Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

A lökhárító jobb sarkában látszik a GSI16V felirat

domborulata ez enged következtetni arra, hogy 16V-s

vagy más a lökhárító lett rátéve mert törött volt vagy

de te is tudod mire gondolok C20XE-hez nagyon olcsó!

Elküldve

Ha C20XE akkor sztem 1. hengerfejes a gép (olaj ,víz problem)

2. futott vagy 280000Km-t :P

De tuti,hogy vmi gáz van a mocival azé ennyire ocsó

Vagy megszorult a fazon és gyorsba akarja eladni :D

Elküldve
őszintén szólva beremegett a kezem....még ha az egész motorja ugy kaki ahogy van akkor is maradna egy csomo pénzem :D ...de valszeg c20ne ez is....de egyre kevésbé látok értelmet abban, hogy várjak egy 16v-re....időm ugyse lesz keresni

lof@sz....

de nekem akkor is nagyon teccik így ahogyan van olyan szerelem első látásra hangulata van....

az ár az ami elbizonytalanít jelen esetben...

Elküldve

c20ne és a tulaj srác szimpatikusnak tünt igy telefonon keresztül

annyit mondott, hogy a jobb hátso iv rohad, meg a lökösrol van 1-2 helyen lepattova a festék

Elküldve
őszintén szólva beremegett a kezem....még ha az egész motorja ugy kaki ahogy van akkor is maradna egy csomo pénzem :D ...de valszeg c20ne ez is....de egyre kevésbé látok értelmet abban, hogy várjak egy 16v-re....időm ugyse lesz keresni

lof@sz....

Viszont érdekes, hogy nincs a feszereltségben az ABS.Nem volt széria?Vagy miamanó! :shock:

Elküldve

Jobb hátsó ív+tankbeömlő nekem is gáz :D Tényleg tudtok mondani jó és ócsó latyakost meg fényezőt ahová elvihetném egy kis reparálásra a kocsim? :wink:

Elküldve
Vissza néztem Atom kollega videoját a füstről és picit olyan érzésem volt mintha vízgőz is lenne a füstben. Ejjjjjjj............. :D

pedig nincs

az hiányozna még csak :x

Elküldve

lof@sz....

Jó lesz ez! C20NE moci halomban van 20-40ezer között:)) Később rakhatsz bele C20XE-t vagy csak hengerfejet cserélsz a szép szelepfödő miatt:))

Amijé oda vagy bazz:)) Ja és nem piros:))

Elküldve

Szerintem egyáltalán nem biztos, hogy GSI16V felirat van rajta. Valszeg csak GSI. (Főleg, miután a tulaj is közölte, hogy 8 szelepes...)

Elküldve
Jobb hátsó ív+tankbeömlő nekem is gáz :D Tényleg tudtok mondani jó és ócsó latyakost meg fényezőt ahová elvihetném egy kis reparálásra a kocsim? :wink:

Inkább jóhoz vidd ne occsóhoz....

Én ajánlani nem tudok, mert nekem ismeretségből csinálták és hát mit mondjak a tankbetöltő résznél egyedi folt kellett.... olyan rohadt volt a drága:)))

Elküldve

:D :P :oops:

C20NE, és Gödöllőn van helyileg.Műszaki 2év, zöldkártya 1 évig van rajta.

A tulaj fiatal, elsőre szinpatikus volt.

Norbi, a többi már csak rajtad múlik! :wink:

Elküldve

C20NE, és Gödöllőn van helyileg.Műszaki 2év, zöldkártya 1 évig van rajta.

A tulaj fiatal, elsőre szinpatikus volt.

Norbi, a többi már csak rajtad múlik! :wink:

Kicsi a világ! Én meg Gödöllőn dolgozom...

Elküldve
c20ne és a tulaj srác szimpatikusnak tünt igy telefonon keresztül

annyit mondott, hogy a jobb hátso iv rohad, meg a lökösrol van 1-2 helyen lepattova a festék

Esetleg azt is megdumcsiztátok, hogy mikor tekinted meg a gépet ? :D

Elküldve
Jó lesz ez! C20NE moci halomban van 20-40ezer között:)) Később rakhatsz bele C20XE-t vagy csak hengerfejet cserélsz a szép szelepfödő miatt:))

Amijé oda vagy bazz:)) Ja és nem piros:))

Jahhhhhhhhhhh-jahhhhhhhhhhh :D

Magát a C20NE-t is lehet piszkálni kicsit, mint ahogy Peti is írta :wink: 8)

Elküldve

Sőőőőt a TBC-nél annó egy Astra GSI úgy verte a népet asszem Laci4-is emléxik rá :D :P :D :D Nem akartam hinni a szememnek mikor láttam,hogy a GSI-ben C20NE-van :shock:

Elküldve
Sőőőőt a TBC-nél annó egy Astra GSI úgy verte a népet asszem Laci4-is emléxik rá :D :P :D :D Nem akartam hinni a szememnek mikor láttam,hogy a GSI-ben C20NE-van :shock:

nem 1 fehér volt :?: :roll:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.