Pehi Csabi Elküldve Augusztus12, 2009 Elküldve Augusztus12, 2009 Oda kellett volna rakni a szlalompályán egy kicsit... :lol: Egyébként nem is értem... itt a sok nagyszájú rééécer, és senki nem állt oda a pályára, pedig elég jóra sikerült, tempó is volt kanyarok is minden ami kell... :huh: Pedig én próbáltam megfűzni a Diny de nem adta be a derekát, Pitta meg nem vitt a szenivel. Saját autóval is tuti felmentem volna ha lett volna annyi manim hogy azzal menjek le.
Pehi Csabi Elküldve Augusztus12, 2009 Elküldve Augusztus12, 2009 az már nem látszik a képen h Diny előttem van 20centire :huh: hát igen szélárnyékban csak ennyi a max? Nem azért de mi nem szélárnyékba mentünk ennyit a Kadettal. :lol:
Lanti Elküldve Augusztus12, 2009 Elküldve Augusztus12, 2009 hát igen szélárnyékban csak ennyi a max? Nem azért de mi nem szélárnyékba mentünk ennyit a Kadettal. :huh: tudta ezt még1x hazafelé mikor 210nél félreált a bmw-s
Albert Elküldve Augusztus12, 2009 Elküldve Augusztus12, 2009 hát igen szélárnyékban csak ennyi a max? Nem azért de mi nem szélárnyékba mentünk ennyit a Kadettal. :huh: Óra szerint
Atommanó Elküldve Augusztus12, 2009 Elküldve Augusztus12, 2009 Óra szerint persze, de 6 licis fogyival... :huh: :lol:
B_Csaba Elküldve Augusztus12, 2009 Elküldve Augusztus12, 2009 Egyébként nem is értem... itt a sok nagyszájú rééécer, és senki nem állt oda a pályára, Meee nem vóótam ottan! :lol: :huh:
B_Csaba Elküldve Augusztus12, 2009 Elküldve Augusztus12, 2009 Antika, 4-5-6 kkháza gyüssz majd? Én mennék ha értem gyüssz :lol: :huh: ^_^
Atommanó Elküldve Augusztus12, 2009 Elküldve Augusztus12, 2009 Antika, 4-5-6 kkháza gyüssz majd? Én mennék ha értem gyüssz :lol: :huh: ^_^ Remélem kűfődön leszek akkor éppen... megyünk nyaralni elvileg...valami brutál lastminutra...de hogy hova... B) :P
B_Csaba Elküldve Augusztus12, 2009 Elküldve Augusztus12, 2009 Remélem kűfődön leszek akkor éppen... megyünk nyaralni elvileg...valami brutál lastminutra...de hogy hova... :huh: B) Jaaa az más, hát ha úgy lesz akkor jó pihenést meg jó nyaralást meg hasonlókat! De remélem nem jön össze :lol: nem jobb egy kkháza? dehogynem :P ^_^
Atommanó Elküldve Augusztus12, 2009 Elküldve Augusztus12, 2009 Jaaa az más, hát ha úgy lesz akkor jó pihenést meg jó nyaralást meg hasonlókat! De remélem nem jön össze :huh: nem jobb egy kkháza? dehogynem ^_^ :lol: Hát én meg remélem, hogy összejön, mert kéne pihiznem már kicsit... B)
B_Csaba Elküldve Augusztus12, 2009 Elküldve Augusztus12, 2009 Jaaa az más, hát ha úgy lesz akkor jó pihenést meg jó nyaralást meg hasonlókat! De remélem nem jön össze :huh: nem jobb egy kkháza? dehogynem :P :lol: Jaa meg mi is megyünk elméletileg eddig a járdaszigetekre ^_^ B) nemdrága és nincs messze :lol:
B_Csaba Elküldve Augusztus12, 2009 Elküldve Augusztus12, 2009 Hát én meg remélem, hogy összejön, mert kéne pihiznem már kicsit... B) Televan a betyár mi? :lol: Hát rád is fér egyébként, mostanában feszült vagy ahogy látom ^_^ :huh:
B_Csaba Elküldve Augusztus12, 2009 Elküldve Augusztus12, 2009 Na hála az istennek ma is bemértek, 50-es táblánál 81, már kezdtem izgulni hogy ebben a hónapban nem fogok 70,000-et fizetni?? :huh:
Atommanó Elküldve Augusztus12, 2009 Elküldve Augusztus12, 2009 Televan a betyár mi? ^_^ Hát rád is fér egyébként, mostanában feszült vagy ahogy látom B) :huh: Feszűűűűűűűt??? Abszolút nem... csak már jó lenne egy kis napot meg tengert látni, és sz@rni a farmra... :lol:
B_Csaba Elküldve Augusztus12, 2009 Elküldve Augusztus12, 2009 Feszűűűűűűűt??? Abszolút nem... csak már jó lenne egy kis napot meg tengert látni, és sz@rni a farmra... :huh: Jól nyomod, én is ezt pofázom asszonynak hogy legalább a horvát tengerpartra ruccanjunk le egyik hévégén, rám is rámférne már igencsak!
