Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Tegnapi termés, első 6 videjóóó többen voltunk mint sokszor pénteken, látszott hogy ma munkaszüneti nap van! ;) Kár hogy lemerült a gépem, nem tudtam sokat felvenni :D

Tegnap isszonyat mennyiségű ember volt mindenhol a városban, 2 helyet néztünk meg de egyiket sem vállatuk be annyian álltak a bejárat előtt

Viszont rendőr hegyek mindenhol, tegnap este is megállították haverom kocsiját, engem is az előbb ugyhogy óvatosan :D

(jo, mondjuk rendőr első kérdése: gsi? 16 szelepes? :P)

Elküldve

Na egyenlőre úgy néz ki, hogy jön Anti és Krisztián a Ringre, 6 környékére tervezzük az érkezést.

Ma 10től megy a móka, elvileg fél 9kor lesznek az autós döntők, de gondolum úgyis lesz csúszás.

Elküldve
Na egyenlőre úgy néz ki, hogy jön Anti és Krisztián a Ringre, 6 környékére tervezzük az érkezést.

Ma 10től megy a móka, elvileg fél 9kor lesznek az autós döntők, de gondolum úgyis lesz csúszás.

ebbe az idö be ? És a ringre ? ti nem vagytok normalisak

Elküldve
Ok, akkor ma ne ültess buxust, mert azt száraz földbe kell :D ;) :P :D

Oksiiiiiiii!

Na akkor ringen tali? Vagy a kúton fél 6-kor??? Persze csak ha nem esik...akkor nincs az az isten, hogy Detti rávegyen a menetelre... :D :D

Elküldve
Várjáááá, most akkor Dettit is rábeszélted ? :D

Aha, jön ő is...azért nem vagyok még kint most... ;) :P

Ha fél 6-kor indulunk a kútról, és 6-ra érünk ki...8-fél9 döntők ami lemegy 1 óra alatt, az kb 3,5 óra...na ennyit statisztikailag még kihúz ilyen körülmények között is... :D :D

Elküldve

Jah...meg beszéltem Osziékkal is...mondjuk még nem hívtak vissza, hogy wtf...Viktorékat is híttam...de ők meg osztrákiában sátafikálnak... :D rájuk is lecsapott a gvválság... ;) :P

Elküldve
Oksiiiiiiii!

Na akkor ringen tali? Vagy a kúton fél 6-kor??? Persze csak ha nem esik...akkor nincs az az isten, hogy Detti rávegyen a menetelre... :D ;)

igazából nagyturbót stb is ő akar a Szeátra hogy javítsál 2tizedet, csak szégyelli így rád fogja :P :D :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.