Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

most néztem a discovery-n az újáépítők műsort és a kocsira csináltak külön mintázatú gumit... megrajzolták milyen legyen és ott helybe kivágták nekik olyanra... mindez a SEMA show egyik részében :rolleyes: :)

Elküldve
a szaxi szoloért nem de masért megérte jo kis csaj van benne és a zene sem rossz a vocal nem kéne vagy valami csajnak kéne énekelni

Jaja, elég profin van kárpitozva a csajje :) 9.9-es :rolleyes:

Csak a samu helyett más állna jól a kezében :)

Elküldve
hallottam h megszóltál tegnap pedig csak a szabival akartam beszélni... sajna a kocsim nem alkalmas egy péntekre :D

Rossz az informátorod :D :D Én voltam az egyetlen aki nem szóltam be :D :rolleyes: :) :) :)

Holnap elmennék az ülésért :D

Elküldve
Rossz az informátorod :D :D Én voltam az egyetlen aki nem szóltam be :D :rolleyes: :) :) :)

Holnap elmennék az ülésért :D

gondolom ;) :D

mond mikor és odamegyek

Elküldve
.... tegnap megemlítettem Reginának, nem vágott nyakon úgy hogy van esély rá :rolleyes: ...

Én is pont így szoktam felmérni... :) :)

Sikerült tegnap pssssssszt venni???

Elküldve
a szaxi szoloért nem de masért megérte jo kis csaj van benne és a zene sem rossz a vocal nem kéne vagy valami csajnak kéne énekelni

Nekem az tetszik amikor szaxizik....ahogy szaxizik... :rolleyes: :) :)

Elküldve

Lanti találtál már MHT-t?

Mer nekem is kéne... Az új UGY ára 26eFt :) Inkább örülnék egy használt de jó állapotban lévő gyárinak...

Bár ha nem marad más akkor az lesz. :rolleyes:

Elküldve
Lanti találtál már MHT-t?

Mer nekem is kéne... Az új UGY ára 26eFt :) Inkább örülnék egy használt de jó állapotban lévő gyárinak...

Bár ha nem marad más akkor az lesz. :rolleyes:

hátmost lehet nem tudom miről beszélünk :)

Elküldve
mé mi van a kocsiddal ? és miert nem alkalmas péntekr e?

mert nincs elől hütőrács, rendszám, lökös... és igy minden sarkon kiszednének vele

Elküldve
mert nincs elől hütőrács, rendszám, lökös... és igy minden sarkon kiszednének vele

Egyikőnké sem alkalmas :) Ki is szedtek mindketönket egyből...Amint beléptünk a 16ba :rolleyes: :) :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.