B_Csaba Elküldve Augusztus12, 2009 Elküldve Augusztus12, 2009 Nem is kérdeztem, mi van a bubu hátsójával? Meglett a bibi?
Atommanó Elküldve Augusztus12, 2009 Elküldve Augusztus12, 2009 Jól nyomod, én is ezt pofázom asszonynak hogy legalább a horvát tengerpartra ruccanjunk le egyik hévégén, rám is rámférne már igencsak! Blitzre letolhattátok volna az arcotokat, bár nem konkrétan a regenerálódásról szolt a hétvége... :huh: :lol: ^_^
Atommanó Elküldve Augusztus12, 2009 Elküldve Augusztus12, 2009 Nem is kérdeztem, mi van a bubu hátsójával? Meglett a bibi? Holnap reggel viszem... :huh:
B_Csaba Elküldve Augusztus12, 2009 Elküldve Augusztus12, 2009 Blitzre letolhattátok volna az arcotokat, bár nem konkrétan a regenerálódásról szolt a hétvége... :lol: Hát komolyan mondom, napi minimum 15-16 óra meló után kib@szottul egybefolynak a napok, soha nem tudok menni sehova, mindent elfelejtek, :huh: Hidd el nem kicsit bánom hogy nem mentem :D A feleségem ma 30 éves, franón mondom hogy azt is elfelejtem ha nincs egy incidens az m3-as autópályán tegnap, csináltam tegnap négy kanyart, mikor felhívott a feleségem hogy menjünk haza (kisvárda) a lányért délután ott nyaralt már most 4. hete, hát jó mondom ma úgysem vezettem csak 200-at mi az a 600 még ^_^ na mind1, jövünk hazafelé, megálltam egy kútnál hogy veszünk szendvicset meg valami naftát, bement az asszony meg a lány, én kint maradtam cigizni, már 10 percet vártam, mondom mivan mááá, bementem és nem akartak cigit adni az asszonynak, kérték a személyit B) erre mondja Regina hogy holnap leszek 30 éves :P ez a 10 centivel magasabb lány meg a lányom, erre a kutas meg hogy na persze :lol: na mondom akkor agggyál nekem more, rajtam csak látszik az idő foga :D szóval a szülinapot is el@@szom ha ez nincs, ezért is vagyok itthon ilyen korán :D
opel16v Elküldve Augusztus12, 2009 Elküldve Augusztus12, 2009 megyünk nyaralni elvileg...valami brutál lastminutra...de hogy hova... :huh: ^_^ azholvan? :lol:
mélykék76 Elküldve Augusztus12, 2009 Elküldve Augusztus12, 2009 Buktál valami fogadást ? :huh: :lol: ^_^ B)
Pehi Csabi Elküldve Augusztus12, 2009 Elküldve Augusztus12, 2009 köcsög vagyok és kicsi ^_^ nahát ezt tudtuk Lanti :huh: :lol:
Rattesid Dénes Elküldve Augusztus12, 2009 Elküldve Augusztus12, 2009 Buktál valami fogadást ? :huh: :lol: ^_^ B) neeem csak Lantos úr szórakozik :P
Recommended Posts