Atommanó Elküldve Március7, 2008 Elküldve Március7, 2008 van olyan hogy kormány lehúzó szerkezet kifejezetten opel kormányokhoz/agyakhoz ? me' lekéne szedni az orrmányom. Csavar leszed, aztán püföl... :D :) és leugrik...ha nem, akkor jobban püföl... :D
Lanti Elküldve Március7, 2008 Elküldve Március7, 2008 Lanti! Olaj nálad? Este akkor kijössz? Thx 9 kút
mélykék76 Elküldve Március7, 2008 Elküldve Március7, 2008 Csavar leszed, aztán püföl... :D :) és leugrik...ha nem, akkor jobban püföl... :P De esetleg hozzákötheti egy oszlophoz is a kormányt és próbálkozhat úgy, mint egyesek :D :D
Albert Elküldve Március7, 2008 Elküldve Március7, 2008 Csak neked, csak most, csak itt, csak ide: Én ezt először és eddig utoljára egy BMW-n láttam miközben valamit hekkeltünk a zöld D Kadetton haver LandRover szervizében.
Atommanó Elküldve Március7, 2008 Elküldve Március7, 2008 De esetleg hozzákötheti egy oszlophoz is a kormányt és próbálkozhat úgy, mint egyesek :D :D Nem találtam a képet... :) :D
mélykék76 Elküldve Március7, 2008 Elküldve Március7, 2008 Én ezt először és eddig utoljára egy BMW-n láttam miközben valamit hekkeltünk a zöld D Kadetton haver LandRover szervizében. Persze ezt feltétlenül hozzá kellett tenned. Nem csak olyan mezei szervizről van szó ámmm :)
Albert Elküldve Március7, 2008 Elküldve Március7, 2008 Persze ezt feltétlenül hozzá kellett tenned. Nem csak olyan mezei szervizről van szó ámmm :) Há nemámhogy akármilyen persze.
Pehi Csabi Elküldve Március7, 2008 Elküldve Március7, 2008 van olyan hogy kormány lehúzó szerkezet kifejezetten opel kormányokhoz/agyakhoz ? me' lekéne szedni az orrmányom. van olyan szerkezet. Antival vigyáz mer ki akar kurálni veled. Ha a csavart teljesen leszeded és leugrik a kormány ugy pofánküld a rugó miatt hogy nem kell fénykép a kormányról ha valaki látni akarja mert elég majd ha csak rádnéz. Úgyhogy egy menetnyit hagyd fent az anyát azt ugy ráncigáld.
mélykék76 Elküldve Március7, 2008 Elküldve Március7, 2008 Há nemámhogy akármilyen persze. És persze a TE havarod :) :D
mélykék76 Elküldve Március7, 2008 Elküldve Március7, 2008 van olyan szerkezet. Antival vigyáz mer ki akar kurálni veled. Ha a csavart teljesen leszeded és leugrik a kormány ugy pofánküld a rugó miatt hogy nem kell fénykép a kormányról ha valaki látni akarja mert elég majd ha csak rádnéz. Úgyhogy egy menetnyit hagyd fent az anyát azt ugy ráncigáld. Ráncigálja ? :) Dilibogyó :D 1 ütés jobb oldalon, egy ütés bal oldalon és persze mindezt jó gyorsan ták-ták-ták-ták :D
Atommanó Elküldve Március7, 2008 Elküldve Március7, 2008 Pííísta az egy ütés egyik oldalon egy meg a másikon, az csak ták-ták... :) :D :D
mélykék76 Elküldve Március7, 2008 Elküldve Március7, 2008 Pííísta az egy ütés egyik oldalon egy meg a másikon, az csak ták-ták... :D :P ;) Mindenki más érti ugye ? :D De KÖSZÖNJÜK EMESE :) :D
Pehi Csabi Elküldve Március7, 2008 Elküldve Március7, 2008 Ráncigálja ? :) Dilibogyó :D 1 ütés jobb oldalon, egy ütés bal oldalon és persze mindezt jó gyorsan ták-ták-ták-ták :D de akkor a csák norisz féle pörgöforgórugás se ártana.
mélykék76 Elküldve Március7, 2008 Elküldve Március7, 2008 de akkor a csák norisz féle pörgöforgórugás se ártana. Ugyanánmár-ugyanmár. Ki merne olyan közel menni az Univerzum Úrához, hogyilyen mozdulatokat kelllen alkalmaznia ? :)
Albert Elküldve Március7, 2008 Elküldve Március7, 2008 Ugyanánmár-ugyanmár. Ki merne olyan közel menni az Univerzum Úrához, hogyilyen mozdulatokat kelllen alkalmaznia ? :) Pista számold meg léci hány forintot adtam tegnap mert látom rohadtul unatkozol :D
mélykék76 Elküldve Március7, 2008 Elküldve Március7, 2008 Pista számold meg léci hány forintot adtam tegnap mert látom rohadtul unatkozol :D Gabinál van az apró már :)
Atommanó Elküldve Március7, 2008 Elküldve Március7, 2008 Gabinál van az apró már :D akkor még el is kell menned hozzá, hogy megszámolhasd... :D ..egyre jobb... :)
mélykék76 Elküldve Március7, 2008 Elküldve Március7, 2008 akkor még el is kell menned hozzá, hogy megszámolhasd... :D ..egyre jobb... :) És ugye én unatkozom rohadtul, igaz Albert ? :D :D
Xray Elküldve Március7, 2008 Elküldve Március7, 2008 akkor még el is kell menned hozzá, hogy megszámolhasd... :D ..egyre jobb... :) Na akkor már főleg nem unatkozik :D
Atommanó Elküldve Március7, 2008 Elküldve Március7, 2008 És ugye én unatkozom rohadtul, igaz Albert ? :) :D Én unatkozok...bár nemsoká érkezik egy csoport...bár az is 5 perc meló...gyorsan kiszórom őket aztán menjenek isten hírivel felfele... :D
mélykék76 Elküldve Március7, 2008 Elküldve Március7, 2008 Én unatkozok...bár nemsoká érkezik egy csoport...bár az is 5 perc meló...gyorsan kiszórom őket aztán menjenek isten hírivel felfele... :) Örülök, hogy nem unatkozol, miközben minket fárasztasz :D :D
Lacee Elküldve Március7, 2008 Elküldve Március7, 2008 3-an próbáltuk lehúzni...egyszerre! az anya is lenn volt egy flakon wd 40 is ráment... de nem jött le... a feszítő meg nem fért oda...azért érdeklődöm van e valami ehhez a nyom calibra kormányhoz való?! ütöttük is de semmi... állítólag rá rohadhat a kúpos menetre és csak oszlopostul jön ki... de ezt nem akarom elhinni :)
Atommanó Elküldve Március7, 2008 Elküldve Március7, 2008 Lejön az csak tényleg kegyetlenül kell püfölni...nem elég a ták-ták... Ehhez már nagyon sok báng-báng kell... :)
Recommended Posts