok... :lol: :lol: :D
voszi Elküldve Október5, 2008 Elküldve Október5, 2008 mondjuk csütörtökön detti durmolt nem is én... :lol:
Atommanó Elküldve Október5, 2008 Elküldve Október5, 2008 mondjuk csütörtökön detti durmolt nem is én... :lol: Izgi kis versenyt toltatok... :lol:
Atommanó Elküldve Október5, 2008 Elküldve Október5, 2008 Lanti! mi volt Devils talin??? Valami érdekes???
mélykék76 Elküldve Október5, 2008 Elküldve Október5, 2008 pityu, láttam ma, hogy hívtál, de akkor már aludtam, mint bunda. :lol: nehéz hetem volt, nem fért volna bele, hogy még ti is fárasszatok... :lol: :D :D Gábbbiiiiii azt mondta jönnétek ti is, azért csörögtem :lol:
redline Elküldve Október5, 2008 Elküldve Október5, 2008 Lanti! mi volt Devils talin??? Valami érdekes??? Parkolóban ácsorgás, duma, vérszívás, miközben páran nyélgázon közlekedtek.....
Lanti Elküldve Október5, 2008 Elküldve Október5, 2008 Lanti! mi volt Devils talin??? Valami érdekes??? jah.. a gonosz törpe letörte a mocitetőmről azt a csöpp festékfeljövetelt.... :lol: :lol: :D amugy future autókáztatott mindenkit.. mert még bejáratos....meg elis jöttem me uncsi vót :lol:
Recommended Posts