Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
van olyan hogy kormány lehúzó szerkezet kifejezetten opel kormányokhoz/agyakhoz ?

me' lekéne szedni az orrmányom.

Csavar leszed, aztán püföl... :D :) és leugrik...ha nem, akkor jobban püföl... :D

Elküldve
Csak neked, csak most, csak itt, csak ide:

Én ezt először és eddig utoljára egy BMW-n láttam miközben valamit hekkeltünk a zöld D Kadetton haver LandRover szervizében.

Elküldve
Én ezt először és eddig utoljára egy BMW-n láttam miközben valamit hekkeltünk a zöld D Kadetton haver LandRover szervizében.

Persze ezt feltétlenül hozzá kellett tenned.

Nem csak olyan mezei szervizről van szó ámmm :)

Elküldve
van olyan hogy kormány lehúzó szerkezet kifejezetten opel kormányokhoz/agyakhoz ?

me' lekéne szedni az orrmányom.

van olyan szerkezet. Antival vigyáz mer ki akar kurálni veled. Ha a csavart teljesen leszeded és leugrik a kormány ugy pofánküld a rugó miatt hogy nem kell fénykép a kormányról ha valaki látni akarja mert elég majd ha csak rádnéz. Úgyhogy egy menetnyit hagyd fent az anyát azt ugy ráncigáld.

Elküldve
van olyan szerkezet. Antival vigyáz mer ki akar kurálni veled. Ha a csavart teljesen leszeded és leugrik a kormány ugy pofánküld a rugó miatt hogy nem kell fénykép a kormányról ha valaki látni akarja mert elég majd ha csak rádnéz. Úgyhogy egy menetnyit hagyd fent az anyát azt ugy ráncigáld.

Ráncigálja ? :)

Dilibogyó :D

1 ütés jobb oldalon, egy ütés bal oldalon és persze mindezt jó gyorsan ták-ták-ták-ták :D

Elküldve
Ráncigálja ? :)

Dilibogyó :D

1 ütés jobb oldalon, egy ütés bal oldalon és persze mindezt jó gyorsan ták-ták-ták-ták :D

de akkor a csák norisz féle pörgöforgórugás se ártana.

Elküldve
Ugyanánmár-ugyanmár.

Ki merne olyan közel menni az Univerzum Úrához, hogyilyen mozdulatokat kelllen alkalmaznia ? :)

Pista számold meg léci hány forintot adtam tegnap mert látom rohadtul unatkozol :D

Elküldve
És ugye én unatkozom rohadtul, igaz Albert ? :) :D

Én unatkozok...bár nemsoká érkezik egy csoport...bár az is 5 perc meló...gyorsan kiszórom őket aztán menjenek isten hírivel felfele... :D

Elküldve
Én unatkozok...bár nemsoká érkezik egy csoport...bár az is 5 perc meló...gyorsan kiszórom őket aztán menjenek isten hírivel felfele... :)

Örülök, hogy nem unatkozol, miközben minket fárasztasz :D :D

Elküldve

3-an próbáltuk lehúzni...egyszerre!

az anya is lenn volt egy flakon wd 40 is ráment... de nem jött le... a feszítő meg nem fért oda...azért érdeklődöm van e valami ehhez a nyom calibra kormányhoz való?!

ütöttük is de semmi... állítólag rá rohadhat a kúpos menetre és csak oszlopostul jön ki... de ezt nem akarom elhinni :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.